Tratamentul Liviei (2)

Tratamentul Liviei (2) | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40096" target="_blank">cap (1)

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Intrebarea mea cam dupa cate luni de tratament pentru astenospermie cu branca ursului, napraznic, telina, se vad rezultatele????

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, cele care ati facut sau faceti tratamentul Liviei pentru PCOS, puteti sa imi spuneti daca vi s-a imbunatatit conditia tenului in timpul si dupa tratament? Sunt tare curioasa...

Cum va merge tratamentul? La mine e ok, deocamdata. Inca astept napraznic si sa vad ce fac cu kamayani...

Va pup si sa auzim de bine, Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Rezultate foarte bune la problemele tenului legate de pcos le au zincul(si telina parca are zinc) si uleiul de primula (evening primrose oil). Verificate pe pielea mea , nici in scoala generala nu aveam asa piele.

Mergi la inceput

Psj, cum iei uleiul de primula? Se interfereaza cu tratamentul Liviei sau cu dorinta de a avea ?

Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Fetelor, cum v-a modificat tratamenul ciclul menstrual ?
Eu sunt in prima luna, tratamentul scurtat, pentru fertilitate si fixare; am avut niste dureri in ovare pana in ovulatie, in zilele cand credeam ca ovulez nu am avut simptomele clasice ovulatorii, jena in ovare, balonare, etc, in schimb am avut mucusul ovulator, pe care nu-l mai vazusem de ani de zile.
INSA, sunt in a treia zi de cand trebuia sa am ovulatie, mucusul s-a dus, insa nu mi-a crescut temperatura si mi-au revenit junghiurile din ovare.
Se pot forma chisturi datorita mararului ? Am luat si zmeur si carpicon, dar nu-mi explic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Uleiul de primula e bun pentru mucus (la mine a functionat) , deci nu vad cum ar interfera . Este chiar foarte folosit in pcos . Daca dai cautare pe google dupa epo pcos sau evening primrose oil pcos o sa gasesti o groaza de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Help me , va rog!
Nu am reusit sa scot granula de argila de dimineata, ce se poate intampla?
Am incercat pe vine, dar pur si simplu nu am mai ajuns la ea!! Doar o ating cu degetul si atat...
Asa ca, deocamdata, a ramas acolo, nu-mi dau seama daca are sau nu ceva, doar ca eu am inima cat un purice. E posibil sa urce mai sus pe col? Eu citisem ca nu se prea poate...
Sa incerc cu niste spalaturi diseara? Se va topi singura , desi nu prea cred?
Fetelor care ati urmat tratamentul , v-ati confruntat cu aceasta problema? Cum ati rezolvat-o?
Diseara trebuie neaparat sa o scot de acolo......dar daca nu reusesc...ce ar trebui sa fac?
Mi-este foarte teama ptr ca nu stiu ce se poate intampla!!!

iulia

Mergi la inceput

Iuliiuli, ce ai facut cu granula de argila aseara? Sper ca totul e ok...

Parerea mea e sa nu te panichezi. Cum nu e mare, daca stai cu fundicul in apa calda sau faci o spalatura usoara, cred ca ar trebui sa se dizolve. Daca nu, roaga pe partenerul tau sa te ajute.

Sa ne tii la curent, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

De ieri am inceput si eu sa iau ceva plantute. Nu e chiar schema Liviei , am simplificat-o .
Deci: ceai crestisoara (2 cani /zi ), ceai naprasnic ( 2 cani / zi ) ,kamayani (3 capsule/zi) ,vit E ( 2 pe zi - cand trebuie ), acid folic ( 1 comprimat / zi ), tinctura de telina si de muguri de zmeur 1 lingurita de 3 ori /zi, suc de telina si morcov.

+ irigatii ,crema de galbenele si argila.

dulce si bafta la toata lumea !
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua la toate!
Vreau sa spun ca am reusit aseara sa extrag granula de argila foarte usor si simplu. M-am asezat in pat , pe spate, ca la ginecolog cu picioarele desfacute si am ajuns cu degetul mult mai usoar ca in pozitita pe vine. Adevarul este ca, eram mai calma, hotarata sa o scot cumva de acolo, imi pregatisem deja si apa cu bicarbonat ptr spalatura, dar am reusit asa...
Asa ca, ptr fetele care mai patesc asa ca mine, incercati si pe vine si pe spate , ca la ginecolog, iese intr-un final!! Treaba e sa va pastrati calmul in momentul in care vedeti ca nu reusiti din prima (lucrul pe care eu nu l-am facut si m-am panicat, mai ales ca a incercat si sotul meu sa o scoata si nu ajungea la ea)
Multumesc ptr raspuns Livia

va pup dulce

iulia

Mergi la inceput