Bebelusi de iulie-august 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Simona sint doua feluri de otite , medii si externe. Otita externa este mai usor de dg tragind de pavilionul urechii si apasind anterior..ar trebui sa plinga. Otita medie se maifesta cu agitatie, plins, refuzul alimentatiei,febrea, diaree, frecatul capului de perna, trasul de ureche....Tratamentul este diferit. Trebuie facut insa un control. Uneori otita nu are nici o simpatomatologie.,...si se descopera intimplator...'
Dar sa stii ca si Luca se trage de ureche, atunci cind este obisit si nu poate sa doarma...asa ca sa-r putea ca si Lucasu tau sa vrea sa doarma....
Luca cel frumos
BLUE ANGEL spune:
Olivia , facea asa si dupa ce s-a trezit din somn .. in fine , l-am culcat ...maine vine dr sa -i faca vaccinul de 6 luni si o pun sa-l examineze bine ... poate ca doar si-a descoperit urechea !!!
am incercat si sa-l apas dar nu a reactionat .. oricum este tarrrre agitat si marait .. noi nu suntem invatati cu astfel de stari si de aceea m-am ingrijorat !!!.. sau poate sunt dintzisorii !!!
sper sa fie bine oricum !!!
pupici la toti puiutzii si la mamici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Cum adica vine dr sa-i faca vaccinul? Asa este acum in Ro?
Sa-mi spui ce a gasit...daca a gasit......
Luca cel frumos
kim222 spune:
Simona sint doua feluri de otite , medii si externe. Otita externa este mai usor de dg tragind de pavilionul urechii si apasind anterior..ar trebui sa plinga. Otita medie se maifesta cu agitatie, plins, refuzul alimentatiei,febrea, diaree, frecatul capului de perna, trasul de ureche....Tratamentul este diferit. Trebuie facut insa un control. Uneori otita nu are nici o simpatomatologie.,...si se descopera intimplator...'
Dar sa stii ca si Luca se trage de ureche, atunci cind este obisit si nu poate sa doarma...asa ca sa-r putea ca si Lucasu tau sa vrea sa doarma....
Luca cel frumos
maaria spune:
ehai oliv, ce bine ca am si io cu cine comenta in schimbu' 3:))
aseara m-a prins perinita pe acilea:)) ca de revelion am ratat-o, ce mai...
am mai citit pe forumu' asta si am gasit multe chestii faine. pacat ca n-am timp sa citesc mai mult...ca merita majoritatea.
si intrebai de dok. si noi cand eram la buc venea dok acasa pt vaccin. contra cost, nu te gandi ca-l placea pe Luca intr-atat. asa si aici, vine dok cu asistenta sa-i faca vaccin. noi am fost o sg data la policlinica cand l-am inscris si mi-a ajuns. avea aproape 6sapt si am stat (cu programare!!) aproape 2 ore. si erau la pitici bolnavi pe acolo ca 3 zile l-am pazit sa nu fi luat cine stie ce. am stat intr-un colt...si uite ca ne-au ocolit necazurile.
hai sa va pove ce-am patit azi...sa radeti si voi. papa Luk al meu cu spor din bibe si la un moment dat i-l iau ca sa-i mai pun ceva aer ca maraia. si scot bibe din gurita lui fara tetina. picoteam cu el in brate si m-am trezit brusc...unde-i tetina?? in gurita la el nimic...el zambea. imi zic ce shotie a mai facut oare???...si cand colo intrase in bibe tetina, bat-o vina, asa de mult aer a fost nevoie! da' am tras o spaima...
mai cetesc si revin!
s-o strig si io pe Dariaaaaaaaaaaaaaaaa, ca voi n-ati avut succes. daca tu nu ne mai vrei...nu ne-o lua si pe Giulia, plsss
hai pupici si nopti faine
raman in zona
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
kim222 spune:
Mey Maria, iar ai insomnii? Tu cind dormi?
Cred si eu ca te-ai speriat la o asa faza...
Aici nu vine nimeni acasa, nici asistenta si nici dr...faci programare si gata...
Luca cel frumos
maaria spune:
nu le-as zice insomnii. da' vreo 5-6 ore cu pauza intre ele, mi-ajung pe noapte. o sa tot am timp sa recuperez luna viitoare.
cat mai stai la job?
ah am mai pus ceva poze...mai am de pus.
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
kim222 spune:
MI nu-mi ajung nici 12....hi,hi,hi ...am de recuperat...
Mai am de stat inca o ora si mai am 4 pagini si termin o carte pe care am inceput-o azi 9ce-i drept a fost micuta)....si mai dau un ochi pe aici ,altfel adorm. Dar tot este bine avem we lung....luni este nu-s ce sarbatoare de-a lor..asa ca pot sa mai recuperez...numai la asta-mi sta capul...
Luca cel frumos
papadie spune:
si io insomniaka. pazesc pe Catrin. Are de ieri seara temp si tuseste, se ineaca cu muci:( Dr ne-a recomandat la tel paracetamol si sirop de tuse...daca face temp inca 4 zile sa mergem la cabinet s-o vada. ofofof asa jeleste in somn saracutza.
kim222 spune:
Vai mai Papa..unde a racit Mielu? Da-i paracetamol, preferabil sub forma de supozitor, asa imi mai protejezi si stomacelul. Pune-i ser fiziologic in nasuc las-o putin si apoi intaorce-o pe burtica....Cit are febra? Daca-i foart emare ai crija la convulsii, dar cred ca nu-i cazul...Si ajuta si metoda aia cu impachetarea in lucruri ude...chiar daca nu-i prea placuta.Plus lamiie la greu...
Sanatate...
Luca cel frumos