Marturii (Wedding favors)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eu am luat tot din Metro bomboane "ARO" insa am vazut undeva la o alimentara in Aviatiei la Aurel Vlaicu vis-a-vis de metrou cu 90.000kg parca.Oricum nu erau scumpe si sincer sunt mai mistocute decat cele din Metro.Eu le luasem deja cand le-am gasit pe astea.Incercati acolo dc aveti drum!
Pupici!

Si....un sfat:aveti grija ca marturiile sa fie luate de invitati acasa.La mine nu s-a stiut ce sunt si pt ce si am ramas dimineata cu ele pe masa!Foarte putini le-au luat s-au le-au mancat!Deci.....spuneti-le cumva!Si nu pot spune ca au fost oameni prea multi de la tara insa......nu au stiut de acest obicei preluat la nuntile noastre!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Mersi mult fetele Abia astept sa ajung shi eu prin metro sa vad cum arata. Inca nu am hotarat daca le fac eu shi cum le fac...dar mai este timp.

Va pupik

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Feteleee....tocmai vin de la dentist. Siti ce am gasit acolo pe masutza? Oferta din Metro. Am vazut shi eu bombonelele...tare dragutze sunt. Erau la galetutza de 3,5 kg shi costa 178.500 cele colorate (amestec de rosu, galben, portocaliu, albastru, alb si verde), 208.300 cele cu cacao si 202.300 cele cu vanilie... Se numesc arahide drajate...si...intr-adevar sunt facute de Aro.

Sunt si mai mici...la galetutza de 1 kg...dar acelea sunt si bomboanele mai mici...

Nunta noastra
Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Abia asteptam sa am putin timp liber la serviciu sa va scriu. Tocmai am venit din Doraly de unde mi-am cumparat si bomboanele (arahide glazurate).
Eu mi-am luat cu 50 000, va vine sa credeti? Era un pachet (punga) care continea 10 pungi a cate 100 grame. Culoarea lor (a bomboanelor)>predominant alba, si cu cateva bomboane colorate (pastel)...
Pentru cine isi permite sa dea mai mult, adica 250 000 lei/kg, erau la alt stand si mai mari decat astea pe care le-am luat eu (care oricum sunt mai maricele putin decat ce am vazut in Metro)> migdale glazurate... Sunt la pungi de 2,5 kg... Arata super, m-am invartit o grmada pe langa ele, m-am intors si iar m-am intors... Nu erau foarte mult, dar totusi... 750 000... Arata exact ca in site-urile straine, gen... stati sa dau un google http://www.dragees-martial.com/dragees/gamme.html , lunguiete, albe.
Va doresc succes!
A, noi am luat de la sectorul I , stand 12, mai aveau si la standul 84 un alt model...
daca vreti si alte detalii, cereti si veti capata

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Stii cumva daca in Doraly au cutiute mici de carton alb pt marturii ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Din pacate nu stiu pt. ca nu m-am uitat dupa asa ceva.Azi am vazut pe un site l(a Gesica) saculeti gata facuti din organza cu 10 000 lei /buc.
Dar daca tu vrei cutiuta... nu stiu... eu fac cu tull.
Succes la cautari!

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianuta spune:

Eu am primit o marturie de la cineva si mama se va ocupa sa-mi faca dupa acel model. Mi-a luat cineva din Niro un fel de atlas, o danteluta ingusta(10.000 lei ml), tull (30.000 lei mp) si o bentita (2.000 lei ml). Totul a costat sub un milion, deci cam 12500 lei bucata. Face un dreptunghi din atlas, ii coase danteluta sus si il leaga la gura cu bentita aia. Am luat si tull ca sa stea putin umflat saculetul. Sper sa le termine in timp util... Bombonicile le punem in ziua nuntii in saculeti. Am zis sa facem cate unul pentru fiecare invitat pentru ca nu vrem sa-i mai intzepam si cu bolduri in piept(adica nu mai luam floricele). Daca mai ramane material am zis sa facem si o pernuta pe care sa puna nasu' verighetele in biserica.
Deci solutii se pot gasi, dar iti trebuie si ceva timp si ustensile, sau o mama cu chef de treaba

Asa ca spor fetele....

Mergi la inceput

Hihi....nu-mi dai shi mie pe mami tau? Imprumut numa Platesc chirie....ca mami meu zice ca-s mofturi marturiile....so nush daca ma ajuta

Nunta noastra
Logo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Si daca-s mofturi ce? Sunt mofturile tale si ar trebui sa ti le indeplineasca pe toate in ziua nuntii tale... Asa ca fii mai convingatoare!
Marturiile confera un plus de delicatete si eleganta nuntii. Daca iti doresti sa ai... atunci fa-ti marturii neaaparat. Nu sunt asa scumpe...

Pupici

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ianuta

Eu am primit o marturie de la cineva si mama se va ocupa sa-mi faca dupa acel model. Mi-a luat cineva din Niro un fel de atlas, o danteluta ingusta(10.000 lei ml), tull (30.000 lei mp) si o bentita (2.000 lei ml). Totul a costat sub un milion, deci cam 12500 lei bucata. Face un dreptunghi din atlas, ii coase danteluta sus si il leaga la gura cu bentita aia. Am luat si tull ca sa stea putin umflat saculetul. Sper sa le termine in timp util... Bombonicile le punem in ziua nuntii in saculeti. Am zis sa facem cate unul pentru fiecare invitat pentru ca nu vrem sa-i mai intzepam si cu bolduri in piept(adica nu mai luam floricele). Daca mai ramane material am zis sa facem si o pernuta pe care sa puna nasu' verighetele in biserica.
Deci solutii se pot gasi, dar iti trebuie si ceva timp si ustensile, sau o mama cu chef de treaba

Asa ca spor fetele....

Sa ne trimiti si noua o poza cand iese prima ca sa vedem si noi, da??
Si de unde din Niro a luat acel cineva toate astea? Ne poti da mai multe detalii? Please!!
SI atlasul asta cum arata? Ca voalul? sau ca satenul?

DIANE

Mergi la inceput