Mi-a venit o idee !
Citesc destul de rar aceasta rubrica - pt ca sunt insarcinata si de cate ori am vazut suferinta care razbate aici mi-au dat lacrimile .
Poate acum va pot ajuta macar cu o idee . Am asistat de cateva ori la slujbele din bisericile catolice . Dupa terminarea slujbei umblau prin multime copii care adunau bani pentru ajutorarea a diverse institutii sau persoane .
Oare nu se poate face si in bisericile noastre acelasi lucru ?
Daca aveti nevoie de voluntari - eu ma ofer !
Multa sanatate si tarie sufleteasca celor aflati la nevoie !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Raspunsuri
aschiutza spune:
Am si eu o idee...da mi-a venit prea tirziu pentru anul asta. Aici suntem pe site precis o gramada de fete carora le place sa faca ceva de mina si cu talent. Putem face pentru la anul martisoare, felicitari pentru 8 martie, papusele. Poate va mai vin idei ce se mai poate face. Sa se stringa la un loc si prin vinzare, fie ca pina acuma bazar pe site sau daca se poate sa le vindem undeva si banii astfel cistigati sa ii folosim pentru diverse familii nevoiase.
Ce ziceti? Ar merge?
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
Am si eu o idee...da mi-a venit prea tirziu pentru anul asta. Aici suntem pe site precis o gramada de fete carora le place sa faca ceva de mina si cu talent. Putem face pentru la anul martisoare, felicitari pentru 8 martie, papusele. Poate va mai vin idei ce se mai poate face. Sa se stringa la un loc si prin vinzare, fie ca pina acuma bazar pe site sau daca se poate sa le vindem undeva si banii astfel cistigati sa ii folosim pentru diverse familii nevoiase.
Ce ziceti? Ar merge?
Eu zic ca e o idee super, si putem face asta chiar incepand cu sarbatoarea Pastelui, nu?
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
anda141 spune:
Super idee Aschiuta !!! Putem incepe, eu nu ma prea pricep la chestii de-astea de mana , nu am rabdare , timp si talent, dar va susutin pe cele care va pricepeti si cumpar!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ancutzelu spune:
Draga Aschiutza, adica Danuta, esti o dulce. Bravo, bravo. Eu n-am rabdare si nici talent, dar cunosc pe multi care au..... Pupi
ADINUTZA spune:
Ma inscriu si eu in randul celor care vor si pot face ceva cu manutele. Am si rabdare si talent si chiar am facut cateva aranjamente pentru Craciunul trecut pe care le-am oferit prietenilor si nasilor.
Sa venim fiecare cu idei si sa vedem ce putem face.
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
aschiutza spune:
quote:
Initial creeata de nefertari
Oare nu se poate face si in bisericile noastre acelasi lucru ?
Daca aveti nevoie de voluntari - eu ma ofer !
Multa sanatate si tarie sufleteasca celor aflati la nevoie !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Nefertari, ideea cu biserica nu se poate aplica la noi la biserica, pt ca saracul preot se chinuie sa adune bani cu care sa asigure existenta bisericii si sa plateasca darile la stat. Si cum nu sunt prea multi care vin la biserica, iti inchipui... Au trebuit strinsi vreo mie de euro anul trecut, ca se reparase toata strada si toti care aveau iesire la strada, egal ce fel de perosane erau, au trebuit sa plateasca un procent. Si s-a rugat preotul o gramada de lume in biserica...nici nu stu daca a reusit sa stringa toata suma.
In orice caz, la orice biserica trebuie vorbit mai intii cu preotul, si s-ar putea ca el sa aiba alte dorinte legate de colecte. (Desi nu cred ca daca e un caz asa de grav, cum sunt cele de pe site, s-ar opune.)
Revenind la cealalta idee, ma bucur sa vad ca sunteti citeva care vreti sa ajutati astfel, sau care gasiti ideea interesanta. Eu ma voi apuca treptat sa fac martisoare, la felicitari nu sunt prea grozava, da erau niste fete care faceau minuni (am vazut exemple pe la forumul cu arta si credinta). Poate doresc si ele sa se alature!
ADINUTZA spune:
Aschiutza, stiu ca acum nu mai am timp dar pt viitor as vrea sa stiu si eu ce fel de martisoare ai facut. Daca nu sunt prea greu de facut m-as incumeta si eu.
pozele noastre: http://www.adina.as.ro