Mamici de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Briana - eu pentru constipatie beau Citrucel.Ii un praf contine numai fibra, nu este un laxativ si deci poate fi folosit fara teama.La inceput doctorul meu mi-a dat o lista cu ce pot sa iau in timpul sarcinii si acest produs este pe lista.Este foarte bun eu pun a lingurita intr-un pahar cu apa.Are gust bun si functioneaza.
Nu stiu daca se gaseste in Ro dar poti cauta produse asemanatoare.
La mine doar asta a functionat.Fructele, apa, iaurtul, nimic nu a functionat la mine.
Sper sa gasesti solutia cea mai buna :)
Adriana si Aidan 21sapt
KULTA spune:
Buna dimineata si o saptamina buna.
Ioana (Ioana Co),, abem primii 2 dintisori iesiti pe la 8 luni iar acum gingiile sus sunt foarte umflate si rosii iar Danuta este foarte agitata.
Poate e prea devreme dar nu am probleme cu constipatia. Mai beau cite o cafea dimineata si imediat...
Intrebarile mele: Cite dintre voi muncesc acum? Citi bani luati ca alocatie pentru copii?
Pupici
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
cin spune:
Neata, burticute...tare dor imi era de voi..si abia am reusit sa citesc tot ce ati scris...
Bun venit noilor gravidute si desigur, bun-venit Monica...ma bucur ca sunteti bine si totul e ok...
Sunt tare fericita...nu mai am nici un dubiu...ce se simte in burtica e bebelusa mea...a simtit-o si tati...doamne, cat de minunat e sa simti cum misca...in rest...ma lupt in continuare cu greturile...am avut un week-end cam ratat, tocmai din cauza asta, dar asta e...sper sa treaca
Am si eu o intrebare ...delicata...este despre....vi se intampla ca in timpul ... sa se intareasca uterul? credeti ca-i normal? ca m-am speriat destul de tare, mai ales ca parca se simte si o durere surda...am sa intreb si doctorul, dar il vizitez abia peste vreo 10 zile...
anis spune:
'Neata fetele....
Eu sunt franta de oboseala, de cand cu decizia pe care trebuie sa o i-au ,nu mai dorm nici noaptea...ma innebuneste...cum ziceati si voi,nu vreau sa risc nimik.in fine sper ca zilele astea sa fie un sfetnic bun.
Cerclajul, e coaserea colului,intrebase cineva pe aici.
AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Cin, eu stiu ca, daca ai dureri in timpul sau dupa actul sexual , ar fi bine sa nu mai repeti experienta...pur si simplu nu ii place...ca sa zic asa...
AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
isabelele2 spune:
Neatza burticutze,
Cum ati petrecut in week-end?
VA doresc o sapt. frumoasa si fara evenimente neplacute!
ORCA: Felicitari ptr. SA fie sanatos .
Monica-ELena:bine ai revenit printre noi,eu nu am apucat sa te cunosc inainte de cerclaj,dar am auzit f. multe despre tine
RAMONA: bine ai venit printre noi!
EMAAIMEE-la mine a aparut linea negra de multishor ,la inceput mi s-a parut cam ciudata dar acum m-am obishniut cu ea
Eu visez din ce in ce mai des o fetitza BB care e atit de dulce si caldutza cind o pup ca m-am topit deja dupa ea,sa fie semn ca unul dintre BBI e fetitza????
Va pupicesc pe toate si vorbim mai tirziu.
Bella & SAndbelii(19/20 sapt.)
Tia spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Aveti idee daca Gravibinon-ul se da compensat sau gratuit (costa aprox 300.000 fiola iar eu trebuie sa fac 2 /saptamana) !!!??.In afara de celelalte ce trebuiesc luate si pe care doctora mi le da gratuit o data la 2 luni ("sa nu bata la ochi") de parca sarcina ar fi o chestie o data la 2 luni
Va pup
Brianasi15s
medicamentele pentru gravide se dau gratuit, trebuie sa mergi la dr. de familie, el este cel care emite reteta gratuita.
eu merg la medicul de familie o data pe luna si imi emite o alta reteta gratuita. in primele saptamani de sarcina am avut nevoie si de gravibinon.
18+
cin spune:
Anis, cam asa ma gandeam si eu...
Si tu...cred ca n-ar trebui sa te consumi atata in legatura cu cerclajul...de ce iti faci probleme? la o adica...de ce ar fi un fapt rau in a-l face? nu mai bine il faci si stai apoi linistita?? eu doar vorbesc...nu stiu daca sunt riscuri , dar ma gandesc ca poate ar fi mai sigur... dar, eu doar vorbesc...nu stiu nimic despre cerclaj ..nu as vrea sa mi-o iei in nume de rau...era doar o parere..
laura-s spune:
Buna dimineata va spun si eu
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati scris si stiu ca ati fost harnicute in we.
Iris bine ai venit printre noi si asteptam detalii despre tine si bebele tau.
Adriana bun venit in clubul mamicilor de baieti si spor la ascultat Tractoarele cum ara, masinile cum derapeaza..... va fi o adevarata aventura pentru noi...
Monica-Elena bine te-ai intors si sa stii ca ne-a fost dor de tine, dar noroc cu fetele care ne-au spus cum o duci.
Noi mergem maine la dr. sa-l vedem pe bebe, sa vedem cat a crescut.
Am fost sambata la cumparaturi si am luat o salopeta de catifea vernil cu 700.000 lei si un pantalon roz cu 600.000 lei super fain, nu mi-a venit sa cred cand am vazut alte culori in afara de negru, gri si maro, ca peste tot unde am fost numai aceste culori am gasit, dar acum sunt f.f..f happy, am in sfarsit haine pe care sa le pot purta...
Pupici pe burtici,
Laura
gabirus spune:
Kulta, eu lucrez de cand avea fiica-mea un an, ca multe alte mamici din Romania, de altfel.
Alocatia pentru copii din Ro este o gluma proasta (cca 200.000 lei), o adevarata bataie de joc.
Din cate stiu eu, din acest punct de vedere, tarile nordice au o buna protectie sociala a familiei.
Mi-as dori eu sa gandeasca si ai nostri asa, insa nu cred ca sunt sanse in viitorul apropiat. Poate dupa integrare ...
Asa stiam si eu, ca medicamentele pentru gravide sunt toate compensate, asa ca, Ioana, fa scandal, ca ai de ce . Eu cel putin sunt foarte artagoase de cand cu si ma iau de toata lumea care incearca sa ma nedreptateasca (ceea ce nu e lucru rar in Romania, cu birocratia asta criptocomunista).
Va pup si sa aveti o saptamana minunata!
gabirus