pentru vorbitori de limba franceza

pentru vorbitori de limba franceza | Autor: amoodia

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de un referat de vreo 2 pagini despre adolescenta in limba franceza. eu sunt paralela cu limba franceza, daca ma puteti ajuta sa gasesc ceva in limba franceza despre adolescenta - visuri, planuri..
multumesc anticipat

Cu respect, Teo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Norvegiana ai legat-o de gard? Te-ai reprofilat?
Puiule, te-as ajuta dar stau rau la cap. timp, poate totusi iti sare careva in ajutor, daca nu, o sa incerc sa-ti dau o labutza de ajutor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

hai ma nu ma face si tu de ras pe aici.chestia e ca am o profa batuta rau in cap si eu am crezut ca glumeste, dar in seara asta vorbii cu o colega care o stie mai bine si cica cred ca ar fi pe bune referatul asta. iar eu franceza nu am invatat in scoala decat la liceu ca nu aveau rusa, asa ca am invatat si eu sa citesc si bunghesc vreo 2-3 cuvinte, in rest sunt bataaaa

Cu respect, Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

ceva mai multe amanunte? Ce trebuie exact sa incluzi in referatul acesta, privitor la adolescenta?

Michaela
http://community.webshots.com/user/samsara7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Eu ti-am trimis un fel de referat privitor la adolescenta, impartit in 3 capitole. Fiecare, separat poate corespunde la ceea ce ai tu de facut, sau poti sa combini . Ti-l trimit prin mail. Sper sa fie ce ai nevoie.daca ai nevoie de ajutor, da un SOS!

Michaela
http://community.webshots.com/user/samsara7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Samsara multumesc foarte mult. l-am copiat si eu pe foaie si gata. ca de fapt eu ar trebui sa invat limba norvegiana, nicidecum limba franceza.cica or sa ne dea si in engleza, la asta ma pricep destul de bine dar cu franceza sunt in plop.
multumesc inca o data

Cu respect, Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

incearca pe www.referat.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

incearca pe www.referat.ro

Mergi la inceput