HISTEROSALPINGOGRAFIE(HSG)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai, nu va mai speriati inutil!
Ideea este urmatoarea: daca trompele sunt in regula (adica nu sunt infundate), nu doare. Este ceva asemanator venirii menstrei, suportabila, s-a mai spus asta... Nu plecati din start "vaaaai, ce tare ma va durea!". Fiti relaxate, si toate vor merge bine.

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Draga Betty,

Acum ca a trecut timpul si nu mai e chiar asa de neagra situatia pot sa te incurajez putin si sa-ti zic ca de rezistat o sa rezisti, dar sa fii pregatita ca poate sa fie si rau. Eu iti doresc sa iti fie bine, asa ca fii barbata.

Succes si astept vesti de la tine cand te intorci de la HSG ... sa vedem cum ai rezistat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Buna fetelor !
Trebuie sa urmez si eu din pacate aceasta procedura saptamana aceasta.
Am o nelamurire.Eu am fost la cabinetul particular al dr. ginecolog iar acesta mi-a zis sa ma prezint la spital unde voi urma acesta procedura.Sa inteleg ca trebuie sa iau legatura cu el la spital si nu direct la radiologie? La aceasta interventie participa simultan si ginecologul si radiologul? Merg direct la radiologie si apoi caut medicul ginec. pt "a citi" rezultatul?
Si acestea sant doar o parte din nelamuriri...
Maryd

Mergi la inceput