Sex oral
Raspunsuri - Pagina 4
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by maggda
Fara par!!!
In rest care ce ii place e perfect, daca e facut cu placere,nu?
Oricum toate care ati postat aici sunteti neste dragute.
Magdasi Bianca
6 ani
offfffffff ca nu stiu cum sa zic dar faci felatzie parului sau altui obiect<nu pot sa zic acum cum se numeste ca e inainte de ora 0>..nah ca m am enervat. Stiu ca e cam inestetic..dar .....pisici sa nu facem caz cam fara rost si fie vb intre noi nu putem sa ii spunem du te si epileaza te ca eu nu prestez nimic daca nu e la 0 keala.
adrienne12 spune:
Draga Ellaalba, care e de fapt intrebarea ta? Vrei sa vezi in general daca membrele acestui forum sint de acord si practica oral sex? Simplu da sau nu? ca doar zici ca nu vrei exemple personale. Atunci cum sa-ti raspundem? Sexul oral e vechi cit omenirea si fiind atit de vechi inseamna ca e in majoritate acceptat. Cit despre virsta sau daca ai sau nu bebe asta dupa parerea mea nu are nici o legatura cu sexul oral, ca doar dupa ce nasti un bebe nu inseamna ca te timpesti, ok? De asemeni sexul oral nu are nici o legatura cu nivelul de educatie si mediul de provenienta (in sensul ca ma vazut in filmul Gadjo Dilo ca si tiganii o fac, mama-mama). Deci donna Alba formuleaza mama intrebari mai precise daca vrei raspunsuri precise. Inteleg dupa intrebarile tale ca esti f. tinara (daca nu ai aflat pina acum raspunsul la o asemenea intrebare). Vrei sa-ti dam nume de carti si autori care au scris despre asta de-a lungul timpului? Vrei sa-ti spunem glume despre el? Vrei sa-ti spunem nume de filme si actori? Nu inteleg ce vrei. Nu zau, cum poti sa-ti spui parerea fara a te referi la propria experienta sau propria persoana? Si inca o nedumerire. Hai ca orgasmul e o vhestie personala si nu stiu cite studii/sondaje de opinie s-au facut pina acum ca sa se stabileasca ce procent al polulatiei are sau nu orgasm. Dar despre pozitii sexuale si tehnci exista mii de carti, reviste, filme, si dvd-uri educationale si mai putin educationale. Chiar si hard-core. Ti-as recomanada draga Donna Alba daca vrei sa-ti faci o educatie sexuala, sa incepi cu ele si sa le vezi impreuna cu prietenul. La urma urmei conteaza doar ce va place voua nu ce fac altii. Succes.
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Eu nu inteleg un lucru:
Stiu ca mamele cu bebe mici vor sari arse ca eu imi permit sa postez asa ceva
Da' ce? Daca ai copil mic inseamna ca te-ai incuiat la cap???
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Da' asta ma intreb si eu. Care-i legatura intre copil mic si sexul oral????
Vrei sa spui ca cele care au copil mic n-au practicat sexul oral pentru ca doar asa puteau ramane insarcinate???
Stiu ca suntem la "Femina intim" dar totusi..nu e prea intim????
anca...poate intr-o zi

http://community.webshots.com/user/ancawish
Bic spune:
quote:
Care-i legatura intre copil mic si sexul oral????
Cred ca era fie banc, fie intr-un film doi tipi se intreaba unul pe celalalt daca nevestele lor s.. p... Iar unul dintre ei raspunde ceva de genul: "ce-ai innebunit? cum sa faca asta cu gura aia cu care imi pupa copii?!!?"

addiana spune:
quote:
Originally posted by Bicquote:
Cred ca era fie banc, fie intr-un film doi tipi se intreaba unul pe celalalt daca nevestele lor s.. p... Iar unul dintre ei raspunde ceva de genul: "ce-ai innebunit? cum sa faca asta cu gura aia cu care imi pupa copii?!!?"
era dintr-un film cu gangsteri... de parca s-ar duce sa pupe copilul cu gura plina de... hai sa fim seriosi! cum s-a mai spus, depinde de persoana, sunt unii care o fac cu cea mai mare placere si altii care nici nu suporta sa auda de asa ceva.
la urma urmei inceputul e mai greu, ca dup-aia te obisnuiesti si chiar incepe sa-ti placa(si nu ma refer doar la sex oral!!!) daca ambii parteneri sunt de acord, da-ti frau liber imaginatiei si surprindeti-va in pozitii(situatii, ipostaze, etc) la care nici nu v-ati gandit... si un exemplu personal: si eu si sotul meu facem orice ca sa ne satisfacem reciproc, chiar daca bebele doarme in camera de alaturi
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
she_wolf spune:
quote:Era in "Analyze This" ("Cu nashu' la psihiatru"), tare faza!
Originally posted by Bicquote:
Insa intrebarea, pusa de psihanalist nashului, era de ce are nevoie de amanta.
Claudia si
Cristi (16.12.2002)
adrienne12 spune:
Ah si apropo de glume, o tinara mama sta la coada la banca in timp ce fetita ei se smuceste si alearga peste tot. La un moment dat tinara innebunita o prinde si o tine cu forta linga ea. Fetita se smuceste cit poate dar vazind ca nu scapa tipa in gura mare "daca nu-mi dai drumul te spun lui buni ca te-am vazut aseara cum ii sarutai pee-pee a lui tati". In banca s-a facut o liniste mormintala, pina si cei de la ghisee au incetat orice activitate si s-au uitat la tinara doamna. Aceasta, rosie ca sfecla, a iesit rapid din banca iar cind s-a inchis usa in urma ei, toata lumea a izbucnit in hohote...

si Bianca
6 ani