Luna de miere?
Raspunsuri - Pagina 3
ioana07 spune:
In luna/saptamana de miere mi-ar placea sa merg in Santorini; am auzit ca e superb acolo... Oricum noi pana acum nu ne-am gandit deloc la lune de miere...nici macar pasapoarte nu avem...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Degetzel spune:
Eu vreau sa merg in Creta pentru luna de miere si am gasit o agentie de turism cu o oferta exact in zona in care vroiam eu (Chania) si transportul e cu avionul, asa ca deja ne-am hotarat
. E adevarat ca e putin mai mult decat ne planificasem noi ca pret, dar am spus ca o data avem luna de miere!!!
Din cate am vazut prin poze Chania este o zona super, iar perioada in care merg (prima saptamana din iunie) nici nu este foarte aglomerata, asa ca scapam de un numar mare de turisti ...
Va pup !
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
nushulica spune:
salutare miresici !![]()
eu voi mege in luna de miere(saptamana)in egipt![]()
![]()
de-abia astept
m-am mai interesat si m-a ajutat mult si estera careia ii multumesc
e o tara frumoasa cu o cultura bogata si oricum mi-am dorit toata viata sa o vizitez
dar ce ma intristeaza e ca nu au aparut inca ofertele pt septembrie pe la agentii .eu am nunta pe 24 septembrie si vreau sa plec imediat dupa nunta
pupipci

ilinca79 spune:
Degetzel, spune-mi si mie te rog cam cat costa o vacanta in Creta (cate zile veti sta voi?). Mi se pare o varianta interesanta pentru luna de miere.
Ilinca
ralu_trancu spune:
ce ziceti de Coasta dalmata in Cehia?
am auzit ca e fff frumos
Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler
Degetzel spune:
Ilinca, noi vom sta 7 zile (adica vom avea o "saptamana de miere...) in Chania, mai in nord vestul insulei. Pretul a fost de 1100 euro pentru 2 persoane si include:
- cazarea cu mic dejun in hotel de 4 stele,
- transportul cu avionul dus - intors (aeroportul din Chania)
- transportul de la aeroportul din Creta la hotel si invers
Perioada in care mergem noi este inceputul lunii iunie (prima saptamana).
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
vmariejeane spune:
Noi ne gandeam sa mergem in Tenerife in luna de miere. Dar nu suntem 100 % pt Tenerife. A fost cineva acolo?
Oricum vreau sa fie un loc cu plaja...vreau soare...cocktailuri...mare!!!
ioana07 spune:
Vmariejeane daca nu ma insel...
...in Tenerife a fost o matusa de-a mea anul trecut...am inteles ca a fost super, au fost tratati regeste...si zona e superba...numai ca au venit toti putin julitzi...pt ca fundul apei e cam stancos...Sper sa nu ma insel...si sa te dezinformez...eu parca asa tin mine ca de Tenerife era vorba...![]()
Numeioana eu una as alege Tunisia dar depinde si in ce perioada vrei sa mergi...pt ca vara sunt niste calduri...
pana si apa e ferbinte...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.