Probleme de memorie???
Am nascut de aproape 5 luni si nu reusesc sa-mi revin: uit, de la mana pana la gura. Imi pun mancarea la incalzit si uit de ea, pun biberoanele la sterilizat si le fac "ciorba", uit numere de telefon, uit ce vroiam sa zic si altele... pe care le-am uitat
Lasand gluma la o parte, chiar ma ingrijoreaza situatia: de vreo doua ori era sa dau foc la casa, din cauza c-am uitat focul aprins sub tigaie. Tot am zis ca-s obosita, ca o sa-mi treaca, insa se fac 5 luni si tot mai am probleme. Ca sa nu mai zic ca sotul "profita" de situatie, daca-i zic sa cumpere ceva de la piata si nu ia, zice ca am uitat eu ce i-am zis sa cumpere....
Acum serios, daca ma puteti ajuta cu un sfat, va rog din suflet sa o faceti!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Raspunsuri
MirelaV spune:
ia-ti o pauza de cateva ore..lasa copilul in grija cuiva, mergi la coafor, la cumparaturi..relaxeaza-te...fa ceva numai ptr tine. cheama mama sau soacra o zi..doua..sa stea cu copilul sa te poti odihni tu..si o iei de la capat cu forte proaspete. sunt convinsa ca e greu...dar merita. ptr ingerasul tau si ptr tine.
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
louisea spune:
in caz de necesitate foloseste lecitina
acu serios.. si eu cred ca ai nevoie de odihna. si eu patesc la fel cand sunt f obosita (si nu numai )
------------------------
poze cu Bandit
iren spune:
Stai linistita, ca nu esti singura, io uit chestii uzuale intr-o veselie cumplita! ...Sotu saracu mai are nitel si-si ia cimpii, ca mereu uit tot felul de chestii care trebuiesc facute, cumparate, etc...Tre sa am mereu borcanele cu mincare pt copii, ca mai mereu se arde mincarea-n cratita. Nu se stie daca-mi mai revin vreodata
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
clauditzadennis spune:
Iren Si eu la fel...o uituca si jumatate.Mi-a recomandat medicul de familie memo plus (cica nu e cu lecitina, e pe baza de plante).Il iau de vreo saptamana...cand nu uit.O sa vedem daca are si efect...
ionella3003 spune:
multumesc, m-am mai linistit! Probabil ca o sa apelez la ceva vitamine, poate o sa depasesc mai usor perioada asta!!! Ciudat este ca atunci cand e voarba de banii pe care-i cheltuie sotul nu uit absolut nimic!!!
ALEX cantaretul
lidiadanaila spune:
Ce m-ati distrat!! Ce-am mai ris !!!Nu, eu sunt bine, cu putinele dati cind deschid frigiderul si nu stiu ce sa iau, sau ma duc la debara si nu stiu de ce m-am dus...pai eu merg si la serviciu si sotul nu prea ma ajuta ca nu se pricepe, pe altcineva nu am , si ar fi criminal sa mai uit si chestii importante...este bun MEMO PLUS.
lilach spune:
quote:
Initial creeata de ionella3003
Am nascut de aproape 5 luni si nu reusesc sa-mi revin: uit, de la mana pana la gura. Imi pun mancarea la incalzit si uit de ea, pun biberoanele la sterilizat si le fac "ciorba", uit numere de telefon, uit ce vroiam sa zic si altele... pe care le-am uitat
Lasand gluma la o parte, chiar ma ingrijoreaza situatia: de vreo doua ori era sa dau foc la casa, din cauza c-am uitat focul aprins sub tigaie. Tot am zis ca-s obosita, ca o sa-mi treaca, insa se fac 5 luni si tot mai am probleme. Ca sa nu mai zic ca sotul "profita" de situatie, daca-i zic sa cumpere ceva de la piata si nu ia, zice ca am uitat eu ce i-am zis sa cumpere....
Acum serios, daca ma puteti ajuta cu un sfat, va rog din suflet sa o faceti!
ALEX cantaretul
Si eu am avut aceasi problema dupa cea de-a treia nastere.
Dr. mi-a recomandat sa iau complex de vitamine B. Dupa o cura mi-am revenit...insa la mine isi spune cuvintul si "virsta" .
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
anangel_lexi spune:
Daca te consoleaza cu ceva...eu patesc la fel ca tine, cu toate ca n-am nascut, n-am copiii mici (nici mari ), am doar un logodnic , o mama si un servici. Asa ca tu ai scuze ca ai bebe, da' eu? Deja am inceput sa citesc materiale despre cum se manifesta Alzheimer-u' in faza incipienta.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
LYADA spune:
Ionela,
Scuze ca intervin si eu pe subiectul tau dar mi-ai adus aminte ca si eu uit
Am luat acum doi ani MemoPlus (aproape zilnic timp de o luna, uneori mai uitam) si nu am simtit nici un efect. Cat ar trebui luat pentru a avea ceva rezultate (pentru cine a spus ca a avut efect)?
Multumesc.
smillaraaq spune:
Uff, m-am linistit.
Numai ieri am uitat de trei ori ce voiam sa spun - o data m-am facut si de ras!!
Uit ce am de facut, uit de intalniri si deadline-uri, ceea ce e naspa ... uit intr-o veselie!
Ma tot supar ca-s cascata, ca-s dezorganizata ... nu stiu ce sa ma mai fac. Am o mie de agende pe care uit sa le consult si remindere la telefon si nebunii, zau daca n-am intrat intr-o epoca a vitezei care ma copleseste.
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila