Mamici de martie-aprilie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
caramella spune:
CAMERON FELICITARI SA-TI TRAIASCA
SI SA AI PARTE NUMAI DE MOMENTE FRUMOASE
Eu am inceput sa am contractii si aseara cand m-am ridicat mi-a curs ceva,o scurgere putin rozalie.Prietena mea zice ca mi-a iesit dopul dar eu nu stiu ce sa cred ca nu era ceva gelatinos era ceva mai mult lichid.Sunt cam disperata ca dr. meu nu vine sapt. asta.Alisuta mea parca nu mai are rabdare atat se zbenguie,eu tot ii zic sa mai stea ca afara e frig si urat,sa asteptam martie ca e mai frumos.Chiar ma gandesc daca ma apuca cand sunt singura acasa ce fac,alertez vecinii.E tarziu mergem sa facem nani.
pa
adrianafedorca spune:
CAMERON FELICITARI 

sa-ti traiasca bebelinul si sa va aduca numai bucurii si fericire in viata

am fost si eu la doctor ieri si totul e bine, mi-a facut iar observatie cu kg , acum am 12 in plus ( maine fac 31 de saptamani) , eu una zic ca stau bine la capitolul asta si chiar daca nu stau ce sa fac? ca mi-e foame trebuie sa pap si eu ceva, nu?![]()
bebelinul e bine e cu capul in jos, n-am mai facut eco, a zis ca-mi face data viitoare,in schimb i-am ascultat inimioara, mi-a dat sa fac si analize la sange, credeam ca am scapat de intepaturi dar vad ca nu, asta e mai e un pic, nici mie nu-mi vine sa cred, dar abia astept, main ma duc sa-mi cumpar cele necesare pt bagajul de spital, crde ca am ramas ultima care nu si-a luat nimik, si tot maine ma duc sa vorbesc si de patut sa vad cat costa la comanda
vad ca au inceput sa mi se umfle si mie mainile si picioarele mai mult decat pana acum, si nu prea-mi place chestia asta , acum trebuie sa plec dar va mai scriu mai pe seara
pupici multi la burtici
Adriana si bebelinul 30+
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
teodora racz spune:
Felicitari Cameron

Asta inseamna ca si noi celelalte ne apropiem cu pasi mari de momentul "adevarului"!
Roxana multumesc de lamuriri,ai facut putina lumina in capul meu
Ma mira faptul ca te-a durut asa de tare taietura pt.ca puteau sa-ti dea calmante nu?La cat timp ti-a scos firele?Am inteles ca asta nu doare,e doar ca o piscatura?Mariucai i-a cazut buricul inainte de a ajunge acasa?
Adriana nu esti tu singura care nu si-a facut bagajul pt.spital;si eu ma inscriu pe lista;parca imi e groaza sa incep;
Teodora si bb.31+
andrruzza spune:
Felicitari Nicoleta, felicitari Cameron

Costina&
Rares(37 saptamani)
DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti
_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danuta_t spune:
Felicitari mamicii Cameron !
Sa-ti aduca numai bucurii si refacere grabnica !
M-a apucat groaza. Pentru ca nici n-am inceput sa pregatesc bagajul, desi am deja 32+ (Adriana, nu esti singura). Ce repede a trecut timpul alaturi de voi !
M-am hotarat. Azi o sa incep sa-mi cumpar cate una alta pentru spital.
Iar saptamana viitoare sper sa termine mesterii cu zugravitul, sa ma pot apuca de amenajarea camerei.
smmiha spune:
Felicitari Cameron! Sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos si cumintel! 
Pana acum avem doua fetite si doi baietei. Sa vedem cine urmeaza...
M-a apucat nostalgia si ma gandesc la inceput cand ne inscriam una cate una ca viitoare mamici si iata ca acum incepem sa devenim mamici.
Eu mai am doar doua zile de servici si abia astept sa ma odihnesc. Saptamana viitoare mergem din nou la medic si abia astept sa aflu ce mai zice. Sper ca nu am luat-o razna, dar am impresia ca burtica mea s-a lasat putin in jos, maine facem 36 de saptamani, e prea devreme? Mi se pare oare? Si asa ma ustura pielea de pe burtica in partea de sus spre buric, desi ma dau cu crema si vergeturi nu am deloc.
Va multumesc si eu pt informatiile despre spit.Municipal
ca acolo voi naste si eu si am mari sanse sa fac cezariana, tot din cauza bazinului foarte ingust.
Eu mi-am luat niste camasi pt spital cu fermoar in fata, nu cu nasturi ca din astea am gasit si nici nu erau scumpe, iar materialul e cam ca de prosop ca la halatele de baie. Chiloti mi-am luat normali, dar marime mai mare pt tampoane sau ce-oi pune acolo. Saptamana viitoare o s-o intreb pe doctorita ce trebuie sa aduc la spital, ca sa nu am surprize, si o sa va spun si voua, mai ales pt cele care vor naste la Municipal.
Puiutul meu zburda mai putin acum, se misca mai mult pe particele si-i face o placere deosebita sa stea cu talpitele sub coastele mele din dreapta. E un scump, imi raspunde cand mangai burtica, cred c-o sa ne intelegem bine.
Am mai observat ceva, cred ca el isi da seama cand e lumina, ca daca misca si eu imi ridic bluza sa-mi admir burtica se opreste si sta asa pana ma acoper din nou. Voi ati observat ceva de genul asta? Sau al meu e mai pudic?![]()
Va pup si multa multa sanatate mamicilor si viitoarelor mamici!
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
Ana71 spune:
Buna,
Nicoleta si Cameron, felicitari, sa va traiasca copilasii si sa va bucurati toata viata de ei!
Si eu mai am putin, pe de o parte abia astept sa nasc, pe de alta parte sunt convinsa ca o sa-mi lipseasca momentele astea. Plus ca a cam inceput sa-mi fie teama de nastere (desi nu e prima).
Eu de patut prea mari probleme nu-mi fac (la Victor am avut unul din lemn cu zabrele, dar de pe la 6 luni a dormit cu mine in pat-si el dormea mai bine si eu-stiu ca nu e prea indicat, dar la vremea aia a parut cea mai buna solutie). Acum o sa-mi dea o prietena un patut pliant (si ea si-a luat baietelul in pat cu ea de pe la 5 luni). Cel de lemn l-am dus la niste rude si nu stiu daca am cand sa ma mai duc sa-l recuperez.
Am fost aseara la control, dr. m-a sfatuit sa nu mai iau No-spa la contractii, pentru ca deja ar fi timpul sa nasc (chiar spunea ca are 4 gravide care trebuie sa nasca zilele astea si abia asteapta sa nastem ca sa poata pleca si ea intr-un week-end din Bucuresti). Mi-a spus in urma palparii ca fetita are in jur de 3.200kg, e in pozitie craniana, colul e moale si peste vreo 3 zile sa ne asteptam la nastere. As vrea zilele astea sa mai fac si o eco pentru a vedea daca nu are cordonul in jurul gatului. In rest ma misc destul de greu, bagajul de spital e facut de vreo luna, ma cam ia cu fiori cand ma gandesc la lohiile alea nesuferite (care se pare ca sunt mai accentuate la a doua nastere). Pentru toaleta din spital eu mi-am luat bioxiteracor si pentru hemoroizi mi-am luat doxiproct (sper sa nu fie cazul sa-l folosesc).
Va pup,
Ana (saptamana 39, DPN 8martie 2005)
lorin7774 spune:
Credeam ca sunt singura care nu are nici un fel de bagaj pregatit, nici hainute cumparate (ce sa mai vorbim de spalat si calcat), in schimb arezugravii in casa. Nu-i asa ca e interesant? Voi cele ca mine cum mai rezistati? Am impresia ca cineva se joaca cu nervii mei.
Dar, de luni, gata cu serviciul si sper sa am timp sa va ajung din urma si mai ales ca bb sa stea cuminte in burtica pana la sfarsitul lui aprilie.
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI
Loredana si bb 30+
ellinia spune:
Buna, buna!
Am fost ieri la control si doctorita mi-a dat o veste care m-a dat peste cap. Mi-a zis ca am contractii foarte dese (!!!???) si ca bebe nu mai sta mai mult de o zi sau doua! Asa ca maine dimineata la ora 8, ma prezint pentru nastere 
Mi-e ingrozitor de frica, dar nu pentru mine ci pentru bebe pentru ca nu a mai vrut deloc sa creasca. Prin trimestrul II cand am facut morfologia fetala, dr. mi-a zis ca e in urma cu doua saptamani dar nu-i nimic ca recupereaza. Uite ca nu a fost asa, si in trimestrul III a mai stagnat vreo doua saptamani, asa ca acum e la nivelul de 35 de sapt, si eu am 39
! Oricum ma rog sa fie sanatos pentru ca daca e numai mititel poate o fi hranace dupa si recupereaza! Si dr mi-a zis (dar probabil ca sa nu ma ingrijoreze prea tare, ca sunt bebei carora le prieste mai mult afara decat in burtica la mami)!
Mi-a dat sa fac doua injectii cu celeston (care am vazut ca sunt niste hormoni nonsexuali), probabil sa mai stea contractiile), si mi-a zis ca azi dupa amiaza sa mananc doar o banana si sa beau numai apa plata (avand in vedere ca o sa fie cezariana). Bagajul e aproape gata, nu l-am inchis ca sa-l pot inspecta la sfarsit. Tot am ramas cu unele chestii neluate pentru ca atata m-am foit si am fost nehotarata, incat acum trebuie sa fc listuta sa cumpere tati.
Trebuie acusi sa incep sa ma pregatesc, dar aman cat se poate momentul...
Nu prea inteleg eu cum e chestia cu contractiile mele atat de dese, pentru ca nu ma doare absolut nimic
. Ce simteam eu era ca se mai umfla burtica si se bombeaza, dar credeam ca se misca bebe...Acum stau atenta la orice ptr ca nu-l mai simt miscandu-se, nu mai stiu cand misca el sau e o contractie
si mi-e frica sa nu pateasca ceva acolo in burtica, nici sa sughite nu l-am mai auzit de ieri... Poate e doar imaginatia mea, azi nopte nici n-am dormit, si in mod sigur nici la noapte...
Va rog ca maine dimineata sa va indreptati un gand bun si spre bebe Stefanut pentru ca si eu si el avem nevoie!

Cristina si bebe DPN 06.03.2005
ellinia spune:
M-am luat cu ale mele si nu i-am urat lui cameron toate cele bune si sa dea dumnezeu sa aiba un copilas sanatos, asa cum imi doresc si eu!
Felicitari cameron!
Cristina si bebe DPN 06.03.2005