Mamici de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by NewMami

Anky imi pare rau ca te lupti inca cu raceala, se pare ca n-ai ocolit nici una anul asta, le-ai adunat pe toate. Cred ca sistemul tau imunitar e destul de slabit. Tu iei vitamine? Banui ca mananci fructe, din greu. Ai grija si incearca sa te protejezi cat mai mult, mai ales ca vezi ca esti sensibiluca la toti virusii.

In privinta kg, sunt de acord cu Mickyyy ca suntem doar , nu obeze, dar pe de alta parte ma roade caci toata viata mea m-am luptat cu ele fir-ar sa fie, ca sunt asa mai plinuta de cand ma stiu. Si ma simt asa de bine cand vad ca si altele se incadreaza in marja mea si nu sunt singura balenuta.

Si legat de zodie, gabitzam si eu tot scorpioanca , si in plus avem si acelasi DPN, mai sa fie.

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

NewMami & Patrick

New Mami,iau vitamine prenatale,fructe nu maninc multe insa beau suc de portocale proaspat zilnic ba mai bag si cite o lamiie.Mi-am cumparat astazi niste bomboane mentolate de la care respir mai bine si picaturi de nas cu sare asa ca mi-am desfundat cit de cit nasul.Nu mai e chiar asa de nasol.Abia astept sa vina primavara si sa ne vedem bebeii in brate.

Numai bine

AncaDPN 08.05.05 28 sapt. si Bianca Melissa02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Mamici,
Am tot fost pe drumuri zilele astea si nu am mai apucat sa scriu. Innebuneam in casa, asa ca aseara am fost la un spectacol frrrrumos. Si ma mai duc si joi! La altul. Azi am fost pe la Carrefour si m-am uitat si la hainute de bb dar nu mi-au placut... Am luat doar o pompita pt desfundat nasucul bebeului.
Crissu, bafta la licenta!!! Si ne vedem vineri!
Vreau si eu pe listuta: zodia Pesti (iaca suntem doua!) iar la kg.. nu stiu cam cate am luat. Eu zic ca 10kg, la 20+. Ata ete!

Va pupam pe ziua de azi si ne "vorbim" maine!

Andreea si bb Eric Andrei 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Am fost la doctor. Varsta ecografica e 8-10 mai, deci se pare ca data ideala de cezariana e 1 mai (fix de Paste). E al treilea eco, la medici diferiti, la care mi se spune asta. Ma gandesc sa-i zic "Iepurica" - ca vine chiar de Paste.
De altfel, si eu la vremea mea, am cam facut aceiasi figura. Apropo, sunt Berbec.Da' nu mi se vad coarnele... Ma gandesc cum va fi cu cea mica, la Taur cred ca sunt mai vizibile...
Crissi, mi-a placut dr Nael- vad ca asa se scrie corect. Sper ca si spitalul e OK.
Anky, pai e mare BB-ul tau. La mine cu DPN -ecografic 8-10mai, are 1,1Kg. Da' noi suntem o fetita delicata...
Ruxel, bafta la Iosup, da' gandeste-te la nume de copil ca pe mine maniacul nu m-a lasat pana nu i-am dat nume, si se pare ca asa o sa-i si ramana...Sotul meu rade si acum : Cu o seara inainte i-am zis ca trebuie totusi sa cautam nume ca "astea nu se dau de la spital cand pleci cu copilul". Zice ca "da, nu se dau la spital, se dau la policlinica..."

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Fran.. vezi ca e un topic deschis despre Nayel , la Nasterea pe glob, o sa afli acolo mai multe despre conditiile din spital..
Cu riscu sa ma ia Mickyyy de par.. io o sa va sfatuiesc sa nu inghitzitzi tot frigideru.. pe principiu ca " sint gravida , maninc cit pot si cit vreau".. ca tot voi o sa plingeti.. si mai e o chestie.. Io chiar vreau sa fiu o mamika frumoasa si tzexy ptr. baietzelul meu.. si sa fie mandru cu mine..adika cu alte cuvinte, vreau cu totzi dintii sa fiu mamika dar nu sa arat ca o mamika clasika..daca pricepetzi ceva..
oau, ce de varsatoare.. parca ne a adunat cineva aici...
Crissi 25, VARSATOR

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Si noi pe listutza:
scorpioana, avem 26 de saptamani si m-am ingrasat 8 kg( ca de ingrasat m-am ingrasat singura

[quote]Originally posted by crissi

Cu riscu sa ma ia Mickyyy de par..

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am updatat lista cu Kg. Daca am gresit pe undeva, va rog sa ma anuntati, la fel daca vreti sa mai completam. Pt lista de luna urmatoare va anunt eu pe 15 martie.

Ieri am inceput programul de cumintire. Adica am baut 2.5 l apa, nu suc, am mancat muuulte legume si fructe (dar nu numai, evident) nu am mancat dulciuri si am facut 15 min de gimnastica pt gravide. Sunt f multumita de mine. Si azi dimineata aveam 800 g mai putin pe cantar, probabil apa pe care corpul a eliberat-o vazand ca primeste destula. Dar si ce ture am facut azi-noapte pana la baie si inapoi...

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Carolinah, iti dadusem si eu ieri: gabitza, 25, 9.5

Asta cu apa am incercat-o si eu ieri, am baut la greu...dupa aceea,la fel ca tine...carare la buda...

Mai, pe mine ma lasa nervii, aici la servici se fac ceva renovari in cladire, ca de dimineata imi suna in cap o masina de gaurit, careia ii tine isonul un ciocan! Dupa ce azinoapte am facut de planton cu ochii pe tavan. Cred ca fac gaura in cearsaf la cit ma intorc de pe o parte pe alta in fiecare noapte.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

'Neata burtici!

Despre ce mai vorbim azi?:)
Gabitza eu tot la 23 de saptamnai am ramas?:) UM 19.08

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cloreta,
cum adica ai 23 sapt daca noi cu UM 06/09 am intrat in spat 24?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, lista cu kilele o tine Carolinah :)

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput