Au disparut prietenii din tinerete !

Au disparut prietenii din tinerete ! | Autor: Anculina

Link direct la acest mesaj

Prieteni din timpul studentiei, cand stateam cu chirie si povestile de dragoste pe care le traiam nu promiteau nimik din prezentul actual : casatorie, copil, propria casa, servici stabil, etc.
N-au disparut de tot, dar relatiile acelea aproape fratesti au devenit acum de cele mai multe ori telefonice si pur informative : "Ne-am mutat ", " Am nascut ", " Botezam "... " Mai treceti si voi pe la noi "...
Voua vi se intampla ?
Avem tot ce ne trebuie, bebelina e asa de cumintica incat nu ne incurca "viata sociala" ( cu conditia ca ea sa existe ) ! Ha !, dar mi-e dor de vizite lungi si tarzii ale prietenilor, de relatii calde, in care stiai tot din viata celuilalt, nu un buletin informativ telefonic...
Toata lumea are familie, casa, servici, probleme, dar mie imi lipsesc prietenii veniti sa facem pop-corn si sa vorbim de toate...
A! Cand zic tinerete, ma refer la 20 de ani, ca si acum suntem tot tineri! ( 27 )

Desi a fost postat initial la www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=69" target="_blank">Cabinetul Psi subiectul se potriveste mult mai bine la sectiunea www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=51" target="_blank">Prieteni... si de aceea a fost mutat.

Multumesc,
Q

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Sa stii ca si noi am mai "pierdut" din prietenii din tinerete - ai nostri cel putin s-au speriat de programul copilului, adica nu mai dadeau telefon ca le era frica sa nu deranjeze copilu', nu mai apareau pe nepusa masa la usa noastra tot de-aia, etc., etc.
In schimb incetul cu incetul ne-am trezit integrati in alte grupuri (de parinti!) cu care stam la taclale (tot despre copii, chiar cand reusim sa mai plasam plozii pe la cate-o bunica/bona).
In cazul nostru cred ca si de asta ne-am "racit" de unii prieteni, poate pentru ei preocuparile noastre de parinti nu mai sunt asa interesante...

_
iaca si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.chiriac spune:

Asa e la toata lumea?Si eu care credeam ca se intimpla rar asa ceva.Noi eram mereu "calcati" de prieteni, insa dupa ce s-a nascut Anderei baietelul nostru nu ne-a mai "deranjat" nimeni rareori cu telefoane.Doar finii nostri si un prieten ne-au mai vizitat,cu toate ca noi i-am cautat si i-am invitat pe la noi.Nu sintem niste incuiati.Cred ca imbatrinim si ne este mai comod sa vorbim la telefon decit sa ne intilnim Acum ca Andrei are4ani si 4luni ne-m "permite"sa mai pierdem nopti jucind o carte insa nu avem cu cine.E cit se poate de jalnic nu?Nu putem infiinta un club pentru parinti parasiti?Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Ba da, hai !
Clubul prietenilor...fara prieteni
Si stii ce cred eu ?
Ca suntem foarte multi in oala asta, dar nu e prea comod sa recunosti, de-aia lumea nu prea posteaza la subiectul acesta...
Eu n-am nici o jena, nu e nimik in neregula cu noi !
Vorbim, da ?
Enjoy the club !
Se fac inscrieri !1. Eu si sotul.
Who's next ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Mai e loc in club? Vrem si noi!!
Eu una am gasit o explicatie. De cand a aparut bb nu se mai fumeaza in casa, nu se da muzica la maxim pana la 4 dimineata, nu se mai scapa cate o injuratura la adresa sefului, nu ... etc.
In asemenea conditii cine mai are chef de noi??!!! Suntem prea linistiti si cuminti.
So, vrem si noi in club!!!

Mergi la inceput

O. K !
Haideti, curaj !

S-a deschis lista membrilor :

1. Anculina + sotul
2. Elly 1977 + sotul

Elly, 1977 e anul nasterii ?
Si eu tot in 1977 sunt nascuta !

Pana cand mai vin familii curajoase aici, cine vrea sa ne cunoastem mai bine noi, cele care am postat deja aici?
Jucam ?
Uite ce propun eu :
Fiecare pune o intrebare.
Toata lumea ii raspunde, apoi fiecare isi pune intrebarea lui,
O. K. ?
Nu e complicat, nu ?

Incep eu !

Cati ani aveti ?

Noi - 27 spre 28 !

Mergi la inceput

Ha !
Dar ce ingramadeala este aici la postari !...
In schimb subiectul are peste 100 de vizite, daca intelegeti ce vreau sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Iaca ma bag si eu in seama, desi fac parte din tabara opusa, adik a acelora care nu au inca familie, copii, se distreaza cu muzica tare, lipseste de acasa pana dimineata etc etc etc.
aaa, uitasem, si am 26 de ani, merg pe 27, deci destul de aproape de voi.

imi dau si eu cu parerea, poate nu am dreptate, dar poate inca nu v-ati trait destul tineretea. cineva zicea ca are copil de 4 ani, asta inseamna ca l-a facut pe la 23... inseamna ca nu prea au avut timp sa se distreze. acuma nu zic ca va pare rau ca aveti familia pe care o aveti, sunt convinsa ca va place asa, dar tre sa fiti constiente ca e normal sa se schimbe treburile astea o data cu schimbarea statutului vostru.
de ce nu incercati sa va faceti prieteni care au si ei copii, familie si care au acelasi preocupari ca voi?

normal ca nu ai sa faci petrecere cu copilul dormind in casa. puteti sa-l duceti la bunica intr-o sambata seara si voi sa faceti petrecere acasa.
zic si eu

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput

Nu cred ca ai inteles nimik.
Eu am aproape 28 de ani si fetita mea are aproape 9 luni.
Iar de trait viata...eu zic sa ne abtinem cand vorbim despre persoane despre care nu stim nimik...
Ideea era cu totul alta, dar nu are rost sa explic din nou daca nu s-a inteles din prima, asa ca ma indrept spre subiecte de discutie mai interesante...
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce renunti atat de usor? Hai curaj, toate vin uneori mai repede alteori mai incet.
Uite eu am 36 de ani sunt casatorit de ...mai multi ani si nu ma pot lauda ca am extrem de multi amici pentru ca nu am timp. Si din timpul liber (care o fi acela?!) rup o bunaaaa bucata ca sa rezolv probleme pe DC so,... curaj.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Anculina

Nu cred ca ai inteles nimik.
Eu am aproape 28 de ani si fetita mea are aproape 9 luni.
Iar de trait viata...eu zic sa ne abtinem cand vorbim despre persoane despre care nu stim nimik...
Ideea era cu totul alta, dar nu are rost sa explic din nou daca nu s-a inteles din prima, asa ca ma indrept spre subiecte de discutie mai interesante...
Va pup !

Pai daca n-am inteles, e ca poate n-ai explicat tu bine. daca te oftici asa, inseamna ca n-am scris ceva neadevarat, nu?
si daca tu insati consideri ca subiectul e neinteresant, la ce l-ai mai deschis?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput