Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Try, nu cred sa te consoleze ideea ca nu esti singura cu acest program. Alex al meu, tot Alex, bata-l norocul, papa la fix 2 ore inclusiv noaptea. Avantajul e ca ia in greutate, nascut la 32 saptamani pe 23 noiembrie cu 2100 kg, acum are 6 kg.
Mie mi-e foarte greu dar nici nu slabesc un gram acolo....drept recompensa.
Bellamia, mamica de ian-feb (teoretic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Nu stiu ce sa ma mai fac cu David!M-a terorizat astazi!De cand s-a trezit la 8.30 (acum aici este ora 16)nu se opreste din plans decat in bratze leganat. Nu tzinut doar in bratze ci si leganat!Daca ma opresc un pic deschide ochii si incepe sa planga!Daca l-ar durea ceva nu ar tacea orice i-as face,nu? Asa ca sunt fitze!Este satul,curat,febra nu are,i-am si descantat ca m-am gandit ca o fi deochiat;nu tace si pace. Cum il leagan cum se linisteste,ba chiar rade.
Ce sa ma fac? Aveti vreun sfat ? Simt ca imi pierd mintile!
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarea despre coji.
Va doresc o zi linstita! Nu ca a mea

Stefania si David 24.12.2004

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

IONELA-ROXANA... ce frumusetze de fete ai Da poza unde sunteti toate in cada (de care zicea si Miche)mi-a placut tare mult: cine nu te stie, zice ca esti sora lor mai mare!

Felis
Fetelor va multumesc ptr. aprecieri; mai de neagra nu as fi avut nici o problema; pe tatal meu daca-l vede-ti juarati ca este tigan, frate-miu la fel, iar eu am iesit intre culoarea tenului mamei si am tatalui, maica-mea fiind c-am alba, dar chestia ca are gura stramba, cand l-am auzit pe barbate-miu imi venea sa-l , dar cum spui tu Bits, bine ca nu are culoarea tenului galben, precum japonezii!!!
Acum gandacele mele doem, mai bine spus gandaca mare doarme, ca cea mica adineauri ma morfoloit la tati, si am bagat-o in cos, dar vad ca s-a trezit si "se cearta" cu jucariile; de la un timp a inceput sa gangure ffff. mult, rade cu chiote, de numai pot dupa ea, imi vine s-o mananc; aseara i-a facut o partida de conversatie si de rasate cu chioate lui tata-su, de-a ramas barbate-miu cu gura cascata, parca Emily vroia sa-i spuna "na vezi si eu sunt frumoasa si desteapta ca Arisa, chiar daca nu sunt baiat"
numai putea barbate-miu dupa ea, era topit, si ma tot intreba de cand a inceput sa faca asa, dar ea saracuta face asa de vreo 2 sapt.
Ii place s-o tii in brate, si sta incovaita si se uita la tot de prin casa, si bolboraseste pe limba de bebelusa, si eu dupa ea si sa vede-ti ce conversatie incepe; dar tare este faza cand Arisa o imita, sa le vede-ti ce converseaza, de spune-ti ca se cunosc de-o vesnicie, si ca sunt de-o seama, Arisa bolborosind ca ea, si o imita destul de bine; aseara ii dadeam tatica, si in timp ce-i dadeam ma uitam la ea sii spuneam "frumoa-so!!!", la care ea scotea cate-un chiot de raset si lasa tati, cum nu-i mai spuneam nimic cum lua tati; a fost superba faza, incat barbate-miu a venit si mi-a luat-o din brate, sa o tina si el, ca prea frumos rade, dar la el a tacut malc, si a inceput sa traga basini, la care el mi-a inpoiat-o rapid spunand ca face kka
Miche sa-ti traiasca flacaul, frumosul; imi place taaare poza cu papucul
Noi inca n-am ajuns la control la medic, dar dupa cantarirea de-acasa(intai ma cataresc eu goala pusca, si apoi impreuna cu Emily),am ajuns la concluzia ca are c-am 6kg. acumulate, si pot spune ca sunt fff. multumita; sa vedem ce ne-o spune nea doctoru'.

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

fetelor.
Noi am avut o noapte linistita.E drept ca am adormit pe la 2.00 dar nu ne-am trezit decit odata,sa mincam si apoi am adormit la loc.Asta a fost norocul meu,cu o seara inainte nu dormise deloc.
Andreeap imi pare rau ca sfatul meu nu te-a ajutat deloc.Printesa mea a primit mai intii biberon (la maternitate) si apoi sin.In ziua cind am adus-o acasa a fost foarte agitata si nu a vrut sin deloc,si toata lumea m-a sfatuit sa nu-i dau biberonul ca nu va mai accepta sa manince la sin.Si eu nebuna am lasat copilul sa moara de foame,ca sa nu-i dau biberonul si ea a devenit din ce in ce mai agitata...de foame.Dupa mai multe ore de plins si pentru ea si pentru mine,am luat biberonul si i-am dat sa manince,cu orice risc.
A mincat,s-a linistit,a dormit si la urmatoarea masa a acceptat sinul fara fite.
Poate a avut importanta si faptul ca am folosit un biberon adecvat virstei si de firma,sau poate ca am o fetita ascultatoare.
oricum nu mai e mult pina la primavara...
pentru mamici si bebici...
O saptamina cit mai buna...

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MICHE ... sa-ti traiasca dolofanul... E tare frumushel!...

M-am trezit fetelor azi dimineatza la 6 de durere: parca aveam bolovani nu sani!... Nu stiu de ce nu au mai curs. M-am dus la baie sa ma spal sa vin sa ma mulg. In timp ce ma spalam pe maini au inceput sa curga prin bluza de pijama: picurau cu o viteza de nu mai stiam ce sa fac prima data Am luat un biberon si m-am muls: 120 ml. Daca am vazut ca asta a fost doar de la un san si nu terminasem, l-am bagat la congelator si am luat alt biberon: am terminat de muls de la stangu si cu ce am mai muls si de la dreptul (mai putin) am facut inca 125 ml. Deci am muls intr-o ora 245 ml (de la dreptul mai curgea, dar nu mai puteam eu: ma plictisisem, ma durea mana).
Asa ca la masa de dimineatza (7.10) a mancat 125 ml- pe la 100 ml se cam saturase, da cu niste pauze a baut si restul...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetele, am vesti de la gandacelu

e bine mersi..doar ca i s-a stricat nustiuce priza si nu mai are acces la laptop.
Ioachimu se joca acuma cu manutele si Ile e de-o cumintenie rara.
va pupa pe toate si ii e dor de voi!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

MamaluiDavid bagai in gurita tatica si lasa-io pana se satura el de ea, sau pana adoarme, si daca nici asa nu se potoloste lasal un picut sa planga, caci ori se potoleste el singur ori il ia somnul; daca nu faci ceva cu asa zisele fite de doboara pana la urma; la inceput stiu ca-i c-am dureros sa-l auzi plangand(eu una cand fac chestia asta sunt stangace in tot ceea ce fac), dar trebui sa fii putin ferma cu el caci altfel cedezi tu nervos si va fi nashpa; succes si numai bine, lui mami si lui David muuuulta liniste
Felis buna productie de lapte; la cat mai mult spor incontinuoare
Fetelor va pup si mai vorbim pe altadata, dar eu am sa va citesc incotinoare; sa trezit gandaca mare, si in final a adormit gandaca mica; deci tot timpul am o ocupatie
Si ptr. ca venii vorba despre plecare de una singura de langa bebe; pai eu daca stau sa ma gandesc de una singura nu am mai plecat de cand eram fata mare, caci ci cand o aveam doar pe Arisa nu puteam sa ma duc singura nici la WC(nici acum de-altfel, orice-as face), da-pai sa ma duc sa colind pe undeva; ah, si ce m-am mai duce sa colind prin magazine de una singura!!!

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna din noi!Aici parca s-a mai indreptat vremea,abia astept sa ies..sper sa fie cumintica,sa nu oracaie afara.
Felis,dar ce productie......Mult inainte!
Viovio,multumesc oricum!Eu ma chinuyi macar suzeta sa o ia,sa nu mai ma molfaie pe mine toata ziua.las'ca pe la 5-6 luni cand ii bag si sucuri,supe,o sa o mai las.Pana atunci...inseparabile!
mamaluidavid,mai lsa-l sa planga!eu asa mai fac cu Maria....cateva minute,cat ma lasa inima;si ea avea la fitze la greu,o terorista,numai in brate!Macar 5-10 minute,te orientezi.Dar se smiorcaie sau plange in toata regula?Si uite c-mi spuneau si mie alte mamici:o sa se schimbe dupa 3 luni,ai rabdare!Sau poate are doar o zi mai proasta.
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Fetelor, in disperare de cauza indraznesc sa lansez o rugaminte. Daca este o mamica mai activa din Bucuresti care ar putea sa-mi faca niste cumparaturi ( Galactogil ) si sa mi le trimita prin posta eu tare tare i-as multumi.La sf saptamanii mi se termina rezerva de Galactogil si fara el sunt in plop cu laptele si nu vreau sa renunt inca.Va rog frumos, daca ar putea careva...

Ia uitati-va ce "cuminte" e iubitica mea la baie.(iar mi-o laud singura, hihi)

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Am incercat si sa il las sa planga dar nu merge faza cu printzisorul meu. La inceput sa smiorcaie dar daca il iau in bratze si il leagan ii trece. Daca nu il bag in seama incepe sa urle apoi sa planga cu lacrimi de crocodil.Daca nu ma duc la el incepe si se agita,daca se agita incepe sa dea afara si uite asa fac eu ture prin living cu el in bratze.
De obicei nu este asa,cred ca a avut el astazi o zi mai proasta,din fericire acum s-a mai calmat putin. Mai pot sa rasuflu si eu un pic.
Va multumesc pentru sfaturi

Stefania si David 24.12.2004

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

Mergi la inceput