Mamici de mai-iunie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
Danelutza spune:
Corail si eu sint tot taur si tot o bebelusha astept si eu, diferentza e ca analiza eu o voi face pe 9 martie.
Androix eu miine intru in a 25 saptamina, dar uitindu-ma la pozele tale parca vad burtica mea.
Ce mai incoace si incolo sa ne traiasca burticile mai fetelor si sa avem parte de bebei sanatosi.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Danelutza spune:
Aaaa, tot eu sint, am vazut ca atzi vorbit pina si de pompa pentru sini, dar oare ![]()
![]()
... n-o fi mai interesant sa folosim sotzul pe post de pompa ?! 
Daniela
Cornelia spune:
A, ca mi-a adus aminte Danelutza, nu m-am bagat in discutii despre alaptare, pt. ca eu am fost un dezastru total. Sunt tare curioasa cum o sa stau acum. Colostru am avut doua picaturi acum o sapt. Parca si data trecuta, mi-au picurat sanii la un mom. dat. De marit s-au marit si acum si la MAria, dar va spun, ca asta nu are nici o importanta. Am o prietena care a purtat aceeasi marime la sutien ca inainte de a ramane insarcinata si alaptateaza cu succes si acum (la 7 luni)
Pompite de san am avut doua: una de la Chicco si una tip seringa de la Babynova. Cu prima am afcut febra musculara degeaba, a oua a fost mai buna, in sensul ca nu imi dadeam duhul langa ea. Oricum, eu in "perioada de glorie" (adica pe la 1 -2 sapt.) abia scoteam 5-10 ml. de lapte. Asa ca, la noi varianta tati era exclusa, el chiar se distra ca nici macar lapte de cafea nu am
.
Astept cu neliniste sa vad daca se va repeta povestea. Nu vreau sa fiu o femeie frustrata pt. ca nu am alaptat
!
Va pup
Cornelia
(28 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Danelutza spune:
quote:Originally posted by Cornelia
Oricum, eu in "perioada de glorie" (adica pe la 1 -2 sapt.) abia scoteam 5-10 ml. de lapte. Asa ca, la noi varianta tati era exclusa, el chiar se distra ca nici macar lapte de cafea nu am.

... buna chestia cu lapte de cafea.Pupici

Daniela
gabitzam spune:
Hai ca imi era ca nu iesim din amorteala si nu reusim sa mai dam gata azi un capitol :)
Am deschis unul nou la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43631" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (34)
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05

Originally posted by Cornelia