Mamici de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
nefertari spune:
Cloreta /Androix - dragele de voi
Bine ca mi-ati adus aminte sa merg la masa - sarmalute , salata boeuf , ciorba de vacuta cu iaurt si prajitura !

Am fugiiiit !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
simonaeus spune:
Nefertari, mi-ai facut o pofta....
Eu mi-am luat azi analizele (calciu seric, hemograma completa, sumar de urina, urocultura si glicemie).
Se pare ca mi-au iesit destul de bine, exceptand faptul ca sunt putin anemica. Asta mi-a zis ca se rezolva cu Maltofer, iar in ceea ce priveste calciul cu lapte si produse din lapte (se pare ca nu avem voie calciu pastile fiindca se pot produce contractii).
Ceea ce mi-a facut ziua proasta a fost faptul ca mi-a zis ca desi m-am ingrasat cam mult, bebe nu e prea mare
Nu e nici mic sa ne alarmam, dar nu e prea mare.
Mi-a spus iar sa mananc mai multe fructe, legume, carne si lactate si cat mai putine fainoase, prajituri, orez, etc..
De dimensiunea bebelui si-a dat ea seama prin palpare si prin masurarea pe verticala a burticii.
Se pare ca diferenta de crestere se poate recupera, daca ma fac cuminte si mananc ce trebuie.
Cloreta spune:
Aaaaaaaaaaaaaaa nu e cinstit!!!! Cum aica tu papi acum toate bunataile astea? Gabitza la mine ar intra stii cum?:)))) Dupa ciocolata o ciorba acra yum yum. Salata boeuf am mancat si eu dimineata.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Cloreta spune:
Simona nu iti fac e probleme, bebe e bineeeeeeeeeee. Mie la eco morfo mi-a zis doctorul ca e mica pt UM declarat, i-am spus ca de fapt a fost o saptamana mai tarziu iar doctorita la control clasic mi-a zis ca e super ok si ca ea ramane tot la DPN spus de ea 29 mai. La eco ma trecuse cu 6 iunie.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Luluku spune:
Iarasi vorbitzi de mancare? mama mama....e o nebunie !
eu mi-am propus sa mananc mai putin ciocolata, incepand cu ziua de ...maine....... hihihi
simonaeus spune:
Cloreta, la eco la 21 sapt. si mie mi-a zis Iosup ca e bine.
In plus, si la mine ovulatia a fost mai tarziu
In fond nici eu nu sunt prea mare, cat de mare sa fie bebelusa?
Eu tot sper ca ea s-a socat de faptul ca , conform fisei ei m-as fi ingrasat 5.5 kg. de la ultima vizita, ceea ce e total gresit, eu luind doar 2.5 kg.
Eu cred ca a incurcat cumva asistenta cifrele, dar nu m-am certat cu ea, ca nu avea rost.
Acum m-am calmat, dar de dimineata am fost tare trista ca n-am fost in stare sa-i asigur lui bebe ce are nevoie.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Mickyyy spune:
simona, la o simpla palpare e posibil sa se insele. In cazul cumnatei mele i-au facut si ecografie cu putin inainte sa nasca 92-3 zile), ce-i drept, ecograf obisnuit, nu din ala ultra performant si i-au zis la fel, ca bebe e cam micut fata de cum ar trebui sa fie. Vrei sa stii cat cantarea verisoara Malinei la nastere?! 4,200kg!!! Cam micuta, nu?! SI a nascut saraca natural, si s-a chinuit destul de multisor, nimeni de-acolo nu se astepta la un be eatat de grasunel!
Oricum, si daca e sa fie mai mic decat ar fi normal pentru varsta sarcinii calculata conform UM, va recupera dupa nastere rapid, in general bebelusii care se nasc mai slabuti pun pe ei mult mai usor decat cei care se nasc mai dolofani!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu sunt cam puturoasa si nu am chef de nimic. Norocul meu ca ma tine Maria in forma. Mickyyy, te inteleg perfect cu Malina. Eu pana de curand nu am avut probleme cu somnul cu MAria, dar in ultimele 3 luni m-a innebunit. Ea este si intr-o perioada a temerilor si ii e frica de tot ce misca. Are si cosmaruri, iar cateodata pur si simplu nu vrea sa doarma. Poate ma pregateste pt. bb, ca tot nu aveam deloc antrenament.
Simona, eu mi-as face probleme ca e bb mic. Nu stiu cat de bine poate sa aprecieze la palpare.
Fetelor, ce e cu Andreea din Cluj? Nu a mai scris de mult. Sau a anuntat ca lipseste o peioada si nu am fost eu pe faza?
Pt. statistici: eu sunt capricorn
Va pup
Cornelia
(28 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
simona, la o simpla palpare e posibil sa se insele. In cazul cumnatei mele i-au facut si ecografie cu putin inainte sa nasca (2-3 zile), ce-i drept, ecograf obisnuit, nu din ala ultra performant si i-au zis la fel, ca bebe e cam micut fata de cum ar trebui sa fie. Vrei sa stii cat cantarea verisoara Malinei la nastere?! 4,200kg!!! Cam micuta, nu?! Si a nascut saraca natural, si s-a chinuit destul de multisor, nimeni de-acolo nu se astepta la un bebe atat de grasunel!
Oricum, si daca e sa fie mai mic decat ar fi normal pentru varsta sarcinii calculata conform UM, va recupera dupa nastere rapid, in general bebelusii care se nasc mai slabuti pun pe ei mult mai usor decat cei care se nasc mai dolofani!
Mickyyysi
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Mickyyy
si