Prietenii omului (6)

Prietenii omului (6) | Autor: firicel

Link direct la acest mesaj

Continuati harnicutzelor
Aici este capitolul anterior:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42531

Pupici de la Oana si Tzetze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

firicel,
era bine daca puneai listuta pe prima pagina unde ai postat tu (deasupra) si sa o modifici cand mai apare cineva.
nici acuma nu e tarziu, poti copia lista si sa iti editezi subiectul. asa, ca sa tinem o evidenta, sa stim fiecare ce animalut are si sa ne putem uita si la poze.
ok?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

annie-xtreme - catelusul Jazz

aysha - papagalul Guevara, 1 an

louisea - motanul Bandit

viorela-hoff - catelusa Smolita

conchita - catelul Kengi

Ramonika - doua minuni de pisici: Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Sanca - pisicile Mishu si Sasha (<1 an) si catelul Oreo

Ciuf - catelul Cezar

Victoria - 3 pisici si 3 catei

Motanik - catelul Pufi si papagalii

missiday - motanelul Benny

maruta - motanul Arristotel Zamisars, catelusa Dolly si papagalul Perusita

orchid - www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Rocco&mid=12622&cid=12991" target="_blank">papagalul Rocco

Danna - www.mioriticromanesc.home.ro/" target="_blank">catelusa Azara, fetitza Ambra si mamica ei Mura

lilanda - catelul Ilie

anamariame - motaneulul Sticky, 6 luni

laureta - motanul Pufi

papadie - pisica wilde Marina

scarmanus - pisicile: Suzi si Lili

blue13 - pisica Tzuka si motanul Cookie

flori76 - catelusa Lisa

corneliaa - www.kroko.dan-cornelia.com/" target="_blank">pisoiul Kroko

energy - catelusa Sonia si motanul Oliver

cinta - pisicuta Zuze

firicel - motanelul Tzetze

cafelutza - pisica Tzutzulica

loredanap - motanul Tantza`

ionella3003 - pisica Gambuta si motanelul Capone

Jazz - pisoiul Sighi, un beagle - Chomsky, un elkound norvegian - Angel si un Brittney Spaniel - Bently

Giana - chow-chow Sam

Simonitza - motanelul Piki

tumpi - motanul D'artagnian si pisicuta Negruta

Daisy - catelusa Thea - printesa, catelul Pury - Giga - Conte de Savoya si testoasa Mamuc

p.s pt cine mai vrea pe lista va rog sa dati numele exact al animalutului si sa specificati ce este (caine, pisica...); eventul alinku care-l vreti atasat ca poze
------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Louisea, pentru Azara, daca poti, te rog pune link-ul http://www.mioriticromanesc.home.ro

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Salut
tot cautand informatii despre refuzul de hrana - o chestie pe care vreau sa o invatzam ca sa nu mai mancam porcarii de pe jos, am dat peste urmatorul dictionar. Conchita, cu dedicatie speciala a propos de dragostea cainilor nostri pentru baie:

Dictionar catelesc
A MIROSI: Un obicei social care trebuie folosit atunci cand te intalnesti cu alti caini. Plaseaza-ti nasul cat mai aproape de fundul celuilalt caine si inhaleaza adanc. Repeta de cateva ori, sau pana cand persoana cu care esti te opreste.

A SALIVA: Ce e de facut cand persoanele de langa tine au mancare si tu nu ai. Pentru a face acest lucru asa cum trebuie, aseaza-te cat mai aproape poti, uita-te trist si lasa balele sa curga pe podea, sau si mai bine, pe poala lor.

BAIE: Un proces prin care oamenii uda podeaua, peretii si pe ei insasi. Poti ajuta scuturandu-te viguros si frecvent.

BICICLETE: Masinarii cu doua roti, inventate pentru ca cainii sa isi controleze grasimea corporala. Pentru a avea un maxim de beneficiu aerobic, trebuie sa te ascunzi in spatele unui tufis si sa te lansezi de acolo cu toata forta, latrand tare si fugind alaturi de bicicleta pentru cativa metri. Atunci persoana se va clatina si va cadea in tufisuri iar tu vei pleca mandru de isprava.

CANAPELE: Sunt pentru caini asa cum sunt servetelele pentru oameni. Dupa ce mananci este politicos sa fugi in susul si in josul canapelei si sa-ti cureti mustatile.

CARNE: Fiecare raspuns bun al cainelui la comanda "Sezi!" - in mod special daca persoana este imbracata pentru un eveniment de seara. Incredibil de efectiv inainte de evenimentele cu cravata sau papion.

COS DE GUNOI: Un container pe care vecinii tai il scot afara o data pe saptamana pentru a-ti testa iscusinta. Trebuie sa stai pe picioarele din spate si sa incerci sa impingi capacul cu nasul. Daca reusesti sa faci acest lucru asa cum trebuie, vei fi rasplatit cu ambalaje de la margarina, oase de vaca si coji de paine.

COS DE HARTII: Jucarie pentru caini plina cu hartii, plicuri si ambalaje de ciocolata. Cand te plictisesti, rastoarna cosul si imprastie hartiile peste tot prin casa pana vine persoana acasa.

DRAGOSTE: Un sentiment de afectiune intensa, dat gratuit si fara restrictii. Pentru a-ti arata dragostea, misca coada si priveste cu veneratie. Daca esti norocos, in replica si un om te va iubi pe tine.

IZBITURA: Cel mai bun mijloc de a atrage atentia oamenilor atunci cand beau o cana de cafea sau ceai.

IZBITURA PUTERNICA: O manevra de forta majora utilizata atunci cand izbitura normala nu atrage atentia cuvenita. Efectiva in special cand este combinata cu mirositul (vezi mai sus).

LESA: O curea care se prinde de zgarda ta, permitandu-ti sa conduci persoana respectiva unde vrei tu sa mearga.

SURZENIE: O boala care afecteaza un caine atunci cand persoana il cheama inauntru si cainele vrea sa stea afara. Simptomele includ privirea holbata la persoana, apoi fuga in directia opusa ori culcatul pe jos.

PAT PENTRU CAINI: Orice suprafata moale si curata, precum cuvertura alba din camera de oaspeti sau canapeaua nou tapitata din sufragerie.

TUNET: Un semn cum ca lumea se apropie de sfarsit. Oamenii raman ciudat de calmi in timpul tunetelor, asa ca este necesar sa ii avertizezi asupra pericolului prin tremuraturi incontrolabile, gafaieli, rotiri largi ale ochilor si urmariri ale pasilor oamenilor.

sursa: http://www.alfone.ro/articole_detaliu.php?articol_id=16

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Scuze pentru postarea consecutiva, dar m-am gandit sa nu neglijez fetele care au pisici . Nu am nik cu pisicile (ba daaaaaaa, i'm a dog person :D) in afara de aia a lu bunica-mea care mi-a traumatizat cainele. Iata ce ar gandi ea (prin comparatie cu potaia mea):

Diferenta dintre caini si pisici
Spicuiri din jurnalul unui caine

Ziua nr. 180
8:00 - UAU! MANCARE! CE BINE!
9:30 - UAU! PLIMBARE CU MASINA! CE BINE!
9:40 - UAU! PLIMBARE! CE BINE!
10:30 - UAU! PLIMBARE CU MASINA! CE BINE!
11:30 - UAU! MANCARE! CE BINE!
12:00 - UAU! COPII! CE BINE!
13:00 - UAU! GRADINA! CE BINE!
16:00 - UAU! COPII! CE BINE!
17:00 - UAU! MANCARE! CE BINE!
17:30 - UAU! MAMA! CE BINE!

Ziua nr. 181
8:00 - UAU! MANCARE! CE BINE!
9:30 - UAU! PLIMBARE CU MASINA! CE BINE!
9:40 - UAU! PLIMBARE! CE BINE!
10:30 - UAU! PLIMBARE CU MASINA! CE BINE!
11:30 - UAU! MANCARE! CE BINE!
12:00 - UAU! COPII! CE BINE!
13:00 -UAU! GRADINA! CE BINE!
16:00 - UAU! COPII! CE BINE!
17:00 - UAU! MANCARE! CE BINE!
17:30 - UAU! MAMA! CE BINE!

Spicuiri din jurnalul unei pisici

Ziua 752
Banditii care ma tin in captivitate continua sa ma necajeasca cu niste obiecte mici, bizare si zgomotoase. Ei mananca exagerat de multa carne, pe cand eu sunt fortat sa mananc cereale uscate. Singurul lucru care imi da curaj sa continui este speranta evadarii, si mai am o satisfactie usoara prin distrugerea vreunei mobile. Maine, poate mananc alta planta din casa.

Ziua 761
Astazi incercarea mea de a ucide piratii plimbandu-ma printre picioarele lor in timp ce acestia mergeau aproape a reusit, trebuie sa incerc asta si din varful scarilor. In incercarea de a dezgusta si repulsa acesti opresori infami, am vomitat din nou pe scaunul lor favorit... trebuie sa incerc asta si in patul lor.

Ziua 765
Am decapitat un soarece si am adus acasa corpul fara cap, in incercarea de a-i face constienti de ce sunt in stare, incercand astfel sa le strecor frica in sufletele lor. Sa vada ce motan de isprava sunt. Hmmm. Planul nu a functionat.

Ziua 768
In sfarsit am realizat cat de sadici sunt. Fara nici un motiv am fost ales pentru tortura cu apa. De data aceasta a fost inclus si un produs chimic numit "sampon". Ce minte bolnava poate inventa asa ceva? Singura mea consolare este bucata e deget inca infipta intre dintii mei.

Ziua 771
A fost un fel de intrunire a complicilor. Am fost tinut izolat in timpul intrunirii. Totusi am putut auzi si mirosi tuburile de sticla numite "bere". Si mai important, am inteles ca izolarea mea s-a produs datorita puterii mele de "alergie". Trebuie sa invat ce este aceasta, si cum pot sa o folosesc in avantajul meu.

Ziua 774
Sunt convins ca ceilalti captivi sunt mana in mana cu ei. Cainele a fost lasat liber afara si a parut mai mult decat fericit la intoarcere. Pasarea, pe de alta parte, trebuie sa fie un informator, pentru ca banditii vorbesc zilnic cu ea. Sunt sigur ca le raporteaza fiecare miscare a mea. Datorita plasarii curente in camera de fier, este in siguranta. Dar pot astepta. Este doar o chestiune de timp.

sursa http://www.alfone.ro/articole_detaliu.php?articol_id=45

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

vrem si noi pe listutaaaaaaa...... Ne cheama Kroko, avem avem un an si vreo 4 luni si suntem cel mai frumos si iubit pisoi tomberonez din lume. Ca atare suntem si extrem de rasfatat chiar si acum cand in casa noastra de 3 saptamani a mai aparut un "motanel" rasfatat, adica ...fetita noastra Ioana-Alexandra. Parintii mei insa nu uita sa ma rasfete in continuare si pe mine....

daca vreti sa ne vedeti: www.kroko.dan-cornelia.com
pupicei.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

lou, iar nu m-ai pus, cu Sonia (catelusa, 6 ani) si Oliver (motan, 2 ani)

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Annie, super de super, mi-am inceput ziua nemaipomenit, multumesc!

asteptam marturisiri din partea posesorilor de caini+pisici, rapoarte detaliate daca se poate, ca ma bate gandu sa integrez si-o pisica pe langa kengi. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by energy

lou, iar nu m-ai pus, cu Sonia (catelusa, 6 ani) si Oliver (motan, 2 ani)

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

si noi vrem pe listutza: ZUZE, o minune de pisica maidaneza, alb cu gri si parul de lungimemedie, de aprox. 8 luni. afectuoasa si maaaare pupacioasa :)

a invatat sa dea pup ca eschimosii cu nasucul prietenului meu. iar cand o tinem in brate si ne sarutam se intinde si ma ia si ea la pupacit :)

o avem din octombrie si mereu ne minunam cum am putut trai inainte fara ea.

cinta

Mergi la inceput