Luna de miere?
Raspunsuri - Pagina 2
dana n. spune:
Noi vrem sa petrecem luna de miere in Republica Dominicana sau Cuba. Iubim amandoi soarele si marea.
lau10 spune:
Noi am avut doar 5 zile de miere caci sotul meu incepea serviciul imediat, dar in toamna asta vom face o adevarata luna de miere . Am plecat dupa nunta la Torino, apoi, Milano, Venezia, Verona, si la drumul de intoarcere spre Spania ( acolo am locuit noi, sotul e spaniol) ne-am oprit la Monte Carlo o noapte si am vizitat a doua zi si Nice in Franta. A fost superb dar foarte obositor si mai ales foarte scurt.
In septembrie ne luam revansa, vrem sa mergem undeva departe vreo 10 zile, poate in Insulele Virgine.
Va pup si va doresc luni de miere cu soare
Steluta spune:
Dar ce ziceti de Malta?? De fapt noi suntem impartiti intre a merge in Creta sau Malta. Recunosc ca pana acum nu am incercat sa aflu prea multe informatii strict legate de organizarea lunii de miere.
Daca stiti mai multe, poate mi le impartasiti!!! Perioada ar fi in prima parte a lui septembrie.
Multumesc mult!
Steluta.
ellamiss spune:
Noi vrem sa mergem in Insula Corfu.Au fost si nasii nostri acolo si ne-au spus ca este superb.Si o sa mai asteptam pana in octombrie pentru ca in iulie este foarte cald si plus de asta in octombrie sunt reduceri foarte mari.Nasii nostri au stat 13 zile si au cheltuit 60 milioane (asta incluzand,drumul pentru ca au fost cu masina,cazarea,mancarea,plus ca au luat foarte multe cadouri pentru cei de acasa.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
pupezica spune:
Noi am fost vara trecuta in corfu, in iulie-aug, nu a fost prea cald, seara era chiar un pic racoare iar apa e mai rece fiind insula.Am fost tot cu masina, am stat 10 nopti acolo si 2 pe drum, a fost frumos, si am cheltuit asemanator cu cat ai zis tu.
pupezica spune:
Am o intrebare: a fost cineva in sudul Sppaniei, Mallaga, Marbella.. in ce statiune si la ce hotel? Mi-au zis de la agentie ca super , mai frumos ca in ins Canare sau Mallorca.
danamunti, imi poti recomanda si mie unde sa merg,a ,si unde e San Sebastian?
lau10 spune:
Pupezica, iti pot spune eu cate ceva despre sudul Spaniei caci am locuit in Barcelona vreo 3 ani si am calatorit mult ( binenteles eu iti dau o parere personala ). Noi am facut un tur al Spaniei, pe coasta de est cum ar veni pana in sud in Marbella. A fost superb, si iti spun ca cel mai mult m-a impresionat Marbella, dar mai ales Puerto Banus, care e o mica statiune foarte " cu pretentii ", pentru oameni cu foarte multi bani. Insa a fost frumos, ca am mancat si noi la un restaurant avand ca view yachturile de milioane de euro ai bogatasilor. Nu am vizitat anumite locuri in Marbella ca sa pot sa iti mentionez acum insa am batut orasul cu masina si ne-am plimbat pe faleza si ce sa iti spun, e mirific. Nu am sa pot sa iti spun nici preturi la hoteluri acolo pentru ca noi am dormit in Mijas, o statiune cam la 25-30 ( poate mai aproape) de Marbella, si ca pret cred ca am dat cam 80 de eiro ( era un hotel de 5 stele) dar aveam rezervare de acasa. E destul de scum in zona aia caci e renumita ca un loc de vacanta pentru vedete.
Cat despre San Sebastian, cum ti-am zis e o parere personala, mie personal nu mi-a placut, in nici un caz nu as alege acel loc pentru o luna de miere. E un orasel destul de mic, cu litoral intr-adevar, iar centru mi s-a parut sinistru cu toate acele mesaje de amenintare scrise cu litere mari pe pereti de catre ETA sau de catre cei care luptau impotriva ETA ( este un grup de terorism in Spania ). Poate ca am fost si prin aprilie si a plouat si poate de aii nu prea mi-a placut, dar ma rog, asta e parerea mea.
Daca as avea bani si ar fi sa imi mai fac luna de miere, eu m-as duce in Puerto Banus sau Marbella la un hotel super si as manca numai seafood toata ziua.
Te pup
turturica spune:
pupezica, am fost si eu in malaga, marbella si toremolinos, care sint toate statiuni de pe coasta del sol. Sincera sa fiu mie mi se par prea turistice daca pot sa zic asa. Hotel linga hotel, fara cine stie ce priveliste, tocmai din cauza constructiilor facute ca sa acopere afluxul mare de turisti.
Mi-a placut mai mult pe coasta de vest, la ocean, in sud de cadiz. Am fost intr-un satuc pitoresc cu o plaja superba, iar preturile au fost mult mai accesibile si calitatea mult mai buna.
Noi ne-am organizat singuri, fara agentie de voiaj, tocmai ca sa evitam locurile prea populare :)
dar probabil ca parerile sint oricum subiective.
danamunti spune:
quote:
Originally posted by pupezica
Am o intrebare: a fost cineva in sudul Sppaniei, Mallaga, Marbella.. in ce statiune si la ce hotel? Mi-au zis de la agentie ca super , mai frumos ca in ins Canare sau Mallorca.
danamunti, imi poti recomanda si mie unde sa merg,a ,si unde e San Sebastian?
San Sebastian este in nordul Spaniei.Nordul Spaniei aduce mult cu tara noastra,adica verdeata multa caci in restul Spaniei este o vegetatie de te doare capul.Numai pamint rosu!Acolo ai plaja si poti vizita orasul care este foarte frumos(daca mergi acolo trebuie sa mergi in partea veche a orasului si sa maninci la bar "pintxo"-sint gen sandwich).Poti vizita si statiunile de linga San Sebastian care de asemenea sint superbe.Noi am avut parte de un hitel frumos situat pe muntele Monteagudo si de acolo aveai o panorama super.
Si Mallorca mi-a placut mult.Dar acum depinde ce vrei tu.
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
La capitolul luna de miere ati mai lucrat????
Eu tocmai ce am aflat ca in perioada 7-10 aprilie va avea loc Tirgul de Turism! ma gindesc ca poate vom gasi acolo ce ne intereseaza!
Pupici
roxygeo