Bebelusi martie aprilie 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Avem poze : sarafanul galben si sarafanul rosu si bineinteles dintii nostri
Varianta integrala, nefinisata aici
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Veve, pupa pe Agnes-Veveritza scumpa din partea noastra! La multi ani cu multe bucurii ii uram de ziua ei! Sa creasca mare si sa fie fericita!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
La multi ani !
Laur Andrei
Agnes
Tiana Maria
Cristina Daria
Robert
Andrei-Alexandru
Justin George
Stefan Adrian
Amalia Elena
Cristina
Eric
Sa fiti sanatosi si norocosi, destepti si frumosi!
Veve, Mariana, Ela sa va aduca copii numai bucurii ! Putere, rabdare si intelepciune !
malina_mircu spune:
Stephanie Laur Andrei Alexandru Tiana Maria Cristiana-Daria Amalia Elena Justin George Cristina Eric Luca
mariana bafta multa. stiu cum este. culmea este ca si noi astepatam raspunsul la un ap de 4 camere tot marti. l-am vazut anul trecut (atunci a fost prea din scurt si nu ne-amami mutat -in martie abia il elibera). m-am indragostit de el de atunci. si de atucni ma tot gandesc la el. si ca un facut, tot la el am ajuns, speram sa-l luam. tineti-ne pumnii sa reusim, mai ales ca mi se pare ca trage la noi. e super sa este la 200 m de blocul notru deci ramanenm si in zona.
asa am zis si eu daca este sa fie al nostru este. intre timp noi ma cautam si altele. ar fi dragutz sa batem si noi si voi palma sapt asta.
simona, da merci. toto caut sa pricep de ce vomita. vrem sa ajungem in Buc la alergolog sa vedem ce zice.
anca mare s-a facut fetitzul. OAAuuuuu asa manaca? sunteti super tari.
claudelu bravo !!! felicitari. la noi nu s-a mai repetat mersul singurel.
miri si danutz face mofturi la mancarici, dar mamaii da diverse obiecte noi de studiat si sta in scaune. cel mult mut scauneul mai la geam sau la tv (dar ff rar).
oana ce ai mami? ti-a trecut?
ela bine ca ati gasit cauza. ce frumos este ca merge si ei ca nste omuleti mari ce sunt. si noi l-am luat pe afara fiecare de o amanc asi a mers voiniceste.ce frumos este.
miky ce se mai aude?
laura ce seaman fata ta cu tine !!! si ce scumpika este.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
mariana tache spune:
Vin sa spun si eu tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat si celor de azi, Cristina si Eric. Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si fericiti.
Noutati nu am; astept sa vina ai mei parinti la noi (azi vin) ca sa pot s-o tulesc in oras sa vad de ceva ap in cazul extrem in care omu' nu vinde.
Dar la cafea azi nu vine nimeni? Nici capucino nu se serveste?
Laura, am vazut pozele. Frumoso dinti, frumoase sarafane. Ala galben imi place mai mult. Dpdv al hainelor, as vrea si eu o fetita, ca sa pot s-o elegantesc .
Uite, va servesc eu cu capucino. Cafea nu am . Cine se inscrie? (pana nu se trezeste piticotul; azi s-a trezit pe la 6.30; nu stiu ce l-a apucat, dar banui ca il deranjaza maselutele; asa ca azi avem 2 somnuri )
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (12 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Malina, ce chestie cu apartamentele!!! Uite inca o coincidenta la noi doua (ti-am mai zis la O poveste de suflet cum ne asemanam cu sarcina si nasterea). Sa aveti si voi multa bafta! Sper ca marti sa fim amandoua fericite!
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri: Tiana, Cristiana, Robert, Justin, Stefan, Amalia
si celor de azi: Eric si Agnes , dar mai ales neastamparatei mele, Cristina!
Toate gandurile bune pentru voi si parintii vostri!
Sigur ca in seara asta vom avea iar tortulet! (nu cumva sa slabeasca mami). Sunteti toti invitati! Probabil ca diseara sau maine adaug poze noi si vi le arat.
Laura - vazut poze cu rochite dulci! Si mie mi se pare ca in unele dintre ele seamana bine cu tine. Mai ai cafea? Eu ma tot straduiesc sa o beau de dimineata, poate reusesc acum.
Mariana, Malina - sunt convinsa ca treburile se vor aranja asa cum e mai bine. Succese!
Clau - nici o suparare! Voiam sa profit ca cea mica dormea deja, iar sotul se apucase de ceva treburi pentru servici.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Neata si la multi ani tuturor sarbatoritilor, si un pupic pentru Veve mic pentru cei 4 anisori pe care-i implinseste azi!
Succes mariana si malina cu apartamentele, asteptam vestea cea buna de la voi cat mai curand.
Io's trista in dimineata asta......iar o sa raman fara bona....a fost saptamana trecuta sa-si faca analizele (are probleme cu tensiunea, de fapt ea n-are mai mult de 55 de ani dar e pensionata pe caz de boala, si asta pe bune) iar medicul i-a zis ca e din cauza efortului. Abia miercuri isi ia rezultatele, dar din cate am inteles vrea sa plece indiferent de rezultatul analizelor, nu e vorba de bani sau altceva, ci doar de sanatatea ei care e cea mai importanta. Oricum, n-o sa plece peste noapte, va mai sta mai mult ca sigur pana voi gasi pe altcineva (asa sper) dar mi-era draga si stiu ca nici ei nu-i e usor...se atasase de fata.
Eu n-am apucat inca sa vorbesc cu ea despre asta, stiam ca are probleme cu sanatatea, i-am mai redus programul tot in speranta ca o sa poata face fata, dar se pare ca nu e de ajuns.
In rest...pe la noi toate's bune si frumoase....am reusit de dimineata sa-i recoltez si putin pipi la fata (cu aventuri, bineinteles....baita matinala poate poate face ceva....nimic...stat in funduletul gol poate poate face ceva...nimic...intr-un final o vad ca se screme...o ridic repede in picioare, ii bag pampersul sub ea si stateam pregatita cu paharelul in mana....cand colo fata mea facea kk )....insa abia vineri voi avea rezultatul la analize.
Si mai am o problema cu ea....am intrebat la cabinetul PSI ca mi s-a parut mai ciudatica problemutza, insa daca aveti idei, sunt binevenite: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43466 .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
mariana tache spune:
Mickyyy, imi pare rau sa aud ca o sa ramai fara bona. Cred ca e greu sa o schimbi. Dar cum ai pomenit tu de bona mi-a dat de gandit ca ar fi cazul sa incep si eu a cauta una, ca timpul tace si trece.
Fetelor, tocmai mi-a trecut prin cap un gand: de luna urmatoare trebuie schimbat numele subiectului nostru; trecem de la bebelusi de ma-ap, la copilasi de ma-ap, nu? Ca doar o sa avem copii mari, de un an , care nu mai sunt bebelusi . Ce ziceti?
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Ela mai am cafea ! O bem impreuna, nu ?
Mickyyy, si Daria are astfel de manifestari, in schimb doar fata de tatal ei si soacra mea pentru ca ei i-au permis. Nu se intampla mereu, dar cand se intampla se vede o doza de violenta in comportamentul ei .
Nedda, iarasi te-a prins 3 noaptea pe net ?