Bebelusi martie aprilie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Laura nu pot sa vad pozele,si chiar asa nu ma chemi si pe mine la cafea,rusinica

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Hi,hi ca m-am amuzat Ela cand am vazut ca si Cistina este atrasa tot de fire si laptop!!

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana, eu sunt mai matinala, si de obicei imi beau cafeaua cand toata lumea inca doarme. De acum am sa te chem ca tare urat este sa bei cafeaua singura ! Nu poti vedea pozele cu fetele din Galati ? Eu am verificat acum si merg vazute ! Mai incearca te rog .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Gata Laura mi-am satisfacut curiozitatea, de data asta am putut sa le vad.
Mickyyy ai curaj nu se intampla nimic cu fata ia-ti si tu o zi libera,merita,dar cu conditia sa nu stai numai cu gandul la Malina!

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Hehehe fetelor, pe mine sa nu ma chemati la cafea, ca nu ot decat sa ma multumesc, deja am baut 4 Fiul meu cel scump mi-a dat trezirea la 7, am mai stat noi in pat vreo 30 min dupa care gata, am trecut la activitatile de zi cu zi...pe la 8.30 a adormit in fund cu capul intre picioare si de atunci tot doarme
Astept sa se trezeasca ca sa pot iesi la plimbare ca e cald si soare

Codruta, bine ai revenit!!! Aduna-te si cand esti pregatita te asteptam!! lui Tudor si tie!

Malina, felicitari pentru apartament!!! Acum sa-mi tinem pumnii si Marianei

Laura, frumoase poze, se vede ca v-ati distrat!

Mickyyy, dute si nu mai sta pe ganduri...nu fi fraiera ca si mine, ca saptamana trecuta am refuzat o excursie la Arieseni si acum imi pare tare tare rau!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Mickyyy, noi am lasat-o pe Dari prima oara la mama trei zile cand ea avea 6 luni si inca o mai alaptam ! Sunam acasa din ora in ora ! Am plecat cu pompita de san dupa mine, ma trezeam conform programului de alaptat ca sa nu pierd laptele...a fost o poveste de pomina. Dar ne-am incarcat bateriile !
Eu te sfatuiesc sa o tii pe soacra ta si in prima noapte cand reveniti acasa, noi n-am facut asa, Daria ne-a luat de odihniti, iar de...veneam dupa treizile de urcat pe munte si doua nopti de discoteca...Eram zombi, dormeam cu ea in brate !
Totul va fi bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata, fetele!
Cristina face niste nani, se pare ca mersul in picioare o cam oboseste. Dimineata, de exemplu, am lasat-o fix 1 min singura cu mormanul de jucarii si nu am mai gasit-o acolo, era in alta camera, batea cu palmele pe tastatura.
Da, ii plac tare mult cablurile, dupa laptop e innebunita, plange daca o dau la o parte, vrea sa muste sin taste, din ecran... Mai sa nu pot descarca pozele aseara, ca nu mai mergea cablul usb dupa ce rosese la el.
Malina - sa fie intr-un ceas bun si sa-l stapaniti sanatosi!
Mariana - succes, va tinem pumnii azi!
Micky - noi am lasat-o o data pe Cristina cu ai mei, de seara (cand aproape se culca) si pana a doua zi pe la 11. Recunosc ca ne-am gandit la ea, dar ca ne-am si simtit bine cu prietenii cu care eram. Eu zic ca daca ai incredere in persoana cu care o lasi, 2 zile n-o fi foc. Si cred ca ai si tu mare nevoie de relaxare.
Laura, Oana - un ness? (din cauza de viteza)
Elena - pozeeee cu "automobilul"!!
Codruta - bine ati revenit! Abia astept sa ne povestesti in detaliu cum s-a comportat Tudor la asa drum lung.
Eric, pe unde-i mami a ta?
Irina.c disparuta?
Spiculet, Oake, Ruprich...
Kiki - curaj!
Klaus - de ce ai fugit?
Gabi?
...si inca multe alte fete

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

[b]Malina, e super ! Felicitari ! Spor la modernizat si mobilat ![/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am intrat ca sa ma laud, ca de nu se intampla cat de curand intram in depresie Raul a mers vreo 3 m singur singurel, il tineam de maini si s-a smucit, a stat vreo cateva minute pe loc, probabil ca sa prinda curaj si a apoi a luat-o la sanatoasa

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Bravo, Raul ! De acum o sa-ti spunem Speedy Gonzales !

Mergi la inceput