Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Miche

Al meu inca nu e prea pasionat de jucarii ci de televizor!
prost obicei, stiu, dar deocamdata nu cred ca-i face rau...

Miche, asa facea si al meu, era innebunit dupa televizor ca vedea miscare...dar stai linistita ca va renunta singur la "sportul" asta

David, mai recent isi baga pumnisorii adanc pe guritza si eu stau cu ochii numai pe el, ca mi-e teama ca se ineaca si il apuca asa o tuse...

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Mai, fetelor, dar ce discutii incinse pe aici. Bine graita-i, Try...
Si eu sunt de parerea ta Try, aici fiecare vine cu o info mai mult sau mai putin argumentata si fiecare e liber sa faca cum crede mai bine si mai sanatos pt puiutz. Si apoi daca suntem cateva din afara tzarii si venim sa spunem si noi cum se face pe aici, asta nu inseamna ca impunem sa faca toata lumea asa...doar am putut vedea ca si parerile si indicatiile dr ro sunt foarte diferite de la un dr la altul.

Mikimi, voiam sa mai completez aseara dar eram prea obosita, ca indiferent unde vei emigra, bebeului tau ii ganguresti in limba "mamei", ori alinturile sunt de mii de ori mai dulci in limba ta... sau vorba lui Try, bebelusheasca, ca banuesc ca toate imitam acum la inceput gangurelile lor Si indiferent de cat de buna cunoscatoare a limbii de adoptie ai fi, senitmentele ti se va parea fals sa le spui in acea limba...eu cel putin asa simt (doar parere)...

Felis, la inceput vei arunca lapticul pe care bebe nu reuseste sa-l bea, ca nu stii exact cat bea el la san dar cred ca incet incet el va incepe sa bea cam aceeasi cantitate de latic praf dupa ce-i dai san si tu vei stii astfel cam ce cantitate sa-i faci (la noi asa s-a intamplat). Chiar daca va fi +10ml (la una din mese) tot nu va mai fi asa de costisitor.

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

razi tu Dama de bebelusheasca mea, dar sa stii ca piticii nostri invata prin imitatie. Puterea exemplului este foarte mare, iar vorba ca "se comporta cum a vazut la el acasa" e foarte adevarata.
Eu cum crezi ca l-am facut pe Alex initial sa gangureasca. Ma apucam sa scot sunete (vocale) si-mi modulam gura vizibil ca sa imite si el. Si sa-l fi vazut pe Alex cum deschidea si el gurita dupa mine si se chinuia sa scoata sunete. Un bun exemplu este ce povestea Felis ieri cu Mihaita ca-si imita taticu' cu ridicatul caputului. Ei imita din instinct. De-aia e bine sa vorbiti cu ei tot timpul, caci chiar daca nu va dau impresia ca ar da atentie, creierasul lor lucreaza acolo bine de tot.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

si eu sunt zombi astazi.mi-a facut figura micutul meu.m-a trezit la 1-1.30 h sugea putin si adormea,cand reuseam sa adorm eu incepe iarasi el.se foia si se frichinea in pat ca-mi era imposibil sa nu ma duc sa vad ce are.cred ca l-a durut manuta dupa vaccinul de ieri.la vaccin nu a plans deloc si de aceea nici nu i-am dat eferalgan(rau am facut).

Mikimi am uitat sa-ti raspund:pai la noi in casa vrand nevrand micutul aude 2 limbi(tati nu stie prea mult romaneste).pana la oara 18.30 nu aude decat romaneste iar cand vine tati vb mai mult japoneza.tati ii canta melodiile de pe cutiuta muzicala dar nu cu cuvinte ci doar cu lalaituri(la la laaaa,la la la laaaaa)

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

la noi paturica a devenit noua jucarie a lui KEN.o prinde cu manutele,o ridica deasupra capului,o pune pe fatza,o pipaie cu limbuta,asa ca am cumparat"opritori" ca sa nu se intample o tragedie.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

ROSEB a fost prima data cand facea singurica la wc?nu aveti colac ajutator pt micuti ca sa nu ramana blocati in wc?

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by try

razi tu Dama de bebelusheasca mea, dar sa stii ca piticii nostri invata prin imitatie. Puterea exemplului este foarte mare, iar vorba ca "se comporta cum a vazut la el acasa" e foarte adevarata.
Eu cum crezi ca l-am facut pe Alex initial sa gangureasca. Ma apucam sa scot sunete (vocale) si-mi modulam gura vizibil ca sa imite si el. Si sa-l fi vazut pe Alex cum deschidea si el gurita dupa mine si se chinuia sa scoata sunete. Un bun exemplu este ce povestea Felis ieri cu Mihaita ca-si imita taticu' cu ridicatul caputului. Ei imita din instinct. De-aia e bine sa vorbiti cu ei tot timpul, caci chiar daca nu va dau impresia ca ar da atentie, creierasul lor lucreaza acolo bine de tot.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Asa e Try, ai dreptate. Asta e mai nou si limba pe care o vorbim noi in casa...bebelusheasca si sa stiti fetelor ca prinde.
Dupa ceva exercitii acum daca-i zic "giii" rade si zice si el dupa mine "giii".
Taica'su e expert in limba bebelusheasca. Sa-i vezi ce bine se-nteleg...

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by bits

ROSEB a fost prima data cand facea singurica la wc?nu aveti colac ajutator pt micuti ca sa nu ramana blocati in wc?

Ba avem colac, cum sa nu, il foloseste de vreun an , alternativ cu olitza, dar s-a gandit inteligenta mamei sa faca o inovatie!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

fetelor,
Nici nu stiti cit ajutor primesc eu din partea voastra doar citind aici.Nu prea raspund pentru ca eu nu prea am experienta in meseria de mamica deci nu sunt capabila sa dau sfaturi,si,in plus,mi se pare ca voi toate va cunoasteti si n-as vrea sa crede-ti ca ma bag aiurea in seama.
Dar va sunt recunoscatoare pentru ca am primit raspuns la toate intrebarile mele formulate sau doar gindite.Am invatat multe de la voi si nici nu stiti ce mult mi-as dori sa fim prietene.Eu nu am prietene mamici iar celelalte cred ca s-au saturat sa ma auda vorbind doar de printesa mea.
Eu va cunosc putin pe fiecare si va apreciez mult.
Felis,tu esti cea mai curajoasa.Sper din tot sufletul sa reusesti tot ceea ce iti doresti si imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult decit o vorba buna.Eu stiu ca "o mie de vorbe, nu fac un ban",dar poate,e mai bine decit indiferenta totala.Mult noroc!
Paxela ce mai face bb Silviu.Ne e dor sa fim curtate putin. si asteptam vesti.
Pentru voi,cele care ma ajutati fara sa stiti,mii de multumiri, si

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor!
Ca veni vorba de cum vorbim bebelusilor,eu vorbesc cu David in romana,doar cand sunt cu sotzul vorbesc in japoneza ca sa priceapa si el ce spun;sotul nu vorbeste romaneste; dar ce credetzi ca a facut dragul meu sot aseara! In timp ce eu faceam baie David a inceput sa planga si probabil ca nu tacea asa ca l-a luat sotzul in bratze si a inceput sa ii cante. Mare mi-a fost surpriza si m-am tavalit pe jos de ras cand am intrat in camera si am auzit ce canta!Dragostea din tei-O-zone. Repet sotzul nu stie romaneste dar i-a intrat melodia asta in cap dupa ce am vazut impreuna pe protv intl o stire despre formatie.
Era tare haios,David plangea iar sotzul mai-a hii-mai-a-hoo.Dar a avut efect, ingerasul s-a oprit din plans.
Noi va dorim un week end placut

Stefania si David 24.12.2004

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

Mergi la inceput