Bebelusi de sept- oct 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
cali spune:
Buna seara,
Nu reusesc sa tin pasul cu voi, dar citesc periodic ce mai scrieti.
pufymic, poti sa-i dai smecta. Eu i-am dat de la o luna, ca al meu a avut diaree de mic, ne-am chinuti mult timp, dar ii trecea cu smecta. Sanatate multa.
Acum noi am trecut pe partea cealalta: adica la consipatie. Vreau sa va intreb : Ce se poate face pentru constipatie? Bebele meu face kk doar cu supozitor, de o luna, de cand am inceput sa-I dau completare lapte praf, Similac. Am crezut ca e de la laptele praf dar am inceput diversificarea de 3 saptamani, si-I dau portocala, mar ras, piure de legume, si nimic. Am incercat si cu Debridat, stimulat cu termometrul si tot nimic, Chiar si cu supozitor face f. greu. Nu stiu ce sa mai fac. Dr. spune ca o sa se regleze, dar chiar asa? mi-e teama sa nu fie ceva mai grav. Se zice ca mierea de albine ar ajuta, dar se poate sa-I dau? Am citit intr-o revista ca se poate da la copii mai mari de un an.
La greutate a luat bine, chiar e cam grasut, la 4 luni avea 8 kg. Nu l-am mai cantarit, dar peste o saptamana, cand va face 5 luni, vom merge la dr si vom vedea atunci.
ana_a, si al meu de cand am inceput diversificarea nu mai vrea laptic, ii dau piureul de legume, si nu mai vrea san. Si dimineata la fel, ii dau suc de portocale sau mar ras si iar nu vrea laptic.
vad ca s-a facut o listuta noua, puteti sa ma treceti si pe mine, 3 iulie 1971.
numai bine, ca plange piticul.
Cali
ellen spune:
Eu sunt pentru listuta...
Ceai, eu ii dau asa: 50ml de Baby Drink + 50 ml de ceai de musetel neindulcit. Bea asa aproximativ 200 ml pe zi. Ceaiul de musetel il fac in felul urmator: 2 pliculete de ceai de musetel natural in 200 ml de apa. Se pune apa fierbinte peste pliculete si se lasa 10 min.
Despre premergator parerile chiar sunt impartite. Eu am hotarat sa nu o pun in premergator. Am auzit ca pe undeva prim America sunt chiar interzise.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
mcm spune:
Eu mi-am luat rezultatul la analize si sunt bine, nici nu imi vine sa cred. Stau bine si cu hemoglobina si cu calciu. Dar tot o sa mai iau niste spirulina.
Am iesit mai pe seara afara, mi-au cam inghetat urechile dar bb a dormit si cand s-a trezit facea ochii mari la luminile de pe strada.
Alexia Maria cocheta
Mai multe poze cu noi
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
ellen spune:
Cali, ai grija ca marul ras constipa, in schimb zama de la mar nu. Si legat de supozitoare, sa ai grija ca dau dependenta. Eu nu i-am pus niciodata supozitor cu glicerina ci doam am stimulat-o. Cum? Am bagat si am scos supozitorul si apoi am asteptat sa faca, sa se chinuie singura.
Legat de lapte, daca nu mai vrea sa suga de la san, poate vrea din biberon. Nu ai incercat?
Nici Alexuta mea nu vroia lapte la inceput ca i-am dat legumele, dar dupa jumate de ora dupa ce manca legumele bea si laptele. Acum il bea imediat.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
babirusa spune:
Buna fetelor, aveti un spor....tot in urma sunt cu cititul. Sanatate multa bb-lor bolnaviori
tyaa, papusica mea se freaca la ochi cand ii e somn.
pt. listuta: 12 ian. 1976
la nastere - 2.820kg
1 luna - 3.470kg
2 luni - 4.280kg
3 luni - 5.280kg
4 luni - 6.200kg
Nu stiu ce se intampla dar Alex de la 4 mese pe zi a ajuns la 3...si nu ii este foame!?! Nu mi se pare normal sa manance asa rar . Doarme mai mult, de pe la 0.30 la 11.30, deci sare 2 mese. In timpul zilei mai doarme vreo 4 ore dupa-masa nu doarme decat atipeli de 10min. Nu stiu ce sa fac. Ea papa numai san. E la fel de activa ca de obicei.
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
ionika spune:
Sal'tare! Raportez 2 incercari esuate de a intra pe net datorita odorului meu.
Mihaela (Roandre)- Nu am patit nimic in accident insa am tras o spaima... In 9 ani de cand am carnet de conducere nu am patit asa ceva.Inca mai aud zgomotul de table indoite. Slava Domnului ca a trecut cu bine.
Pot sa spun ca esti o adevarata profesionista in prepararea mancarii! Sper sa te ajung din urma pentru ca am cam mult de recuperat.
Ioana (pufmic), mel g, Cristina (Herra)- robotul l-am cumparat direct de la distribuitor pt. ca nu l-am gasit in farmacii si am dat cam 4 mil.Mi se pare un pret bun, avand in vedere ca l-am vazut pe net la 5 mil.Deja i-am facut inaugurarea cu mere si au iesit f. bine. Dupa aceea am fiert morcov si pastarnac si, daca va vine sa credeti, am mancat si eu. Si de pasat am fost multumita ramane sa va spun cum a reactionat bb.
Raluca (Naty)- la inceput calcam hainele dintr-un elan pionieresc. Acum mi-a trecut...
Va pup!
Ioana si Andrei (14.09.2004)
bozo spune:
Pufy, eu am reteta pentru decoct pe undeva, daca nu ai gasit-o intre timp, da-mi un PM si ti-o caut repede (ca sa nu caut de pomana). Puiu meu a facut diaree acum o saptamana. Am zis sa astept o zi, i-am dat tzitzi ff des, ca se deshidrateaza de la diaree, si pana a doua zi a trecut.
Tyaa, si al meu se freaca la ochi de la 3 saptamani. Mai ales cand e obosit, sau dimineata cand se trezeste. Eu cred ca e normal.
Muttzi, nu suntem nascute doar in aceeasi zi, si si in acelasi an .
Ana, eu am citit undeva ca fara cereale de grau pana la 6 luni. Nu mai stiu unde...
Mari74, si eu si as zice sa mai astepti macar cateva zile.
Ana_miti, multa sanatate tatalui tau, sa treceti cu bine peste asta!!
Mcm, super ca ti-au iesit bine rezultatele. Eu mi-am facut azi analizele, iau pe miercuri rezultatele.
Premergator... na ca aici m-a lasat neuronu'.. nu mai stiu cine intreba.. eu am citit ca nuuuu e buuun!!
Greutate.. al meu avea 8,1 kg acum cateva saptamani. SAptamana viitoare il cantarim din nou.. cred ca bate spre 9 kg.
De acord cu listutza, daca te mai tine Mihaela .
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
ionika spune:
Ce spuneti de ideea de a ne intalni in luna iulie la Campulung Moldovenesc? Am vazut ca multa lume si-a anuntat prezenta!
Ioana si Andrei (14.09.2004)
tyaa spune:
Asa ma gandeam si eu ca se freaca la ochi de somn dar azi s-a frecat si la cateva min dupa ce s-a trezit. Dar poate ca ii era somn inca.
Nopate buna tuturor
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
bozo spune:
Pufy, am cautat-o ca tot dormea greierasul meu. Ti-o copiez: O lingura rasa cu boabe de orez, ales si spalat, 500 ml apa. Orezul se lasa cateva ore la muiat in apa in care trebuie sa fiarba. Se pune la fiert, se amesteca tot timpul. Se firebe 1-2 ore completand-se mereu apa pierduta prin evaporare. Cand boabele de orez sunt moi, se strecoara prin sita, fara sa se preseze boabele. Se reface cantitatea de apa si se da inca o data la fiert.
Aici zice ca poti sa ii pui si o linguritza de zahar.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura