Balante (dez)echilibrate (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ticka iubita lasa mancatul TORTULUI si frigaruile!!!!(n-a ca te-am prins!)si te rog ajuta-ma cu pozele,ca vreau sa pun comentariul,dar n-am pe ce!!!!!

Ti-a placut surpriza?
Hai pupici,tie,Sandicai si la toate balantele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

mey Cary mey nu ma pot ascunde si gata . Cand mi-e pofta mai mare de tort....

fug la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

gata!!!
Cary si eu le-am primit pe mail si nu mai vreau la mare... mi se facuse frig cand le priveam..brrr
si w-e placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Comentarii la pozici:
-Soricica din imagine are o oglinda,se poate lipi pe perete sau usa;
-Lustra cu ingerasi urmeaza s-o pozez si pe intuneric ca sa vedeti cum lumineaza;
-Lustra din camera Rebeccai este cea de care am agatat 3 rate,iar mai in spate,de manerul fiecarui dupal am pus cate un plush;
-PITICUL este atat de decor cat si functional,se poate pune pe usa de la dormitor sau baie,ori pe un cui.
Cred ca Piticul va trece la Axel si ceva asemanator am sa fac pentru Rebi(probabil o fetita cu codite),deci draga DANA tu ai deja experienta unei papusi facute,dar acum va trebui s-o lucrezi la alte dimensiuni!!!
Am uitat sa va spun ca Piticul se poate spala!

Ioana pana vine BB poti sa te apuci de treaba!
Succes!

Ticka sa nu uiti sa pui poze co tortul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Suntem mult mai bine...si cu chef de vorba ! Se pare ca ii ies si ultimele masele si de-aia e puiutzul chitait...
O sa caut ceaiul, ca tare bine imi prinde..
Sunt f. incantata ca iar e si tati mai mult cu noi, iar ,cireasa de pe tort, maine e zi libera la mancat !!!
Un week-end placut tuturor ! Multi pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

mai fetelor, voi ma terminati pe mine cu rapiditatea voastra, nu reusesc sa tin deloc pasul cu voi si lenesha nu sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Azi, duminica, dau eu cafeaua. Ca tot ma scol ca o gaina cu noaptea in cap.

Andreea ma bucur ca Vlad e mult mai bine, sa aveti un weekend grozav! Si taica-miu e mare bautor de ceaiuri, ii cumpar eu si-i aduc din Bucuresti; Ahmad e si preferatul lui, de departe. Se gaseste si la Gima.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Neatza fetele,

Cary,super faine aranjamente!
si eu am un fier de calcat vechi dar inca n-am ajuns sa-l curat si sa-l decorez

Vlada ce bine ca va merge mai bine...insanatosire grabnica!

Ticka....te-am prins si eu...eu ti-am facut pofta cu tzaziki si tu cu tortu!!....chiar ca-s minca ceva dulce...

Ioana,merci de cafea!!

fetele o primiti si pe ficamea in trupa uitati-va ce activa e?!

Va pup si mai vb.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Ioana75, multumim de cafea! Da' chiar cä esti matinalä ... mai ales cä e si duminicä!
Andreea, ce bine cä Vlad este mai bine!
Adyna, o primim cu sigurantä in pe Selina bambina cum sä nu! Ne-ai convins!
Duminicä pläcutä!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Multumesc mult fetelor, sunteti tare dragutze...
Cary - am vazut cizme in genul celor de care spui tu,erau cam pana sub genunchi si negre si colorate, in Mall Plaza la mag. de la etajul 1 ,langa Leonardo,pe colt,...si imi scapa acu' numele !!! Dar sigur imi amintesc si revin...si inca erau reduceri, pe geam scriau ca pana la 70 %.
Si pt. ca acum asteptam niste prieteni si nu am timp, maine o sa pun si pozele cu camera lui Vlad...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput