Cursuri de resurse umane

Cursuri de resurse umane | Autor: gio

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza ff tare sa fac un curs de resurse umane, acum..oferte exista, pe la diverse scoli...numai ca as vrea sa fiu sigura ca sunt seriosi. Preturile difera ff mult, la fel ca si durata. Am gasit Total School, Eurocor, + altele de care nici nu am auzit. Ati facut cursuri de genul acesta? Imi puteti recomanda ceva?? M-ar interesa in mod deosebit ceva axat pe recrutare personal.

Multumesc

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Gio - nu pot sa te sfatuiesc in privinta cursurilor de HR, dar vreau sa-ti atrag atentia asupra "EUROCOR".

Am facut si eu acum ceva timp la ei un curs de Business Management, dar la sfarsit am avut surpriza sa constat ca pentru eliberarea diplomei trebuia sa sustin 2 examene - unul la ei si altul organizat de Ministerul Invatamantului (la o data si ora pe care le fixau ei fara posibilitate de discutie) - pe care trebuia sa le platesc separat (erau pe vremea aceea undeva la 10, primul, respectiv 30 USD al doilea).

Si cea mai dura poanta a fost ca nici certificatul nu ti-l recunosc la Camera de Munca, pt ca pe el scrie "Organizeaza cursuri cu avizul Min. Inv.", dar nu scrie nicaieri ca respectivul curs urmat de tine se desfasoara cu avizul Min. Inv.

Succes si deschide bine ochii la ofertele lor.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Doar pt cursurile care-s acreditate ti se cere apoi sa dai niste examene,pt ca sa ai si diploma de la min.muncii.Si eu am facut cursul de conta.asistata de calc.insa nu ti-as recomanda.
Sunt foarte multi care fac cursuri de genu'(resurse umane) si ale caror diplome sunt si recunoscute.
Eu as vrea un curs in dom. relatii cu clientii si m-a gandit la institutul irreccson(nu stiu daca am scris corect).Doar ca nu stiu preturi.O sa dau niste tel.si daca aflu ceva scriu si aici.Si pe resurse umane mi-ar place insa aici din cate stiu eu trebuie sa faci cursul inspector resurse umane si sa-ti iei atestatul.Fara atestat stiu ca nu te poti angaja.
Poate sunt fete care stiu scoli/firme serioase care fac astfel de cursuri..aaa si nu la 400 euro un curs,ca de din astea am dat si eu...
Pupici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu sunt chiar acum la un curs de resurse umane, la o scoala
www.milschool.ro/cursuri/inspector_ru.html " target="_blank"> http://www.milschool.ro/cursuri/inspector_ru.html in zona Piata Dorobanti. E un curs destul de bun, e acreditat, dureaza cam doua luni, 3 zile pe saptamana. A costat 2 300 000 (dar a fost o reducere de la 3 milioane). Se da un curs (carte) si profesorul mai da un curs care trebuie platit suplimentar (dar de pe ala se da examen). Proful e cam repezit (in sensul ca vb repede), dar stie despre ce vb, e foarte "pe subiect", informat, adica.
La sfarsit se mai da o mica shpaga pt profii care vin in comisia de examinare (cam ca la bacalaureat, se ia ceva de mancare si de baut), ne-a avertizat de la inceput. E ok, in mare imi place!

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Suna bine cursul, o sa incerc sa vad ce acte imi trebuie ca sa merg acolo.
Mersi,
Gio

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

quote:
Originally posted by Leah

Eu sunt chiar acum la un curs de resurse umane, la o scoala
www.milschool.ro/cursuri/inspector_ru.html " target="_blank"> http://www.milschool.ro/cursuri/inspector_ru.html in zona Piata Dorobanti. E un curs destul de bun, e acreditat, dureaza cam doua luni, 3 zile pe saptamana. A costat 2 300 000 (dar a fost o reducere de la 3 milioane). Se da un curs (carte) si profesorul mai da un curs care trebuie platit suplimentar (dar de pe ala se da examen). Proful e cam repezit (in sensul ca vb repede), dar stie despre ce vb, e foarte "pe subiect", informat, adica.
La sfarsit se mai da o mica shpaga pt profii care vin in comisia de examinare (cam ca la bacalaureat, se ia ceva de mancare si de baut), ne-a avertizat de la inceput. E ok, in mare imi place!

Leah

inca o data forumul acesta ma uimeste prin multitudinea de informatii care le poti gasi. doar trebuie sa-ti doresti, sa scri adresa si cu cateva click-uri:gata , se rezolva.
sar`mana pt informatii. chiar daca nu te-am intrebat direct, uite ca am gasit rasunsuri clare si frumoase la cateva intrebari pe care mi le tot puneam. vroiam sa fac un curs de contabilitate.
mi-ai oferit raspunsul, iti multumesc
vad ca tu erai la aceste cursuri, pot acum sa te intreb daca ai putea sa ne impartasesti si noua din experienta ta la acel curs, nu teorie sau ce ai invatat ci cum au decurs orele, examenele, testele finale, ai acreditat diploma sau nu, ce fel de probleme nescrise au aparut si cum le-ai facut fata.
si chiar iti multumesc

si-i multumesc si lui gio pt idee

"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab

cu drag de forum, corina

Mergi la inceput