Imi cade parul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Dana,

Masca aia cu placenta este de la Kallos (firma ungureasca).
Mie Revalid nu mi-a facut nimic...incearca totusi cu Vit. E sau Evening Primrose Oil (gelule). Daca nu vrei BB, incearca sa controlezi mai atenta metoda contraceptiva (vit. E se ia si pentru fertilitate). O prietena de-a mea a luat pentru caderea parului si s-a trezit ca e gravida desi 3 ani nu se intamplase nimic. Cand o intrebai cu cine a ramas spunea :"cu vit. E".:)

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Multumesc Daisy, o sa caut masca aia. Nu sunt in pericol sa raman gravida, la a doua cezariana mi-am legat trompele. Si daca s-ar intampla un accident... ar fi un dar de la Dumnezeu. Si ar mai fi si rezolvarea problemei cu parul. Stiti ca in sarcina parul e infloritor, eu asa am patit.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

Si eu am avut probleme cu parul.Am un par ondulat si cret iar dupa prima nastere mi-a cazut aproape jumatate si am folosit gazul . Chiar daca nu iti place mirosul totusi cred ca e cel mai bun tratament,am incercat o gramada de tratamente si nu au avut nici un rezultat.Nu mi-am tuns parul si si-a revenit in totalitate.Cel mai bine este sa faci tratamentele ptr par iarna si sa ai si un regim alimentar plin de vitamine ,ca sa poti obtine rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Am auzit la 2 persoane care au folosit revalid ca in afara de faptul ca s-au ingrasat nu a avut alt efect, cu atat mai putin de stopare a caderii parului. Poate o fi avut efect la altii...
Am citit in ultimul nr al Formulei As niste cauze ale caderii parului si cum s-ar rezolva.

dianas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Unde gasesc gaz? Am auzit ca le PECO nu se mai gaseste.
Diana, ce ai citit in Formula AS? Spune-ne si noua.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Pe scurt, am citit ca:
-stresul e un factor si e normal ca de la stres sa cada parul. Solutii: sport, yoga, alimentatie sanatoasa...
-parul vopsit sau permanentat e alta cauza. Solutii: tratamente pt par tocit, sampoane slabe, nu mai mult de 2-3 permanente pe an, de preferat sampoanele colorante in locul sampoanelor tari.
-Daca aveti senzatie de oboseala, de vlaga, vi se face repede frig, fata e palida, exista probleme cu mucoasele din nas si din gura si in plus va cade parul, trebuie sa va adresati unui medic internist. Caderea parului+ruperea unghiilor=lipsa mare de fier.
-cade parul, constipatie, ingrasare fara motiv=simptome ale unei disfunctii a glandei tiroide. Tratament: preparate farmaceutice cu iod si hormoni.
-Caderea parului poate fi din cauze hormonale dupa renuntarea la anticonceptionale.
-parul mai cade dupa o operatie, sau dupa o boala insotita de febra. E normal.
-in cazul luarii in mod regulat de medicamente sau preparate pe baza de vitamina A. Supradozajul de vitamina A determina caderea parului iar alte medicamente au ca efecte secundare caderea parului
_daca cad smocuri de par si raman forme goale de forma rotunda cauza e o ciuperca, licheni sau diverse eczeme seboreice
-daca parul va cade dintr-o alta cauza decat cele de mai sus trebuie sa va prezentati unui medic internist deoarece caderea parului e primul semn al unor imbolnaviri grave.

dianas

Mergi la inceput