Bebelusi martie aprilie 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Ce dorrr mi-a fost de voi!!!
Ieri n-am avut acces la calculator, pentru ca am un sot care uneori ar trebui sa-i leg de gat calculatorul Ieri asa imi statea pe limba sa-i zic ca nu mi-am luat cafeaua cu voi, ca nu v-am citit, iar seara ca nu v-am urat somnic usor, dar l-am lasat in pace ca avea multa treaba si n-am vrut sa-l conturb
Acum ne pregatim de plimbarica...la noi e o vreme super faina...soare mult si e si destul de cald, asa ca musai trebuie sa profitam
E ul e un smecher si jumatate, un zambarici care topeste pe toata lumea...ieri a fost sora-mea si nasa la noi, iar Raul numai cu zambetul pe buze a fost, s-a prostit la maxim, asa ca nici macar somnicul de amiaza nu si l-a facut Seara a cazut ca eroul, dar scumpii de Clau si tati au vorbit destul de tare, de fapt prea tare (vorbeau de nus'ce meci de fotbal) si mi-au trezit copilul, asa ca am reusit sa-l adorm abia pe la 00.30
Kata, super iti sta cu noua freza Te tot admir, esti o mamica Nici eu nu mi-am dat seama cine e in poza, dar totusi cred ca e asa cum a zis si Lavi!
Alina, cred ca ai tras ceva nervi ieri cand ai vorbit la agentie Ce nesimtita! N-a putut sa te anunte ca s-a anulat zboru Milano-Cluj?? Lasa ca va descurcati voi pana la urma! SI referitor la Vlad, am mai discutat noi si sunt perfect de acord cu tine, desi iti va fi fff greu fara el, dar vei fi linistita ca lui ii e bine acolo unde e!
Veve, cum esti?? Ai apucat sa mergi la medic?? Eu tot in starea in care am fost si alataieri sunt, adica nu mi-a venit deja sunt din ce in ce mai ingrozita, ma rog sa nu fie ceva rau
Codruta, vad ca ai prins forte Ai revenit cu forte proaspete intre noi si asta e bine!!! lui Tudor!
Miri, felicitari pentru dintoc! Las ca pui tu poze[:d] Si eu la fel ca si tine, tot promit si inca nimic La noi e mai nasol, ca nu avem aparat digital si Clau vad ca nu binevoieste sa-mi scaneze niste poze sa le pun, ca sa vedeti si voi ce fecior mare si frumos am
Mickyyy, scoate morcovu, ca stim noi ca vei face fata la examen! Multa bafta!!! (eu habar n-am ce scoli faci)
Laura, bravo tie! Esti harnica foc Probabil ca esti in masura sa imi raspunzi: si pe mine m-au pus sa semnez declaratie cum ca nu am avut alte venituri, dar nu inteleg de ce pentru ca am fost in concediu tot nu trecut?? pentru pre si post natal, sau..??? Ce bine mi-ar pica sa imi dea astia niste banuti hahahaha, tot la bani imi sta capu
Lavi, si eu stiu ca nu se incalta bebei...eu una il tin pe Raul doar in ciorapei, dar am observat ca nu stie sa mearga incaltat, de fapt merge tare tare sod...acum nu stiu ce sa-ti spun, mi-e pediatru mi-a zis ca e mai indicat fara papucei ca sa se intareasca muschii!
Cam atat ca nu mai retin despre ce ati mai vorbit
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Si pentru ca ieri nu l-am felicitat pe unu dintre piticii nostri, o voi face azi
George Radu
Sa cresti mare, frumos si sanatos!
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Clau, stiu ca indemnizatia pentru concediu crestere copil nu se mai da daca declari ca ai si alte venituri ! Cat despre bani nu cred ca vei primi ceva pentru ca ea nu este purtatoare de impozit , dar mai sti, poate iti fac Finantele vreo surpriza placuta !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Laura, asa stiam si eu, dar fetele de la noi, de la personal, au zis ca sigur voi primi ceva banuti...si m-au cam bagat in ceata De aceea te-am intrebat!mersi de raspuns!!!
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Clau sper sa fie asa, dar am si eu un caz cu CIC si m-am uitat acum pe fisa ei, are concediu tot anul si de primit 0 lei. Poate la tine va fi altfel !
LauraFlo spune:
De abia acum am observat ca avem aceleasi setari la scrierea mesajelor ! Soryy ! Ti-am furat ....unicitatea ! Am sa schimb ceva pe aici ! ( pentru ca tu esti unica si nu-i frumos sa par ..Claudia)
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
De abia acum am observat ca avem aceleasi setari la scrierea mesajelor ! Soryy ! Ti-am furat ....unicitatea ! Am sa schimb ceva pe aici ! ( pentru ca tu esti unica si nu-i frumos sa par ..Claudia)
Laura, poti sa o pastrezi si tu linistita, nu ma deranjeaza!! Hai ca ai fost mortala!!
Acum am dat quote la un mesaj de al tau si sa sti ca NU suntem la fel...eu pun si nitica culoare Maritim, asa ca linistita pastreaza-ti identitatea!
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
[b]Buna dimineata!
Laura bce bine ca ai scapat de cozi, am oroare!
Kata,vreau si eu par lung si suvite...,vezi ce ai facut, iti statare bine si ma-i facut sa pofetsc.
Codritu,sunt sigura ca Tudor isi vareveni rapid,doar e langa mamica,asta e tot ce conteaza la varsta asta.
Alina, le-ai facut scandal de pomina sau nu?
Veve cume sanul ,te mai doare?
Mickyyy 2 carti jum si nu ai invatat, sa vezi ce vin ideile la examen,una cate una.Baafta!
Mariana cred ca nu mai da semne pentru ca si-a gasit un apartament super luxos, ieftin si acum nu mai are chef de noi,asa.[xx(
Claudelu eu copiez pe cineva?
si acumdepre noi: a avut aseara o criza de plans Alex de nu mai stiam de ce pereti sa ma dau nu se potolea cu nimic, nurofen ,calgel,lapte fierbinte, nimic!
Ce credeti ca am facut,pentru ca plangea de oboseala cand era pe jos ,pusa in patut urla, ......m-am pus in patutul ei pana a adormit terorista mea,bine asta dupa ce m-a zgariat de cateva ori si m-a paruit bine intre hohote de plans.]/b]
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
katalina spune:
Ufff, cita treaba am, da' voi nu ma lasati!
Anca, multumesc pentru mail!.Esti hotarita cu Vlad?
Roby a adormit singurel de vreo zece minute iar eu incerc sa-i pregatesc un pilafior cu legume si pui la cuptor printre taste
Pozica este facuta la un parc de distractii prin '98(in Dallas), unde ne-am imbracat in diferite costume de epoca, si ne-am pozat vreo ora asa.Daca ati vazut "Titanic", ...Am ce sa le-arat nepotilor!Daniela, mi-ar place mie sa cochetez cu teatrul,da' n-am talent!
Fetelor,Multumesc pentru complimentele adresate frezei mele(asta nu-i tot,peste o luna mai deschid ceva la ea).Cuscra, 100 euro un rasfat la cuafor?Aici nu-i chiar asa, da' tot am lasat vreo 50.Distractie placuta luni cu mamicilie.
Mickyyy, succes la examen(mama ce-mi placea sa invat cind eram gravida!)
Elena, Amelie nu te mai lasa sa vorbesti cu noi?
Mai vorbim.
Catalina, ROBERT si CATALIN
georgescu oana spune:
Buna dimineata!
Laura bce bine ca ai scapat de cozi, am oroare!
Kata,vreau si eu par lung si suvite...,vezi ce ai facut, iti statare bine si ma-i facut sa pofetsc.
Codritu,sunt sigura ca Tudor isi vareveni rapid,doar e langa mamica,asta e tot ce conteaza la varsta asta.
Alina, le-ai facut scandal de pomina sau nu?
Veve cume sanul ,te mai doare?
Mickyyy 2 carti jum si nu ai invatat, sa vezi ce vin ideile la examen,una cate una.Baafta!
Mariana cred ca nu mai da semne pentru ca si-a gasit un apartament super luxos, ieftin si acum nu mai are chef de noi,asa.[xx(
Claudelu eu copiez pe cineva?
Si acum deprse noi: a avut aseara o criza de plans Alex de nu mai stiam de ce pereti sa ma dau nu se potolea cu nimic, nurofen ,calgel,lapte fierbinte, nimic!
Ce credeti ca am facut,pentru ca plangea de oboseala cand era pe jos ,pusa in patut urla, ......m-am pus in patutul ei pana a adormit terorista mea,bine asta dupa ce m-a zgariat de cateva ori si m-a paruit bine intre hohote de plans.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie