Imi cade parul...
Raspunsuri - Pagina 2

Daisy spune:
Dana,
Masca aia cu placenta este de la Kallos (firma ungureasca).
Mie Revalid nu mi-a facut nimic...incearca totusi cu Vit. E sau Evening Primrose Oil (gelule). Daca nu vrei BB, incearca sa controlezi mai atenta metoda contraceptiva (vit. E se ia si pentru fertilitate). O prietena de-a mea a luat pentru caderea parului si s-a trezit ca e gravida desi 3 ani nu se intamplase nimic. Cand o intrebai cu cine a ramas spunea :"cu vit. E".:)
Cea care spera

dana d spune:
Multumesc Daisy, o sa caut masca aia. Nu sunt in pericol sa raman gravida, la a doua cezariana mi-am legat trompele. Si daca s-ar intampla un accident... ar fi un dar de la Dumnezeu. Si ar mai fi si rezolvarea problemei cu parul. Stiti ca in sarcina parul e infloritor, eu asa am patit.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

bijuarda spune:
Si eu am avut probleme cu parul.Am un par ondulat si cret iar dupa prima nastere mi-a cazut aproape jumatate si am folosit gazul . Chiar daca nu iti place mirosul totusi cred ca e cel mai bun tratament,am incercat o gramada de tratamente si nu au avut nici un rezultat.Nu mi-am tuns parul si si-a revenit in totalitate.Cel mai bine este sa faci tratamentele ptr par iarna si sa ai si un regim alimentar plin de vitamine ,ca sa poti obtine rezultate.

dianas spune:
Am auzit la 2 persoane care au folosit revalid ca in afara de faptul ca s-au ingrasat nu a avut alt efect, cu atat mai putin de stopare a caderii parului. Poate o fi avut efect la altii...
Am citit in ultimul nr al Formulei As niste cauze ale caderii parului si cum s-ar rezolva.
dianas

dana d spune:
Unde gasesc gaz? Am auzit ca le PECO nu se mai gaseste.
Diana, ce ai citit in Formula AS? Spune-ne si noua.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

dianas spune:
Pe scurt, am citit ca:
-stresul e un factor si e normal ca de la stres sa cada parul. Solutii: sport, yoga, alimentatie sanatoasa...
-parul vopsit sau permanentat e alta cauza. Solutii: tratamente pt par tocit, sampoane slabe, nu mai mult de 2-3 permanente pe an, de preferat sampoanele colorante in locul sampoanelor tari.
-Daca aveti senzatie de oboseala, de vlaga, vi se face repede frig, fata e palida, exista probleme cu mucoasele din nas si din gura si in plus va cade parul, trebuie sa va adresati unui medic internist. Caderea parului+ruperea unghiilor=lipsa mare de fier.
-cade parul, constipatie, ingrasare fara motiv=simptome ale unei disfunctii a glandei tiroide. Tratament: preparate farmaceutice cu iod si hormoni.
-Caderea parului poate fi din cauze hormonale dupa renuntarea la anticonceptionale.
-parul mai cade dupa o operatie, sau dupa o boala insotita de febra. E normal.
-in cazul luarii in mod regulat de medicamente sau preparate pe baza de vitamina A. Supradozajul de vitamina A determina caderea parului iar alte medicamente au ca efecte secundare caderea parului
_daca cad smocuri de par si raman forme goale de forma rotunda cauza e o ciuperca, licheni sau diverse eczeme seboreice
-daca parul va cade dintr-o alta cauza decat cele de mai sus trebuie sa va prezentati unui medic internist deoarece caderea parului e primul semn al unor imbolnaviri grave.
dianas