Copilasi de Aug-Sept 2003 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
irinuca spune:
Ups Felicia! Pupam si noi capul bandajat si asteptam vesti bune.
Despre iesitul afara ...e un subect care a inceput sa nu-mi mai placa.
De cand era mic l-am obisnuit cu cel putin 4 ore de plimbare astfel incat Raducu meu nu mai sta in casa mai mult de max 2 ore dupa ce se scoala.Asa ca eu prestez in continuare 2 plimbari pe zi de la 10-11 pana la 12-13 si de la 17-18 pana la 19-20.Dimineata imi face chiar placere dar plimbarea de seara ma omoara acum cand e si intuneric si n-am unde sa-l duc!!!
In carucior mai sta daca avem o destinatie anume si ii spun ca trebuie sa ajungem repede.Altfel..doar asa de plimbare nici vorba.Si se baga in toate baltile....si sterge toate masinile... si linge vitrinele....
Noi plecam maine la Sinaia sa ne bucuram de primul si ultimul ski pe anul asta ca dupa ce ne apucam de lucru in noua casa nici ca mai apucam.O sa-l duc si pe Radu pe partie sa-l iau intre schiuri sa vad ce parere are.
Pupez mamele si piticii sa fie cuminti!!!
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
danat spune:
Doamne, Felicia prin ce treci si tu...pfff, bine ca a fost atit si nu are nimic la capusor! Pupam puiul sa se faca bine repede la buba!
Dana-ene si noi incercam sa mergem lunar cu Raduc la impartasit, sunt parinti care-si impartasesc saptamanal copiii... numai NOI decidem cand ii ducem! Odata preotul ne-a transmis prin mama ca ce avem cu copilul de nu-l ducem la impartasit? Si lipsisem cam 5 saptamani.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu cel bun si blind si dulce si frumusel
mihaela_s spune:
Oooofff Felicia, saracul Alex! Bine ca e numai rana si in rest e bine! Pupam "buba" ca sa treaca repede.
Asa deci cu ciorbele si supele...cum va spuneam la noi e alta deosebirea. Multzam fain de opinii!
Hai sa va spun cum face ULEI-ul...nu stiati? Rage, ca doar sunt lei, nu??? Asa face Silvia de fiecare data cand vede sticla de ulei...la inceput credeam ca ccconfunda floarea desenata pe eticheta cu un leu, da' de undeeee...sunt lei acolo domnule!
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
liliac1 spune:
mihaela_s tare de tot faza cu (u)leiul!!! Mai, fac astia mici niste asemanari de te doare capul...
Despre plimbat pe afara: dimineata pe racoare...o duce maica-mea de la mine la ea (cam 10 min. de mers pe jos). Si cum mandra nu pofteste carucior, ajung cam intr-o ora...
La pranz vine randul lui bubu sa o scoata. Asa ca merg sa cumpere paine si apa minerala...iar vreo 1-1,5 ore.
Seara o aduc acasa, pe jos...
Baltile?? Suntem fani mocirla!!! Traiasca "harnicutza" de spalat! Draga de ea ca tare-si mai face treaba!
Cat despre scos cu caruciorul...daca-i vb de plimbat prin casa, DA, trebuie sa-l scoatem, afara NU!
Cu tricicleta deocamdata nu am mai scos-o ca isi scoate picioarele prin lateralul tavitzei si ii raman agatzate ghetele printre rotile de la spate...
Iar de scos tavitza, i-as scoate-o dar inca nu ajunge la pedale si parca vad ca merge ca-n Flintstone!!!
Mai asteptam sa scapam de fashuri si apoi mai vedem...Si-asa cantareste mai mult fashul decat ea!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
ankalaura spune:
Vai de mine! Cum a cazut mai puiul mic de si-a spart capsorul! Bine ca n-are nimic grav! Brrr, nici nu vreau sa imi imaginez cu tre' sa fie sa-l vezi cu bandaj!
Cu ciorbita: eu nu cunosc decat SUPA de ROSII nu ciorba de rosii, dar la ciorbite in general pun si alt zarzavat, de exemplu ardei si rosii dar nu in cantitati mari. Nu pun bulioane.
Cu supa: n-am zis de smantana la supa, ca o pun separat, nu direct in ciorbita, ca sa nu cumva sa se acreasca.
Intrebare: supa / ciorbita de inimi si pipotele faceti? Miam Miam!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
ankalaura spune:
Cum spune Eliza ca face pisica: N-AAAM! N-AAAMM!
Cum spune Eliza ca face soricelul: TI-TI-TI-TI-TITZ!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
cristinamh spune:
vreau si eu copil vorbitor....
al meu se scoala dimineata, drepti in patut...
BEPU. si aprinde mami lumina.
dupa care se da jos, se duce la combina, si incepe iaiaiaia.
daca mami nu pune muzica, incepe el sa tipe...
intre timp vin cu lapticul... andrei fuge repede si se intinde in balansoar. ca acolo l-am obisnuit sa pape... si dupa laptic, urmeaza dezastrul...
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Mai Cristinamh rilecs cu vorbitul la baietei, pe mine m-a mai linistit pediatra care mi-a spus ca baieteii, in 90% din cazuri, sunt mai puturosi la vorbit. Cica fii-su nu prea vorbea decat monosilabic, pina la 2 anisori, toata lumea il stia de Mutulica. La sarbatorirea zilei de 2 ani, ii cantau invitatii Multi Ani traiasca si copilul a venit la maica-sa, a imbratisat-o de picioare si i-a zis dintr-o suflare: "Mami mi-e rusine de La Multi ani!". Si de atunci a inceput sa vorbeasca Eu sunt in asteptarea Marelui Moment!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu cel bun si blind si dulce si frumusel
cristinamh spune:
danateu, atunci reformulez. nu tin musai sa vb, da' sa priceapa ce-i cer. duminica ii explicam unei fetite de 2 ani pana unde se poate apropia fara sa se loveasca de leagan... era asa placut sa vezi ca pricepe
cu andrei...eu vb eu aud... si uneiri sunt sigura ca mi-o face in ciuda! eu zic NU si el se tavaleste de ras!
uitam... azi i-am dat biscuiti cu finetti. adica am lipit doi biscuiti cu putina ciocolata (daca se uita cummancam eu ce sa fac??). care credeti ca a fost reactia?? a studiat bine, si pana sa manace s-a chinuit sa-i dezlipeasca! ca doar el manca cate unul, nu?!
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro