Limba daneza

Limba daneza | Autor: magdala

Link direct la acest mesaj

Oameni buni, stie cineva de unde as putea lua niste lectii de limba daneza? Mai ales de pronuntie, caci pe piata nu gasesc nimic, numai dictionare cel mult, si nu prea ma ajuta. Daca reusesc candva sa scriu in daneza, de vorbit nu voi reusi niciodata fara ajutor.
Sfaturi, pleeeeease.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

magdla, incearca www.speakdanish.dk/" target="_blank">aici. E un prim pas...din pacate, daneza nu se poate invata la rece, adica fara profesor. Mai sint niste cursuri la Eurotalk, asta daca ai putea sa le cumperi de pe Internet....ce sa zic??? Bafta!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

daneza cel mai usor se invata cu un profesor

pe piata se gaseste doar un dictionar danaz-roman, roman- danez nu exista (nu s-a mai publicat de multi multi ani) si se mai gaseste un ghid de conversatie.. atat

alte linkuri pt conversatie inafara de cel dat de lilanda nu am nici eu dar poate te ajuta si linkurile astea:
- www.geocities.com/tsca.geo/dansk/" target="_blank">tsca grammar
- www.geocities.com/tsca.geo/dansk/" target="_blank">danish grammar

daca mai ai nevoie de materiale pt incepatori da-mi un PM cu mail-ul tau si-ti trimit ce mai am eu salvat pe pc..

Bafta la invatat

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitziflitzi spune:

Eu mai am inca niste cursuri pe caseta.Daca sti engleza, deoarece sunt din engleza in daneza , ti le-as putea trimite.
Si eu am invatat din ele, insa cel mai bine este sa intretii conversatie cu un vorbitor al limbii, deoarece, spre deosebire de limba romana, accentul joaca un rol vital in intelegerea interlocutorului, daca vrei, ca si in limba romana "copii legalizate" sau "copii obraznic".

Mitziflitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Va multumesc foarte mult pentru ajutorul vostru.
As dori acele casete, daca se poate, scriem pe PM sa negociem
Si unde .... gasesc eu in Cta profesor de limba daneza?!!??

Sa vedem ce mai reusesc si cu site-urile pe care mi le-ati indicat.

Pupici si multe multumiri.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput