Bebelusi martie aprilie 2004 (44)

Bebelusi martie aprilie 2004 (44) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Primele parti:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24093" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24954" target="_blank">2,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25975" target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26905" target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27511" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27947" target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28511" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29085" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29934&whichpage=10" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30532" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30989&whichpage=1" target="_blank">11 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31360&whichpage=1" target="_blank">12
,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31684" target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32142" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32429&whichpage=1" target="_blank">15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32806" target="_blank">16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33056" target="_blank">17,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33397" target="_blank">18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33637" target="_blank">19,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34037" target="_blank">20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34370" target="_blank">21,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34757&whichpage=1" target="_blank">22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35196&whichpage=1" target="_blank">23,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35636&whichpage=1" target="_blank">24,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36028" target="_blank">25,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36324&whichpage=1" target="_blank">26,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36541&whichpage=1" target="_blank">27,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36964" target="_blank">28,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37249&whichpage=1" target="_blank">29,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37483&whichpage=1" target="_blank">30,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37699&whichpage=1" target="_blank">31,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38040&whichpage=1" target="_blank">32,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38314&whichpage=1" target="_blank">33,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38652&whichpage=1" target="_blank">34,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39090&whichpage=1" target="_blank">35,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39720&whichpage=1" target="_blank">36,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40153&whichpage=1" target="_blank">37,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40451&whichpage=1" target="_blank">38,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40642&whichpage=1" target="_blank">39,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41249&whichpage=1" target="_blank">40,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41886&whichpage=1" target="_blank">41,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42319&whichpage=1" target="_blank">42,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42853&whichpage=1" target="_blank">43

Cei mai scumpi si mai frumosi!

16 februarie amelie(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea,
23 februarie Oani (Ioana/Brasov), fetita (2,6kg)

2 martie crina catalina, Codrin ( 3300 g si 51 cm)
3 martie vasce(Canada), David Theodore (3,45kg si 51cm)
4 martie Adina Iulia, Olivia Karla (3,5 kg si 51 cm) web
4 martie mandita, Adriana Claudia (1.900g) www.freewebs.com/adrianaclaudia/" target="_blank">web
6 martie bibuga (Ildi/Mures), baietel (3.750kg ,54 cm)
7 martie Maluba (Beatrice), Darius-Gabriel (4,2kg si 53cm) web
7 martie asi (Stanca/Cluj),
9 martie codritu(Montreal/Canada),5 Tudor (2.6kg si 49cm),web
11 martie spic de grau (Luminita/Paris), David (2.4kg si 47cm) web
13 martie Klaus29 (Claudia/Craiova), Andrei ,www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=12911&cid=11848" target="_blank">album
14 martie oanadrag (Oana-Toronto/CA), Chris(3,3kg si 51cm)
15 martie dely99 (Delia/Sibiu), (3,850 kg si 58 cm)
15 martie LauraFlo (Laura/Galati), 8 Daria (3.700g/52 cm/apgar 9),cezariana
16 martie gabivalceanu (Gabi/Pitesti), Ioana(2,8 kg)
16 martie iamona(USA), Andrea Cristina(3,7 kg)
16 Martie Irismetal, 10 Stefan Catalin (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)
17 martie KIKISOR (Anamaria/Cluj), Andrei-Alexandru
19 martie Veve(Irina/Nh,USA), 4 Laur Andrei (3,08kg si 46cm,apgar10)web1,web2,web3
20 martie Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm) web
20 martie Cosmy , Cristiana-Daria(3550g/52cm,apgar 9)
20 martie tinutza (Bucuresti), Robert
22 martie Dalina(Bucuresti), Andrei (3450g 51cm scor 9)
23 martie ematutui (Ema/Constanta), 6 George Radu
25 martie Oake(Bucuresti), Vlad (2800g) web
25 martie SimoV (Simona/New York), 8 Mia (2,5kg ),4 Lucas (3,3kg),web
27 martie ruprich (Daniela/Bucuresti), Robert (3.100 kg-49 cm)
29 martie alona(Anca/Canada),2 Theodora
30 martie inaioana (Ioana/Ploiesti), 11 Katja (3 kg SI 48 cm) web
31 martie Mickyyy (Adriana/Bucuresti),2 Malina Ioana (3800g si 53cm)web
31 martie mikaela(Mihaela/Ploiesti), Radu Paul (3800g si 52 cm)

1 aprilie Diana76 (Diana/Bucuresti),2 Maria Cristina (3600g) web
1 aprilie Claudelu (Claudia/Arad), 2 Raul Andrei (3500g/51cm/apgar 8) web1, www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">web2
3 aprilie simona_minteuan(Cluj-Napoca), David Bogdan (3.800kg 57cm)
4 aprilie cipstyle(Cristina/Germania), 2 Anelisa Elena (3810 g si 55 cm) web
5 aprilie malina mircu (Malina/Pitesti), 2 Daniel Ioan (3400 g)www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=malina_mircu" target="_blank">web
5 aprilie mobriq (Monica/Belgia), 8 Eduard
7 aprilie denis (Denisa/Bucuresti), George Cosmin (3500 g)
7 aprilie Nedda (Daniela/Boston,USA),4 Lara-Diane (3101g si 51cm)web
7 aprilie bindiu (Camelia/Bucuresti), Tudor(3,150 kg si 51 cm)
8 aprilie mirinda,prima sarcina, Ana (3250 g,50cm) web
8 aprilie blerina (Bucuresti/Romania), Jo-elle
12 aprilie Rayuela (Elena/Göteborg,Sweden),2 Amelie(3500g) web
13 aprilie katalina (Catalina), 3 Robert Mihai(3.700g, 52 cm )
14 aprilie Nally , Sebastian (2,650kg si 48,5 cm)
15 aprilie KULTA(Finlanda), Daniela,www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=KULTA" target="_blank">web
16 aprilie LaviB (Lavinia/Germania),Hanna

17 aprilie georgescu oana(Oana),2 Maria Alexandra (3350g/49cm)
18 aprilie Pucku (Corina/Canada),6 Stephanie (4900g/52cm/apgar 9) web,
19 aprilie mama_lui_andrei(Roxana/Bucuresti-24 mai 1980), 2 Andrei-Alexandru (3600g/54cm/apgar 10) web
20 aprilie Laura22 , Justin George (2.900 kg)
20 aprilie mariana tache(Cluj), 8 Stefan Adrian (4200 g si 57 cm)
20 aprilie acris (Cristina/Targoviste), Amalia Elena
21 aprilie Ela76 (Mihaela/Bucuresti), 7 Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9) web
21 aprilie piciulica , Eric
22 aprilie ama luca (Bucuresti), Luca (3.600, 49 cm)
26 aprilie Simone, Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm) web
26 aprilie irinac, 6 Ilinca (3.100kg si 50 cm)
26 aprilie bebe2004 (Andreea/Constanta), 6 Alexandru (9:15am,3700g,52cm),web
28 aprilie grasuta , Ana Maria (3000g si 49cm)
29 aprilie Alina33, Dragos www.inarad.ro/dragos" target="_blank">web

SCOR: 35 - 28

Aniversari
IANUARIE
02 ian '81-Gabriel (sot Maluba)
19 ian '77-Nick (sot irina c)
FEBRUARIE
09 feb '72-mirinda
21 feb '01-Agnes (fetita Veve)
MARTIE
04 mar '98-Catalin (baiatel katalina)
08 mar '75-Rayuela
12 mar '75-Claudiu (sot Claudelu)
17 mar '76-irina c
23 mar '70-Eduard (sot LaviB)
APRILIE
02 apr '69-ruprich
05 apr '77-bebe2004
17 apr '76-Ela76
24 apr '68-Puiu (sot katalina)
MAI
15 mai '76-katalina
24 mai '80-mama_lui_andrei
IUNIE
03 iun '68-Irismetal
07 iun '76-Cristian (sot spic de grau)
18 iun '76-Luigi (sot mama_lui_andre)
19 iun '79-Pucku
24 iun '76-spic de grau
IULIE
08 iul '73-Flavius (sot Veve)
16 iul '79-Claudelu
24 iul '70-Theodor (sot mirinda)
AUGUST
23 aug '75-Virgil (sot Ela76)
27 aug '80-Maluba
28 aug '68-Oszkar (sot Pucku)
30 aug '77-georgescu oana
SEPTEMBRIE
04 sep '75-Veve
14 sep '77-Marius (sot LauraFlo)
15 sep '75-LauraFlo
28 sep '76-Mickyyy
28 sep '69-sot Mickyyy
OCTOMBRIE
17 oct '97-Vlad (baietel alona)
25 oct '76-Cristian (sot bebe2004)
27 oct '78-malina_mircu
31 oct '74-LaviB
NOIEMBRIE
01 nov '71-Claudiu (sot alona)
03 nov '77-Catalin (sot malina_mircu)
13 nov '72-alona
13 nov '72-Victor (sot Irismetal)
DECEMBRIE
20 dec '65-Catalin (sot Rayuela)

Irina,veve & croko
pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Stephanie Multa sanatate si dragoste pentru parinti!!!

Alina, am vazut si eu pozele!! Felicitari!!! Ai fetitz mare!! E asa de scumpa cum merge, cu picoarele desfacute
Azi am facut si noi exercitii de mers si face 2-3 pasi singurel dupa care se uita in stanga si-n dreapta sa vad daca e cineva langa el si tzust in fund

Laura, cum a fost la intalnire?? Vrem si noi poze! Si maine esti la datorie?? Offf offf, asa e si la noi, rar ai un week-end intreg si uite de aia nu ma prea trage sufletul sa merg la munci

Mariana, sa-ti fie de bine cipsurile! Acum chiar ca mi-ai facut si mie pofta si nu-s gravida, asa ca n-am motiv sa-l trimit pe Clau sa-mi ia

Daniela, am uitat sa te intreb ce faci tu prin Timisoara Arad?? ia zi tot!!

Eu deja sunt la a 2-a injectie si tot nimic, asa ii astept de cu drag si uite ca rusilor nu le plac in compania mea

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

No hai tu fetele ca aparui iara.

Acu pt ca tot m-ati (re)primit asa de bine in randurile voastrea (ca de altfel si prima data , ca deh asa sunteti voi, fete faine)hai sa va pove putin ce a fost cu noi.
Rau n-a vost nika, ba chiar ff bine insa de intrat nu am intrat din mai multe motive.
1-am inceput sa renovam sau mai bine zis sa punem la punct camera Hannei(de mult vroiam sa o mut la ea in camera insa cum a fost tatal meu la noi 3 luni, iata ca m-a prins fi-mea cu 10 lunisoare tot la noi in dormitor)

2-am incercat sa-mi petrec cat mai mult timp cu fetitzica mea care-mi pare ca , creste mult prea repede. Nu stiu cum o fi la voi insa eu sufar pe chestia asta. Unde-i bb-lusica aia micaaaaaaaaaa???? Devine domnisorica si....azi maine se marita.

Deci astea au fost doua din motivele pt care n-am mai intrat. (apoi mai sunt si probleme cu pc-ul, net-ul etc)

Principallul ca suntem super bine, avem si noi in sfarsit doi dintisori jos (primul a iesit chiar cand veneam din ro, undeva intre romania si ungaria)
Spunem si noi mama la greu, mai ales cand ii e greu si nu ca acu cateva saptamani mamamamamamamam ci ff clar, m a m a .

In ro de craciun a fost super fain. Am petrecut revelionul cu familia reunita (bunicii din ambele parti) lucru pe care nu l-am mai facut de mai bine de 8 ani si a fost taaaaaaaaaaaareeeeeee bine. (oricum un dezmat de recuperare tot am facut cu pretenii)

O sa pun poze insa....vechea mea problema tre sa-mi fac timp sa le scanez (cele de pe web-cam nu-s chiar asa faine desi sunt si acolo cateva cu mosul)

Cam asta de la noi. Acu pt ca o sa am mult prea mult de recuperat vreau sa intreb:

MAI FETELE DA' CE V-ATI MAI GRAVIDIT PE AICI MAI.

Cand am plecat eu spre ro stiam de Mickyyy insa acu?! Mai sunt vreo doua. Felicitari si sa fie intr-un ceas bun. (eu sper ca intoamna sa-mi conving sotul)

Kata draga mea sa sti ca am avut grije de nor-ta, e la fel cum o stii, doar ca are doi dinti in plus (ca n-avea deloc)-l-a ajuns pe Roby hi hi hi,si cu ceva parutz mai mult.
A propos! la voi ce mai e nou? Roby nazdravanul a crescut cred de numa. (tre sa-mi fac timp si de vizionat foto, insa nu acu)Cata? Tati?Mama? (erau ceva probleme cand am plecat). Sper ca sunteti toti bine si .....o sa ne punem pe parcurs la curent cu una alta.
Pupicei la toti de la noi si.....un an nou plin de impliniri (ca deh! n-am apucat sa ne "uram")

SimoV m-ai prins iubita aici . Nu-ti amintesti ca ne-am povestit cu referire la cercelusii fetitelor?! Iti spuneam ca Hanna are si incercam sa te incurajez, ai uitat hmmm?!

Mickyyy ce analize faci la mititica? pt ce? N-am habar ca am lispsit de ceva vreme si....spune-mi te rog si mie ca de cat a chinuit-o aia acolo, mi s-a facut o super mila de biata copilutza. Astia nu-s zdraveni.

Clau- sanatate multa tatalui tau si.....unde vor fetele astea sa se intalneasca?

Nedda pusilici peste ocean si...restul fetelor va rog nu fiti suparate ca nu v-am nu v-am raspuns insa o sa recuprez in viitor , va promit. Acu ma intelegeti si voi, ok?

pusi la toate sila toti bb-ii mici si frumosi.

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PS:sper sa mai apuc sa intru la sf asta de sapt ca am musafiri din Italia si....avem mult de "parlare"

ciao

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Lavi, bine ai revenit!!! multi Hannei!! Ma bucur ca v-ati simtit bine la Romanica!!!
Pai fetele astea vor sa o puna de o intalneala la vara, ma gandesc ca la Bucuresti si iti dai seama ca fara mine, m-au exclus cu nesimtire Lasa ca unele din ele, emigrantele, trec trec pe aici prin Arad si le prind eu la colt...atunci sa te ti ca le dau
Pupicei multi Hannei pentru cei 2 dintzoci!!! stai linstita ca nici noi n-avem mai multi

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Eu sunt aici daca aveti chef de vorba, printre doua cifre srtecuram si o barfa micuta !

Galatencele s-au dovedit a fi fete super ( altfel nici nu se putea ), am vorbit bineinteles de copii si de soti. Am mancat si am baut bere. Am facut poze, mi-au promis ca astazi o sa le puna pe site, deci asteptam linkul cu poze.
Gata ma pun pe treaba ca la 1 trebuie sa fiu la pomana. ( Simo multumesc. Sa-l odihneasca !)

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Laura, spor la treaba!

Clau, nu fac nimic deosebit la Timi si Arad decat ca mi-e dor sa revad locurile pe unde umblam...in tineretze!
De fapt cred ca o sa fie in felul urmator: eu merg la Turnu Severin sa-mi revad restul de familie care a mai ramas pe-acolo si prietenii si sper sa gasim timp sa ne urcam in masina si s-o luam agale in directia Orsova-Herculane-Caransebes...si sa ne oprim la Arad.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Crocodilutz mic si scump
Andrei Alexandru
Sa va de-a D-zeu o viata lunga si frumoasa!!!

Laura, o mica barfa ar fi buna, daca as avea timp liber, ca acum continui curatenia, adica ce a mai ramas de ieri
Dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau!

Dani, mama ce super ar fi sa faceti o oprire si in Arad!! Doamne ce mult m-as bucura!! Sa sri ca deja am emotii

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza la amiaza ,Cuscra si Laura!Iaca am aparut in fine si io la o cafelutza mai tirzie!Sper ca nu ma lasati singurica!
Lavi ,bine ai revenit mai dragutzo,sa stii ca i-a fost dor cuscrei tale de tine!!

LA MULTI ANI
CROKO cel voinic si frumos
ANDREI ALEXANDRU

Sa cresteti mari si sanatosi ,voinici si curajosi ,scumpiceilor!!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

S-a terminat cafeaua, na!!! Puturoasa mica ce esti! M-am ofitcat si a crescut ranza in mine de ciuda, ca te petreci acusica si io nu-s!! Las ca ma petrec io acasa in cinstea ta

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ce sa ma petrec mai Claudico,ca azi lucreaza Catalin zi lumina si sint singura cu bubulina..e un frig afara de iti ingheata oasele,si n-am nici bani macar sa ies sa-i cheltui

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

La Multi Ani! Andrei Alexandru #351;i Laur Andrei! sa cresteti mari si sanatosi!

Micky, trei flacoane???? noua ne/a luat unul, nici acela plin, si i-a facut toate analiyele, calciu, fier, toate alea, la 5 luni. Si cu pipi atunci am avut si noi din aia de lipit, nu prea a stat bine, dar a curs ceva in ea, a fost destul. Acum am repetat, ca atunci a iesit infectie urinara, cica din cauza mea, ca aveam eu la nastere si i-am dat si ei, si nu i-a putut da antibiotic ca era prea mica. Acum o luna am facut iar, fara pungulita. Bona s-a chinuit o zi intreaga, a tinut-o in cada, cu dusul, mai zicea cineva pe-aici, cu borcanelul dupa ea prin casa, o alerga in fundul gol, am ris de m-am prapadit, saraca femeie ce s-a chinuit, si pina la urma, dupa-amiaza, ce-a facut...a cumparat olita si a pus-o pe ea, a stat fii-mea fara probleme ca i-a dat nu's ce jucarie si a facut fata, bineinteles o dezinfectase inainte...acu' am luat si reyultatele, are si antibiograma facuta, tre' sa ajung la doctorita cu ea marti sa vad ce tratatment ii da. pupici Malinei!
Veve, ce-ai mai cumparat? eu sunt nebuna, de vreo luna n-am ajuns deloc la cumparaturi, innebunesc ca n-am avut timp, mi se pare ca nu mai am cu ce sa ma imbrac, ca ncii Ana nu mai are destule haine, desi spal doar o data pe saptamina si tot mai am de schimb...abia astept, poate week-endul urmator! Abia astept sa ne vedem in Buucresti la vara, sa nu faceti ceva sa ma sariti sa nu ma chemati si pe mine, chiar daca dau mai rar pe-aici!
kata, sanatate maxima!
multumesc pentru aprecierile cu aparitiile mele de la tv, sunteti dragute, nu stiu cine mai intreba, nu stiu sa spun dinainte cind apar, ca stirile astea sunt din ora-n ora, citeodata ma dau, citeodata nu, dar oricum, mai des ca la antena! lasa ca ma prindeti voi! si am impresia ca se poate vedea si pe web, live, pt fetele din strainatate.
am citit o gramada, in 2-3 zile ati umplut paginile, nu mai stiu ce mai vroiam sa raspund!
ah, vroiam sa va intreb! Ana mea nu mai maninca nici in scaunel, nici in carucior, ci in pciioare...in timp ce danseaza, se joaca, merge, tre' sa ma tin cu lingurita dupa ea prin casa! imi face totuna, bona sa traiasca, saraca, dar parca nici asa n-as vrea. Daca o pun sa stea in fund zici ca e pe arcuri, nu mai vrea nici sa deschida gura! nu mai zic cind o schimb, ca o alerg prin tot patul! la baie, la fel, sta in picioare, se tine de cada, dar nu mai vrea in fund! voi cum faceti? sau numai a mea e asa?
si era vorba de alinturi, mie cel mai mult imi place iubita si maimutica...in rest, mai sunt o gramada, cum imi vine!
hai ca tre' sa mai si muncesc azi, mai vorbim, pupici!

Mergi la inceput