Mamici de martie-aprilie 2005 (15)

Mamici de martie-aprilie 2005 (15) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Listuta cu
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de
Mariad DPN 4 martie 2005
Giuliatm DPN 5 martie 2005, viitoare mamica de Alessandra
Mali DPN 6 martie 2005
Ellinia DPN 6 martie 2005, viitoare mamica de Stefan Costin
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005 a nascut pe 23 februarie Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ninocikap DPN inceputul lui martie 2005 a nascut pe 17 februarie Mihai Alexandru
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de Melissa Ioana
Betilina DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de
Clara03 DPN 11 martie 2005viitoare mamica de
Saphir DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de
Sofronica DPN 13 martie 2005
Caramella DPN 13 martie 2005, viitoare mamica de Alicia Bianca
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Dariaevelin DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Erix DPN 16 martie 2005viitoare mamica de
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Infofun DPN 18 martie 2005
Gia22 DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de Nicolas David
Giovana DPN 19 martie 2005
Lorelai DPN 21 martie 2005 a nascut pe 18 ianuarie Livia si Maya
An-k DPN 21 martie 2005viitoare mamica de Bianca Ecaterina
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de Rares
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Elibui DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de Alice, dr. Moisa Marcel
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de David Andrei
Zuzunachi DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de Alexandros Xenofon
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de

Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de Adinuta Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de David Oji
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de Gabriel
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
AdelaP DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de
ClaudiaH DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de Stefan
Coral DPN 12 aprilie 2005
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 , viitoare mamica de Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Carmissis DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Andira DPN 15 aprilie 2005, viitoare mamica de
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de , Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Simonnete DPN 18 aprilie 2005, viitoare mamica de
Rrox3 DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de Ioana Alexandra
Gipsy DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de Robert Andrei
GabiG DPN 19 aprilie 2005, viitoare mamica de Luca
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Crangutalil DPN 24 aprilie 2005,viitoare mamica de
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de
Cristinatwo DPN sfarsit aprilie 2005 , viitoare mamica de
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de
Jenii viitoare mamica de
Oanamc viitoare mamica de , Letitia Medeea
Ako viitoare mamica de Darian si Rares

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">partea aII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">partea aIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">partea aIV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">partea aV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">partea aVI-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">partea aVII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">partea aVIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">partea aIX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">partea aX-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">partea a XIa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">partea a XIIa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">partea a XIIIa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">partea a XIVa

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Coral multa sanatate! Citrice multe, ceai cu miere si lamaie si la nevoie paracetamol. Tinem pumnii sa-ti treaca repede si sa nu fie prea rea gripa asta!

Sibip incape fara probleme in patut. Mariuca are acum 115cm. inaltime, dar nu asta e criteriul. Eu am trecut-o pe Mariuca in pat normal de 1 persoana pe la 2 ani pentru ca deja trebuia sa se urce si sa coboare singura din pat usor si nu-i mai placeau zabrelele.

Danuta e adevarat ca incep sa se catere ca maimutele pe zabrele si mai si cad, dar nu am avut probleme cu Mariuca, nu si-a facut nici un cucui sau vanataie. Si cam au obiceiul sa traga jos tot ce pui pe patut pentru protectie. Patutul insa nu trebuie sa aiba muchii sau colturi ascutite.

Adriana si eu am patit la fel cu berea. Inainte beam foarte rar si numai vara pe caldura, de cand sunt insarcinata am tot timpul pofta de bere. Mai furam cate o gurita de la sotul meu cand avea, dar acum chiar mi-am cumparat o cutie de bere fara alcool .
Si, da, e adevarat ca se credea ca bebelusii trebuiesc infasati si inca strans ca sa nu aiba picioare strambe. Lucru complet eronat fiindca e absolut normal ca bebelusii sa fie cracanati si asta se mentine pana pe la 1 an si jumatate in mod normal. La fel se crede ca daca sunt infasati strans se simt ca in burta mamii si sunt mai linistiti, in general nou nascutilor nu le place deloc sa fie dezbracati de exemplu. Dar stai linistita, asta nu e un motiv sa-ti infesi bebelusul. Scutecele de finet in schimb sunt foarte folositoare pentru patut, carut, vizite, plimbari si alte asemenea cazuri.

Zuzunachi deci Alexandros e grabit! Si Mariuca mea a fost la fel, s-a nascut la 36 de saptamani si a avut 3 kg. Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa ai un baietel minunat

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 31+

Mergi la inceput

Adriana in timpul alaptarii nu sunt permise pilulele mixte sub nici o forma. Cele doar cu progesteron (mini-pilulele) sunt cumva la limita permisiunii fiindca trec in lapte si ajung la bebe asa ca-i ofera o adevarata terapie cu progesteron. In plus mini-pilulele trebuiesc luate fix la acceasi ora zilnic ca sa aiba efect. Mai sunt si injectiile cu progesteron care se fac una la cateva luni, dar din nou sunt la limita, ajung si la bebe. Cele mai indicate sunt metodele tip bariera sau steriletul (dar asta se poate monta numai la o anumita perioada dupa nastere, nu imediat) sau metode naturale daca crezi ca in cazul vostru functioneaza bine.
Si eu sunt cam in dilema, ce metoda sa aplic, am de gand sa mai discut cu medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

In sfarsit ajung si eu sa raspund pe ziua de azi!Ati schimbat si sectiunea pana una alta.Iar trebuie sa scriu epistole...Nu-i nimic,imi face placere si ma relaxeaza,dupa o zi plina(am fost la cabinet pana seara la noua).Am ajuns acasa nu foarte obosita dar cu niste glezne umflate...e prima data cand mi se intampla.Am mancat ceva mai sarat si am stat numai in picioare azi.
Hai sa raspund la rand,cam de cand am raspuns ultima data.
gabrianah,gravitatia este utila in nastere,apa nu,deci sunt metode alternative acceptate,altele care s-au dovedit a nu fi asa binefacatoare cum se credea initial.
La multi ani,Maya si Livia!Dorim vesti si poze de la voi!
adrianafedorca,azi avem 30 saptamani!Stai linistita cu Listeria,daca ti-a iesit titrul constant pe toata sarcina,atunci e ok;analize am facut uzualele(HLG,fier,calciu,urina,glicemie,enzime hepatice)la 28 saptamani,au iesit bine,si mai fac pe la 35 saptamani determinarea vaginala si rectala a streptococului B,eventual iar uzuale care sa includa si timpii de coagulare.Pe la voi se indica altfel?
raluk,complimente,nu se cunoaste deloc diferenta de 9 ani,parca ati fi gemene!Ce stupid mi se pare sa nu te lase sa te acoperi macar cu un tricou!Minim de pudoare ar trebui peste tot respectat,nu poti dezumaniza un pacient in halul asta.
zuzunaki,nu ti-au facut EKG ci tocografie pentru inregistrarea contractiilor;stai linistita,CU MULT REPAUS,si daca nasti dupa 36 saptamani e absolut in regula.Nu-ti face griji,pentru ca si stressul e un factor care influenteaza nasterea in sensul prematuritatii.O sa fie bine,vei vedea!
Apropos de intrebarile lui hiroral,am si eu una:cate grade trebuie sa aiba apa pentru baita lui bb,caci am citit pe niste produse cosmetice ptr.bb elvetiene ca se folosesc doar la 36 grade,ceea ce pe mine m-ar ingheta instantaneu,darmite pe puiul de om!Eu de vreo 2 luni nu mai fac decat dusuri,nu neaparat de teama temperaturii,pentru ca am reusit sa fac si doar cu apa calduta,ci din cauza burticii,cu care ma simteam ca o geamandura in cada.
Apa fierbinte scade tensiunea,poate produce hemoragii,dilatatia colului si nastere prematura,asa ca se recomanda sa nu se depaseasca 10 minute in apa de 39 grade.
coral,insanatosire grabnica!Urmeaza regimul sugerat de rrox3 si sati linistita,la varsta asta gripa nu-l mai afecteaza pe bb fizic.Ai grija de voi,hidratare minim 2,5 l/zi,apa plata,ceaiuri,miere,citrice...batiste.Somn mult si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

dragele mele,mi-ar place sa trimit fiecarai dintre voi un mic mesaj, sa stiti ca citesc tot si uneori simt nevoia sa va raspund si eu personal dar nu pot sa tin pasul cu voi. Scrie-ti asa de des si suntem asa de multe... in fine. Am venit sa ma plang la voi, simt ca mi se dezlipesc talpile de picioare asa ma dor. Am lucrat saptamana aceasta foarte mult si nu mai sunt aceeasi de dinainte de sarcina. Corpul a luat volum, burtica de cate ori vreau sa ma aplec mi-e in cale, cand imi iau ghetulele cu sireturi simt ca mor si imi trebuie 5 minute sa ma leg la ele. In casa am reusit sa imi fac ordine asa cum imi place, sa luceasca totul, mai nou parca am luat-o razna in bucatarie, gatesc... gatesc si iarasi gatesc. Ieri am facut vre-o trei portii de pizza, de la A la Z. Crocante cum ii plac sotului, azi strudel cu mere, saratele cu cascaval si ciorbita de perisoare, tot dupa munca. Asta dupa ce am fost la cumparaturi. Desi eram franta nu m-am lasta pana am curatat toata bucataria ca maine sa nu am asa mult de lucru. Vreau sa fac o lasagnea si apoi sa mergem putin la cumparaturi, sa cautam material de draperie la bebe si chilotei mai mari de graviduta pentru mamica... eiDraga de ea, am observat ca a inceput sa sughite, adica pana nu am citit pe site nu mi-am dat seama ce fel de zgomot este. Azi dimineata, ca m-am trezit pe la 6 a sughitat aproape 10 minute. E ciudat cum face si imi e tare mila de ea. Apoi ma tem sa nu oboseasca si ea impreuna cu mine pentru ca in ultimul timp parca pana cad nu ma opresc din munca. Cam astea sunt noutatile despre mine, imi sunt de folos si mie descrierile de imbracaminte, imi imaginez fetita mea cu pielea extrem de fragila, manutele mici si ma gandesc ca nici o hainuta nu e destul de moale si buna pentru ea. Am obs ca la bodyurile ce i le-am luat au niste etichete nasoale pe interior, eu nu suport etichetele la haine ca ma irit de la ele si ma gandesc la micuta ... nu stiu de ce nu le fac altfel. eu va pup, sa nu uitati de mine chiar daca nu ma pomeniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici! Da' ati scris ceva, nu v-ati incurcat! Am lipsit numai 2-3 zile si sunteti deja la alt capitol.

Noi suntem bine, am reusit sa mai inving nesuferita asta de bronsita sau ce o fi, mai tusesc din cand in cand, si am inceput sa ma odihnesc si eu mai mult. Nu am mai fost nici la servici si drept urmare am stat aproape 2 sapt mai mult in pat si s-a mai linistit scurtarea colului! Nu voi naste sapt viitoare asa cum se prefigura initial. Se pare ca va mai dura cateva zile. Merg la contol ultima data sapt viitoare pe 24, joi, si voi stabili ziua nasterii. Asta daca va vrea si Mariuca si nu se va grabi din nou. Daca totul este in regula va fi pe 28 feb sau 1-2 martie. Si eu sunt curioasa cine va sparge gheata la capitolul nastere!
Si eu am de o sapt palpitatii si bufeuri de caldura si la inceput m-am speriat cam tare, mai ales ca am mai avut uneori probleme cu tensiunea. Dar acum m-am linistit cand am citit si am vazut ca si voi ati patit la fel.
Si noi am inceput in final cumparaturile pt Mariuca, dar am luat numai cateva hainute pt strictul necesar din primele zile si pe urma dupa ce nasc si vad ce dimensiuni are voi mai cumpara si restul. Maine chiar vreau sa le spal si sa-mi pregatesc bagajul pt spital. Nu mai e mult si nu vreau sa ma prinda nepregatita, macar de data asta sa fiu si eu cu toate lucrurile gata. Vad ca toate ati inceput sa va faceti griji din pricina nasterii, dar sper sa putem trece cu bine si sa ne bucuram de micutii nostrii.
Fetelor pana la urma credeti ca mai apucam sa ne intalnim o data inainte de nastere? Am vazut ca mai scrisese cineva intrebarea intr-un mesaj mai in urma. Ca daca apucam sa nastem o perioada sigur nu mai prindem noi intalnire intre mamici!
Acum va las ca maine am multa treaba si sper sa mai apuc si eu cateva ore de somn. Sper sa vad numai vesti bune despre voi si bebei cand intru data viitoare!

Betilina 38 SAPT si Mariuca
Spit CF 2 Dr. Echim Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Mamacita, ai spus ceva de determinare...
rectala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Fetelor,buna dimineata!Am observat ca toata lumea incepe sa pregateasca trusoul bb.;eu mi-am cumparat caruciorul si un tarc cu etaj si am eliberat camera bb.sa stiti ca in fiecare dimineata cand trec pe langa camera ma intreb:oare pt.cine este caruciorul?am niste emotii!mama mea nu mai poate de nerabdare si tot socoteste saptamanile si mai adauga in plus;maine intram in sapt.31;mai cu contractii,mai fara trecem noi cu bine de aceasta incercare;

Sa aveti o sambata si o duminica placuta fara prea mult efort!
Teodora si bb.30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Buna dimineata,mamici!
dannaj,sa stii ca nu te-am uitat,dar chiar am numarat pe listuta din sectiunea aceasta 87 mamici,deci e aproape imposibil sa le pomenim pe toate.Esti fantastica,intr-adevar ai facut o groaza de treaba,dar cred ca ar fi cazul sa te mai si menajezi putin,acum ca toata lumea intelege.Sa vedem si latura placuta:asa alintate si admirate ca in perioada sarcinii nu vom mai fi,urmeaza randul juniorilor,deci eu zic sa mai profitam cat mai putem de statutul asta privilegiat.
betilina,gheata cu nasterile a spart-o loreleiacum o luna,dar cu siguranta vei fi printre primele fericite care-si admira odorul in direct,nu prin burtica.Cat despre intalnire dupa ce nastem,chiar daca ne vom afla in aceeasi locatie geografica,vor trece cateva luni pana ne vom adapta la statutul de mama astfel incat sa ne putem vedea.Tot net-ul ramane de baza,desi uitati ce-a "patit"lorelei,nu-si mai vede capul de treaba,de-abia a reusit sa ne trimita printre picaturi cate o veste.E adevarat ca la ea totul e la dublu,dar si fericirea la fel.Oare dupa ce nastem vom comunica prin intermediul altor subiecte de forum sau ne pastram nucleul format acum,in prenatal?
kathywsha,corect determinarea se face din toata zona perineala,adica nu numai vaginal,ci si rectal,cu atat mai mult cu cat nasterea se face natural,dar si in vederea cezarienei.Din pacate,foarte putini ginecologi fac totul ca la carte;vei vedea multe mamici la care nu s-a determinat deloc strepto B si la care nu e nevoie sa va spun consecintele ca va sperii fara nici un rost.Determinarea rectala se face cu un fel de betisor cu vata,nu doare deloc si de cele m.m.ori se face chiar in pozitie ginecologica,atunci cand se recolteaza si din vagin.De ce te-a speriat determinarea rectala?
teodora racz,ce matinala esti sambata!Esti si harnicuta,dealtfel cred ca am ramas cea mai in urma la capitolul cumparaturi:eu n-am luat inca nimic,sunt la capitolul prospectari de piata.Ma ajuta foarte mult sfaturile voastre,"forumelelor",si discutiile cu voi,astfel ca am o idee destul de clara ce vreau,dar nu ma pot hotari cu ce sa incep.Cred ca mai corect e cu bagajul de spital.Desi nu voiam sa iau nimic inainte de nastere pentru bb,stiti ca v-am mai spus,cred ca ma voi razgandi dupa ce v-am vazut pe voi,pentru ca eu eludasem complet spalarea rufelor bb.Nu ca n-ar avea cine,dar mi-ar face mie placere sa ma ingrijesc de asta.
M-am uitat si eu dupa lenjerii,patuturi si cadite si azi incerc sa mai arunc un ochi.Ma enerveaza ca mi-am pierdut capacitatea de shopper pe care o aveam si nu mai rezist in magazine si aglomeratie mai mult de o ora,timp in care nu apuci sa intelegi nimic.Mai pe la amiaza va scriu sa va spun daca mi-a ramas ceva in cap din ce-am vazut in magazine si daca am spart gheata la cumparat.Simt ca intra vremea in sac si eu n-am facut nimic,iar pe de alta parte tot ma gandesc ca mai am timp.Cam contradictoriu,dar trebuie sa-mi iau inima in dinti...Apoi nu stiu cine ma va mai opri din cumparat,mai ales ca mai am doar o saptamana de mers la spital,apoi mai ramane cabinetul vreo doua saptamani,daca pot,caci ieri cand am venit de la cabinet aveam ditamai gleznele,ceea ce nu mi-a convenit deloc.
Ah,m-am uitat scriind,ia sa mai cedez locul.
si un weekend plin de soare in inimi,caci afara la noi vad ca da lapovita si e un grad celsius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

draga mamacita,vad ca si tu esti matinala dar nu ma mai mira nimic la noi cu somnul care il avem. Si eu am reusit sa prepar deja 2 portii de lasagnea ca am musafiri. Vine sora mea din Germania cu sotul si baiatul cel mic de 10 ani ca cel de 20 deja se plictiseste 3 ore pe masina sa calatoreasca si desi ne-am cumparat casa din iulie anul trecut nu s-a sinchisit sa se deranjeze. Foarte comod... telvizor, computer si prietenii :).Ma gandeam mamacita ca avem DPN, la dif de o zi, la fel si cu adriana si teodora, sper sa ne mearga la toate bine si sa ajunge in final cu puiutul nostru in brate, sa ne bucuram cum deja toate anticipam. Cum e primul bebe la mine totul e un miracol deja, legatura care se creeaza intre mine si Emma este magnifica. Imi place cand ma loveste nu imi pasa chiar daca sunt obosita si ea parca ma atentioneaza sa o iau mai incet. Ai dreptate mamacita, trebuie sa pun 'armele jos' si s-o iau mai incet cu treaba, dar probabil ca e secvential, adica dupa o perioada de lenevie mai vine si aceea perioada ca nu mai poti sa te opresti. Cam totul depinde de vointa si mie imi place sa-l vad pe sotul meu multumit si rasfatat cu bunatati. Sa nu te ingrijorezi cu hainutele, o sa ai timp dupa ce iti iei concediul la fel si cu celeleta lucruri. E prea obositor sa le faci pe toate si eu te admir pentru felul in care te descurci, mai ai timp sa treci pe aici si sa ne dai si un sfat. Si eu am fost la inceput sceptica si mi-am propus sa nu cumpar nimic sa nu raman cu ele si sa-mi sporeasca dezamagirea intr-un fel daca doamne fereste se intampla ceva. Am devenit din ce in ce mai optimista si mai convinsa ca totul va fi bine sub supravegherea Celui de Sus.In America stiu ca au posibilitatea sa le retuneze, lucrurile de dupa o perioada daca s-a intamplat ceva, etc. Eu inca stau in cumpana la culori, desi mi s-a spus ca va fi fetita eu nu sunt sigura 100%. Imi plac pozele 3D facute la eco care le au unele fete am vazut si din ro. Probabil ca si aici se fac insa nu m-am interesat unde si tot atat de probabil ca te costa ceva. Poate daca as avea mai mult timp si dispoozitie as fi si eu curioasa sa vad minunea.Ne apropiem din ce in ce mai mult de fericitul moment si orisicat de dureros va fi sunt sigura ca e o amintire unica si pretioasa pentru fiecare dintre noi. Eu zic sa nu ne panicam si sa ne pregatim mental ca pentru o intalnire de gradul 1. Va dati seama ca aducem pe lume o fiinta care altfel nu ar avea sansa sa vada atatea lucruri minunate? Ca avem aceasta sansa unica de a procreea ? Suntem deosebite si minunate fiinte de aceea sa avem grija de noi ca numai asa putem sa zambim si sa radiem de fericire. Haideti sa ne punem pe primul loc in viata noastra printre prioritatile noastre si celeltate vor urma cursiv si natural.Va doresc o zi magnifica, plina de sclipiri de fericire, de dragoste si odihna de relaxare.va pup danna_J

Mergi la inceput

Danna J etichetele de la hainutele lui bebe ar trebui sa le dai jos, sigur il vor jena. Eu asa am facut. Indicatiile de intretinere le poti nota daca crezi ca le uiti. Si fii linistita, nu te uitam

Betilina tinem pumnii sa ai o nastere usoara si o Mariuca sanatoasa si frumoasa

Mamacita succes la cumparaturi! De ce zici ca trebuie cautat streptococul B si in caz de cezariana? Credeam ca nu vine bebe in contact cu eventuala locatie a streptococului si atunci nu e nici o problema. Ce se poate intampla?
In ceea ce priveste forumul, o sa ne mutam cu totul la bebelusi de martie-aprilie 2005 dupa nasteri. Sper ca o sa schimbam impresii, ingrijorari si sfaturi si atunci.

tuturor!

Mergi la inceput