Luna de miere?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Distractie placuta Kriss !
Nu-ti fa griji !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ne-am hotarat si noi, acum asteptam confirmarile de la agentia de turism pt cazarea la hoteluri:
Plecarea:
22 aug- Halkidiki ( pe vreo peninsula de acolo asteptam sa gasim liber la vreun hotel)- 4 zile
26 aug-- Atena- 1 noapte
27-30- Peloponez- la fel asteptam confirmare
30-31- salonic

Vom merge cu masina si abia astept!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

flafi>succes cu confirmarile pt ca stiu cum e si multa distractie in concediu!

http://yahoo.photos.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Kriss79-sa nu mergeti la hotel Golden 5. Eu am fost asta iarna in Hurghada, am stat la Desert Rose (super hotelul), iar cei care au stat la Golden 5 nu au fost deloc multumiti..a iesit chiar cu bataie...in rest sa stii ca e f frumos. Daca vrei mai multe detalii sa-mi spui. Distractie placuta!

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kriss scrie-mi si mie PM cu ce agentie plecati sa vad si eu de o oferta buna ca eu nu gasesc nik cu plecari dupa 24 sept cand e nunta mea pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Nushulica, arunca un ochi si pe www.gotravel.ro Am inteles ca sunt seriosi si au o droaie de oferte. Poate iti place ceva de acolo.

mmc

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor care mi-au scris pe PM adrese de agentii de turism am gasit ceva dar tre sa vb cu ei sa vad exact
oricum multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Brave Girl>Vom sta la Sunrise Holiday Resort la 500 m de centru.
Nushulica> sa te duci din vreme sa iti rezervi ca noi am fost cu 3 zile inainte de nunta si ne-a fost tare greu. Mergem cu Travis,dar am avut ceva probleme. Cand ne-am dus prima data am ales Tunisia, o oferta ce o aveau de la Kartago(asta e tour-operatorul)si am vrut sa plecam imediat, saptamana urmatoare nuntii.Am dat avansul pt rezervare(50%). Dupa o zi ne suna sa ne zica ca cei de la Kartago le-au trimis prin fax o alta oferta, ca aia nu mai e valabila. Am mers, al vazut ofertele, erau mai bune, ne-am ales hotelul. Dupa o zi, ne suna sa ne zica ca cei de la Kartago i-au informat ca nu mai sunt locuri pt oferta aia la nici un hotel.S-au enervat si ei de neseriozitatea operatorului de turism si ne-au aratat un mail in care le zicea ca nu mai mai apeleaza la ofertele lor..samd..dar pe noi nu ne interesa atata timp cat noi la ei am venit. IN sfarsit, dupa ce ne-a mai zis si asta am vrut sa ne luam banii si sa plecam la alta agentie.Ne-au luat cu binisorul(al meu sot fierbea:)si ne-au explicat ca asta e riscul cand venim pe ultima suta de metri. Probabil au si ei ceva dreptate.Ne-am mai uitat pe oferte si ne-am hotarat pt egipt.ne-am ales hotelul, au sunat sa intrebe operatorul daca sunt locuri in avion(e cel mai problematic)si cum erau au zis sa aspteptam confirmarea. Confirmarea a venit dupa 7 zile!!!Nu stiu din a carei vina..
Deci, nu stiu ce sa zic cu recomandarea de agentie. nu vreau sa patesti si tu asa si sa ma injuri dupa:)noi am mai fost cu ei, nu stiu ce s-a intamplat acum. am mai fost si cu olimp, am auzit si ca simian ar fi bun, langa cec.

http://yahoo.photos.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

merci mult kriss lasa ca ma descurc eu ca-s marisoarate astept maine vezi ca nu uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Maja, sa nu iti para rau ca mergeti in Tailanda, sunt convinsa ca o sa va placa mult de tot. Nu stiu cum e in Mauritius sau in Seychelles, dar din ce am vazut eu din Caraibe tailandezii ii iau de departe

Casa de piatra si o luna de miere superba tuturor!

Lai

Mergi la inceput