Concursul a fost pe un site,nu pot scrie care fiindca e ...reclama, nu la Tv, iar poza castigatoare o voi atasa in album. Chiar acum incarc pozele...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Andreea, bagacioasa cum sunt mi-am bagat nasul si in Camera lui Vlad-
! dar n-am inteles prea bine ce e la geam? Sunt jaluzele, draperie? ca-mi place si nu shtiu cu ce se mananca 
Este perdea din voal f. fin...
Dar se si vad pozele?! Ca acu' un minut am terminat...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Uitati camera aici - aici.
Stelutele de pe tapet se incarca si vreun sfert de ora dupa ce sting lumina lumineaza tare frumos...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka

. Eu ii ascult pe circotasi dimineata la radio in drum spre servici. Sint simpatici
.
Cary, multumesc de intrebare, sper ca e totul bine cu bb. Saptamina asta merg la 4 doctori: azi la un eco, miine la ala de familie, miercuri la un centru medical pentru control, joi la alt centru medical, tot pentru control ... asta e, cind grija e mare
. Ma declar sponsor al medicilor
.
Ioana
quote:
Originally posted by vlada
Uitati camera aici - aici.
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Nope, nu merge, trebuie sa dai click pe http://community.webshots.com/user/vladstefan2 si apoi sa alegi linkul. Ca sa se vede linkul din editare.
Eu am intrat cu linkul "Iubirea mea"
Nu stiu ce sa zic ..e tare ciudat...pe linkul dat de tine mie nu-mi apare albumul asta nou....Si nici la Iubirea mea...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Nu stiu ce sa-i fac...important e ca voi le puteti vedea, ca doar io le stiu...nu ? ![]()
Andreea si Vlad
Iubirea mea