Bebelusi martie aprilie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Fur din pauza de masa 5 minutele (restul sunt pentru muncit nu pentru mancat) ca sa va spun ca astazi nu arat asa de vesela ca aici ci mai degraba ca fiica mea aici

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata la cafea!
VEVE, fuguta la medic.Nu cred sa fie mai mult decit niste canale infundate, si nimeni nu le desfunda mai bine decit crocko!
Iata si freza mea(culoarea e mult mai deschisa fata de ce se vede). inainte si dupa
Si iata-l pe ginerele Laviniei aici.Inca nu stie sa dea pupik, dar un zimbet,oricind pentru Hanna.Te pup cuscro!
Gata, ma urc pe bicileta!GUDBAI!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Buna fetele!

Nu pot sa ma apuc de treaba pana nu dau o raita si pe la voi.

codritu sa inteleg ca ai fost acasa in romanika?Ce fain!
Ma bucur pt voi, si cred ca numai la gandul cum a fost acasa la parinti, ai uitat de chinuiala avuta pe drum. Ce-i drept noi nu avem atatia kilometrii ca voi insa si cu masina facem vreo 17-20 ore si avem si noi "buseli" cu Hanna insa fiind cu masina la 3-4 ore de mers am facut mici pauze si asa si-a mai incarcat si ea si noi bateriile pt urmatoarele 3-4 ore.
Cred ca ati petrecut bine , asa-i?

Simona te iert ca m-ai uitat, desi am prins putin timp impreuna pe forum pt ca atunci abia intrasesi tu si am disparut eu.Pusi la gemenutzii tai frumosi.

Laura ia-o mai usor ca nu merita sa -ti strici nervii la servici.O zi usoara si spor la munca.
aaaaa, ce mai vroiam sa te intreb: DAria merge? Si i-ai dat papucei? am vazut intr-o poza si ma intreb asta pt ca mama mea de cate ori vb cu ea la telefon ma intreba daca i-am pus papuci Hannei, "sa se invete cu ei la mers" cum zice ea, insa aici doctorul este de parere ca trebuie copilul sa se invete descult sa mearga? tu cum procedezi sau mai bine zis voi fetele?

O zi buna si va mai scriu. Ma duc ca fi-mea s-a cam plicitsit sa se joace singura
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Si-nca ceva: Cine credeti ca e in fotografia asta cu rama??
Bine-ai venit Codruta!
Clau, au venit mama??

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

cuscro am postat cam pe aproap.

Hai ca trimit si eu poze cu nor-ta insa mai tarzior ca acu tre sa ma joc cu fi-mea si sa si gatesc ceva.

pusi la ginerica,spor la pedalat si....pe curand

Mergi la inceput

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ce ginerica mare si frumos aaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm.

Mance-l mama de baiat , cum sta el acolo pe scaunel ca un cavaler mare.

de la Hanna

de la mama soacra

acu chiar ca fug, da' n-am putut sa nu-mi admir tare ginerele

paaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Kata, super freza ! Iar zambetul lui Robert m-a inmuiat de tot! Uf ! Toti barbatii buni s-au dat !
Pupici la toti cavalerii nostrii !
Lavinia, eu stiu ca din momentul in care merg, BB-ii trebuie sa stea incaltati cu incaltaminte adecvata, adica cu talonet si care sa le tina glezna. Colega mea de serviciu in schimb spune ca doctorul ei i-a spus ca BB-ii trebuie sa invete sa mearga desculti ( ma rog in sosetele ). Asa ca nu stiu ce sa-ti spun . Daria merge acum singurica prin toata casa, iar din decembrie ( atunci a schitat ea primii pasi )eu o tin incaltata prin casa cu ghetutele din poza , niciodata nu i-am dat papuci.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Sunt matinala azi, mi-a dat Tudor trezirea la 4 dimineata si acum e 7 si de abia a adormit iar, asa ca intru in gasca cu Laura la cafea. S-a trezit cu niste tipete de m-am speriat, e intors rau cu fundul in sus. Acasa s-a obisnuit imediat nu a avut nimic, doar cu ora i-a trebuit o saptamana sa intre in normal, ne tinea treji pana pa la 5 dimineata, in rest era vesel nevoie mare. I-a placut sa fie iubit si plimbat de toata lumea, cred ca acum ii lipseste.
Lavi, da am fost acasa si a fost tare bine. Si pentru voi e lung drumul, cam tot atat am facut si noi cu escale si drum cu masina de la Budapesta.
Veve, am vazut ca si voi mergeti la vara acasa, foarte fain mai ales ca stati asa mult. La san si eu am noduli cateodata si ma doare de nu pot sa imi ridic mana, nu stiu daca sunt canale infundate ca Tudor suge bine, imi apar si apoi dispar si asta de vreo 2-3 luni timp in care au aparut de vreo 2-3 ori parca. La medic nu am ajuns asa ca sunt curioasa ce iti zice tie.
Alona tu cat vrei sa stai? Ce m-as duce si eu si vara, dar nu se poate. Cand am mers incolo era o tipa singura cu doi copii, unul cam la un an si ceva si fetita de vreo 4-5 ani si nu a avut nici o problema. Baietelul a dormit in bazinet toata noaptea si fetita pe scaun, asa ca nu iti face probleme.
Nedda ce rasfat pe voi! Si Tudor a inceput sa manance acasa mai bine, cred ca manacarea facute de bunici e mai gustoasa. Ii plac supele, cu felul doi nu se omoara.
Kata, ce frumos par ai draga, eu am inceput sa am fire albe.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Neatza fetele!
Codritu, mersi de informatiile privind zborul.Daca asa imi face si Thea am incurcat-o, ca io nu am sot cu mine doar pe Vlad si e si el copil.Mama , ce m-asteapta! Am cerut si eu bazinet dar inca nu stiu daca imi da sau nu, ca tipa de la agentie a zis ca trebe sa faca o cerere la compania aeriana si ma suna, dar am luat biletele de mai bine de 2 saptamini si inca nu m-a sunat.Si i-am mai zis sa-mi dea locurile de la geam ca sint numai 2 si nu vreau sa deranjez pe nimeni de linga mine.Azi o sun sa vad ce a facut cu locurile alea.
Voua cum vi s-a parut acasa dupa atita timp?Cum mai e Baia Mare?Abia astept sa mergem si noi. lui Tudor.Sa pui poze.
Kata, faina culoare ti-ai tras la par! Si eu trebuie sa fac ceva, dar mai intii trebuie sa ma tund un pic.Roby e un dulce!. In poza aia cu rama esti cumva tu? Felicitari pentru dintisorul nr. 3!
Laura, mai ia o pauza si hai la cafea ca nu am cu cine sa mi-e beau.Acum pe cind m-am trezit si io mai repede.Dar n-am avut incotro ca s-a trezit Vlad la 6 jumate si a trebuit sa-i dau medicamentele ca a facut o amigdalita frumoasa, nici nu-l trimit la scoala azi.Sper sa nu ia si Thea de la el, ca e vai de noi.
Veve, ai fost la medic? Vevica mica a fost mortala cu " milking a cow"
Mariana, esti ok? Ati rezolvat cu apartamentul?

La multi ani sarbatoriltilor de azi!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Codruta, noi stam acasa 2 luni si citeva zile, sotul meu o sa ajunga prin 16 iulie si o sa ne intoarcem toti trei, ca pe Vlad il las acasa 1 an.Sint nebuna, nu? Dar e nevoie de un pic de " reeducare" plus ca nu mai stie romaneste, o sa mearga acolo la scoala unde e soacra-mea, sa-l poata tine sub observatie cit de cit.M-ai mai linistit, daca ai zis ca au fost si mamici cu 2 copii care s-au comportat bine.Noi o sa plecam la 5 jumate dupamasa si o sa avem de stat in Milano cam 4 ore.Ne descurcam noi, ca sintem mari.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput