Aspiratoare Samsung
Dragelor si dragilor trebuie sa-mi iau un aspirator care sa functioneze bine, avand in vedere ca o sa stau la casa si o sa mi se invarta si niscaiva pisici sau catelusi deci uneori o sa fie par peste tot. Vreau un aspirator cu putere buna si perie solida, dar ceva asa pe la 3 milioane. ce parere aveti de samsung, la electrolux m-am uitat insa nu ma incanta sacii de hartie. samsung are variante si hartie si sac textil. Are cineva acasa si poate sa-mi spuna cum merge in timp?
ai mei si-au cumparat un Philips din Carrefour si dupa o luna nu mai merge "vitezometrul"-s-a blocat pe viteza ce-a mai mica si trebuie dus la raparat.
Voi ce aspiratoare aveti?
Monica
http://community.webshots.com/user/mdanila
Raspunsuri
Freia spune:
je am phillips cu vitezometru si nu am avut probleme cu el, mereg super, perie sanatoasa care face fatza la parul a doua pisici paroase, sac textil si saci de hartie (depinde pe care vrei sa-l folosesti), cablu lung si am vazut ac sunt la oferta la carrefour cu 3 milioane, pana pe 28 ale lunii.
ati terminat draga casa?
Freia si Alexa
danilamonica spune:
Dupa cum vezi acum sunt in cautare de accesorii pt casa ..intra pe pozele mele din link si o sa vezi cum arata casa....
http://community.webshots.com/user/mdanila
danilamonica spune:
Freia..este un alt link actualizat cu pozele mele
http://community.webshots.com/user/dmonicutza
danilamonica spune:
O sa caut si Phillips.
Intrebare: tu ai Cardavantaj ..cum l-ai folosit? te duci in magazin cumperi pe loc,si ratele le platesti dupa aia la banca sau mai sunt ceva formalitati?
Ca acum sunt cam pe sponci cu banii si mi-ar folosi in rate sa mai cumpar cate ceva...
Monica
quote:
Originally posted by Freia
je am phillips cu vitezometru si nu am avut probleme cu el, mereg super, perie sanatoasa care face fatza la parul a doua pisici paroase, sac textil si saci de hartie (depinde pe care vrei sa-l folosesti), cablu lung si am vazut ac sunt la oferta la carrefour cu 3 milioane, pana pe 28 ale lunii.
ati terminat draga casa?
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/dmonicutza
bidiloi spune:
Eu am avut un aspirator care functiona cu APA in loc de sac!Practic tot praful si mizeria se aduna in acea apa(f interesant si eficient) Era italian- si sotul a fost super incintat de el.Si ca putere si ca aspirare- mai ales ca eu sint alergica la praf!!!!A fost cam 4-5 mil. nu stiu exact firma dar parerea mea e sa te orientezi spre asa ceva merita.O sa-l intreb si mai tirziu daca esti interesata scrie-mi pe pm si-ti zic exact numele firmei.Bafta!
cataghe spune:
Eu am Samsung din ala mic, nu mai stiu cum se cheama modelul, dar cred ca era printre cele mai ieftine, cu sac textil. Il am de vreo 2 ani si sint foarte multumita de el. E drept ca nu am animale de casa, insa la cate prostii faramitzeaza fi-miu pe la el prin camera, eu zic ca face fata mai mult decat onorabil In plus e usor, are si curea sa il pui pe umar daca vrei sa te catari pe undeva cu el, si mai multe tipuri de perii.
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
cinta spune:
quote:
Originally posted by bidiloi
Eu am avut un aspirator care functiona cu APA in loc de sac!
simona
si pe mine ma intereseaza, Simona. Ca avem pisica alba cu putin gri si cu par de lungime medie. si covoare mocheta de culoare albastru inchis. deci e und ezastru daca sarim o zi fara aspirat.
Mai imprumutam de la parintii prietenului aspirator cu apa si vad f clar diferenta de eficienta. dar pe aici in magazine sunt mult mai scumpe. asa ca daca spui ca in Romania se gasesc la as aun pret, eu cred ca ne-am lua unul la urmatoarea vizita.
cinta
flori76 spune:
Eu mi-am luat in vara un Philips si mi se pare super bun.Are si sac textil si saci de hartie.Ca pret...nu mai stiu sigur,dar parca am dat 4 mil si in pretul lui a intrat si o cafetiera.
Flori
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
bidiloi spune:
CINTA-da l-am luat din ROMANIA(acolo locuiesc ) mai exact din BRASOV, si da pretul a fost super avind in vedere ca l-am cumparat anul trecut in vara .Iar ca eficienta e super, nu aveam nasul infundat cum il am acum de la praful care se ridica cind folosesc aici(in Can.) unul normal cu sac!(daca ai vedea cum arata apa la sfirsit...nu are rost sa mai continui .Ideea e clara, parerea mea, ia un aspirator fara sac (praful se aduna intr-un spatiu-rezervor special care se spala la sfirsit ,sau unul ca al meu care utilizeaza apa.Daca vrei il intreb pe sot cum se numeste si-ti spun.Oricum firma nu conteaza asa de mult ci metoda pe care o foloseste, asta ar trebui sa cauti in Romania!