Mamici de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Hei, bine ai venit Aditza! 
Fetele, faca acum update la lista. Deci inca o fetita, poate se egaleaza scorul pina la urma ![]()
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Luluku spune:
Al meu are un program chiar...adica de 4+5 ori pe zi are inviorarea sau ceva... e chiar nostim, mai ales seara cand imi vad burta miscandu-se
simonaeus spune:
Bun venit Aditza.
O sa-ti placa la noi.
Sarcina usoara si un bebe sanatos.
Frumos la Timisoara.
Si sora mea tot acolo sta, dar inca n-am convins-o sa faca bebe
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
carolinah spune:
OK, OK, uite aici si lista asta:
nume, varsta sarcinii in saptamani, kg in plus
Simona, 27, 10.5
Luluku, 22, 10
Nefertari, 27, 13
Cornelia, 28, 12
Crissi, 25, 5
Fran, 27, 13
Crissu 23, 10
Mikka, 27, 7
linah, 27, 8.5
Cloreta, 25, 9.5
Mstroie, 28,17
Corail, 26, 7.5
Lucas, 24, 7
Anky, 28 (cred), 18
Danelutza, 23, 6.5
Aurasa, 23, 5
Monu, 23, 5.5
Margott, 24, 9
Andreea.a, 20, 10(?)
Mamaruta, 26, 8
Gabitza, 25, 9.5
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Luluku spune:
Asa...noi prospaturi, nu? pai sa fie binevenite, si sa dea repede toate detaliile relevante, saptamani, varsta, greutate si zodie, de principiu cotzofana ca asa ne place...
Acuma am o intrebare : credeti treaba cu calendarul chinezesc ( era un link postat pe aici)...mie mi se pare o aberatie, mai ales ca mai nou se stie si cam cine da sexul copiilor nostri.....adica mi se pare o prostie chestia asta care nu face altceva decat sa perpetueze un stres maxim pentru care asteapta un copil...
Mi-e mi-a luat ceva ca sa-l conving pe al meu ca e o aberatie, si chiar persoana care sustinea chestia asta a recunoscut ca trebuia sa fie baiat, well, si e lesne sa va da-ti seama ca era de sex feminin
Danelutza spune:
Ulala, dar ce mult mai scrietzi ca nu am timp sa citesc.
Iaca si noi la apel:
eu - adica mami TAUR iar in mai fac 38 de ani, virsta sarcinii 23 saptamini intrat azi in 24 saptamini, greutate dimineatza 6,5 kg, bebitza ar trebui sa se nasca dupa cum zice doftorul pe 15 iunie
Am o intrebare, stie cineva de ce imi vine sa scarpin burtica tot timpul, o fi ca ii creste parul bebitzei, ca daca e asa, atunci sigur vine cu o frumoasa peruca, pot sa-i fac si coditze.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica
Luluku spune:
Danelutza, puiule, te mananca pielea ca incepe sa se intinda..da-i cu crema la greu...ca sa nu apara vergeturi
Aurasa spune:
Carolinah , vreau si eu pe listutza.
Aurasa .... 23+5 saptamani ..... 5 kg proaspat cantarite (fara alea multe dinainte de a ramane insarcinata).
Merci
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
Danelutza spune:
Luluku dau la greu cu ulei de mandorle, fac masaj in fiecare zi pe burtica si piept.
Hi, hi, hi
, adica n-am nici o shansa sa-i fac coditze din prima zi.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica

cat ati scris azi!
DAVID