Colier pentru mireasa!
Raspunsuri - Pagina 2

ralucah spune:
Daca ar fi sa fac o recomandare cu mana pe inima pentru asa ceva, aceasta ar fi clar Ana Simulea. E foarte greu sa gasesti ceva care sa nu fie kitchios rau si sa mai fie si super ieftin pe deasupra.
Mie bijuterile ei, mi se par super frumoase si sunt de calitate.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Degetzel spune:
Raluca, cine este Ana Simulea ... ?Sa inteleg ca are un magazin de bijuterii... Sunt cam ignoranta la capitolul asta... pana acum nu prea am cautat deloc bijuterii si nici nu m-am intersat de subiect ..
Multumesc

ralucah spune:
Ana Simulea are magazinul Together in Mariott si este creatoare de bijuterii. Pupici
quote:
Originally posted by Degetzel
Raluca, cine este Ana Simulea ... ?Sa inteleg ca are un magazin de bijuterii... Sunt cam ignoranta la capitolul asta... pana acum nu prea am cautat deloc bijuterii si nici nu m-am intersat de subiect ..
Multumesc
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

dianiana spune:
fetele este in bucuresti pe dorobanti vis-a-vis de Perla (un pic mai incolo de statie) un magazin de bijuterii la comanda; este vorba de magazin de stat si care face bijuteriile la monetaria statului asa ca avem incredere totala in ei, in aur, in montura, in finisaje. au si bijuterii (modele) retro cumva. daca mergeti nu o sa va para rau si au si multe verichete, pietre pt coliere, pandantive. cu aurul de la ei iesiti super bine ca bani. incercati si asta!
dianiana

m_monique spune:
Dianiana, multumesc pt. sfat. Am fost si noi acolo, iar azi vom merge sa ne comandam verighetele. Mi s-au parut cei mai seriosi dintre toti.
Pentru bijuretiile de mireasa am optat pt. argint. Mi-am cumparat un set compus din cercei, colier si bratara din mag. Unirii. Sunt foarte incantata.

BlueEyes spune:
Am fost shi eu azi cu iubi prin orash sa vedem de bijuterii shi accesorii... Am ramas asha dezamagita... Numai chiciuri am vazut... Am cautat ceva colier dragutz...care sa se asorteze cu ceva tiara mai micutza.... dar ... nici gand
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

nushulica spune:
blueeyes incearca la agnes toma au bijuterii dragutze pentru mirese si sunt chiar set si cu tiara eu de acolo mi-am luat le poti vedea in pozele mele
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

BlueEyes spune:
Am fost la agnes toma on Cluj...da' am uiatt sa intreb de bijuterii....cred ca am fost fermecata de rochitza
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...