Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Pai, asta ziceam. A tinut 3 saptamani, pauza 3 zile si acuma am din nou la fel de tare. Am o piele de zici ca-i creponata si arat ca o stafie. Cand am mers la control imi zicea ca-i bine. Acuma ce fac? Si asa imi e greu. Daca ma duc la dr. nu pot s-o iau pe fata cu mine ca stau prea mult. Iar acasa cu cine o las?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by elilenus
Spuneti-mi si mie daca s-a intamplat cuiva ca BB sa refuze unul dintre sani asa brusc, dupa 3 luni de papat numai san... de ieri Ana nu mai mananca bine ci doar frugar desi e foarte vesela si pare ca e mai preocupata sa se joace decat sa manance. De ieri nu mai mananca din sanul drept si de azi noapte nu prea mai vrea nici sanul stang. Nu stiu ce are, eram atat de fericita ca puiutzul meu nu are nici o problema si ca mananca atat de bine...
elena si ANA (2.11.2004)
http://photos.yahoo.com/elenapangica
Brusc l-a refuzat si Bianca mea. In prima faza nu mi-a venit sa cred...Si acu' da mami la pompitza din greu
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Am fost si ne-am cantarit tot la policlinica pt ca nu voiam sa credem ce arata cantarul de acasa. Da el arata bine...saptamana trecuta scazusem 50 gr si saptamana asta am scazut iarasi 50 gr. Avem 4800 gr. Da mananca bine...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
Nu ai intrebat medicul? Poate te ajuta fetele care o stiu pe dr. Culcer
pozele noastre
ad_rianna spune:
VIOVIO pupici. Am inteles, nu e nici o problema. Mi s-a parut doar ca te-a suparat mesajul si ma bucur ca nu e asa.
Multumim ROSERB
CRISTINA sunt adevarate printese!
ANDREAP poate ti-am mai zis, nu mai stiu sigur, dar printesa ta e o dulcicaaaa
Hai sa va supar putin: stiti cat dureaza masa de noapte la noi, daca se trezesc amandoi? Maxim o jumate de ora, asta in care le dau si de la san. Daca papa doar biberon cam 15 minute. Mi-a dat Dumnezeu 2 copii cuminti noaptea. papa si apoi se culca fara circ. In schimb ziua...Aseara Bianca a papat la 23.00 si s-a mai trezit la 07.30. Tudor s-a mai trezit si la 03.30. Asa ce cumintzei sunt?
Ce bataie de cap aveti voi cu darurile pt. nasi, la botez. La noi nu se practica asa ceva, dimpotriva, nasii fac cadourile
pozele noastre
FELIS spune:
Am inteles ca si problema la inima nu-l lasa sa ia in greutate, dar dca acum patru sapt s luat 250 gr in 7 zile si dupa ce i-am bagat o masa de milumil a luat 400 gr in 7 zile am zis ca e ok... dar vad ca nu e. Maine mergem la cardiolog, sa vedem ce zice si el, care mi-a zis ca e vital sa ia in greutate...
Asistenta care l-a cantarit a zis ca are o fetitza cu malformatii la inima (care apartine de policliclinica, , a nu se intzelege ca e a ei) care la 3 ani are 9 kg.
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
andreap spune:
Felis,nepotul meu are 7 ani si cam 21 kg..si e sanatos tun,desi slab ca un tar!Acum nu spun ca nu trebuie sa te ingrijorezi,dar ramai optimista.Poate ar trebui sa nu-l mai lasi sa suga,nu stiu..Ai grija si-ti tinem pumnii!
Adriana,multumesc!Tu ai 2 scumpici,norocoas-o!Bine ca sunt cuminti,altfel nu stiu ce faceai.Ai vazut ca ti-a dat D-zeu exact atat cat poti sa duci.
Pupici,
Andreea si mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
Jasmine spune:
Onitza,eu ii dau deja suc de mere si reactia e foarte buna,n-au aparut probleme.De fapt ii dau mar copt amestecat/diluat cu suc de mar crud,la indicatia dr.
Ele,nu e mare lucru sa-i faci un pic de suc de mar.Eu dau marul pe razatoare si il storc prin tifon.Nu dureaza mai mult de cateva minute.O fi mai comod cu sucurile de la Hipp dar eu nu cred in ruptul capului ca borcanelele cu mancare pt bebelusi nu au conservant,chiar daca pe eticheta scrie ca nu au.
Miria,din cate stiu eu dupa sarcina ciclul poate sa fie aiurea de tot o vreme,pana cand hormonii reintra intr-un ritm normal,dar n-ar strica sa te duci la dr.
Felis,oare n-ar fi cazul sa-i dai mai mult de o masa cu Milumil?Se asimileaza altfel,are tot ce trebuie si ajuta copilul sa ia in grutate.Stiu (desi eu n-am avut parte ) ca vrei sa-l alaptezi la san,dar mi se pare ca e prea important sa ia in greutate ca sa nu te folosesti de ceea ce ai la dispozitie : un lapte praf de calitate.
FELIS spune:
Am sa vad ce-mi zice si dr maine, daca sa-i dau 2 mese de lapte praf...
BITS... ia spune tu ce mananci (da cu exemple concrete) de ai asa un dolfi hranit numai la san!!!... Please!!!!
Pozele noastre!
bits spune:
FELIS mananc carne+orez la greu,hai sa-ti dau un exemplu.dimineata la 8 paine prajita cu unt 2 felii+o ceasca de cafea decofeinizata,ora 11 o banana sau ceva de patiserie(briosa,gogoasa),ora 13 orez+carne inabusita cu legume,ora 15.30 ciocolata (sau biscuiti)+ceai verde,ora 19 un bol mic de supa,orez cu carne(curry sau in sos de rosii).ora 21.30-22 un fruct de obicei mananc portocale,iar inainte de culcare beau o cana de lapte fiarta cu 1lingurita de ceai(anason+chimen).plus ca beau apa 2lsi cate un suc de fructe.
odihna si plimbarea zilnica sunt esentiale pt laptic.daca nu ies o zi afara simt ca am o cant mai mica de lapte.o fi doar autosugestie nu stiu dar asta simt eu.
FELIS meniul tau zilnic din ce consta?
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
FELIS mananc carne+orez la greu,hai sa-ti dau un exemplu.dimineata la 8 paine prajita cu unt 2 felii+o ceasca de cafea decofeinizata,ora 11 o banana sau ceva de patiserie(briosa,gogoasa),ora 13 orez+carne inabusita cu legume,ora 15.30 ciocolata (sau biscuiti)+ceai verde,ora 19 un bol mic de supa,orez cu carne(curry sau in sos de rosii).ora 21.30-22 un fruct de obicei mananc portocale,iar inainte de culcare beau o cana de lapte fiarta cu 1lingurita de ceai(anason+chimen).plus ca beau apa 2lsi cate un suc de fructe.
odihna si plimbarea zilnica sunt esentiale pt laptic.daca nu ies o zi afara simt ca am o cant mai mica de lapte.o fi doar autosugestie nu stiu dar asta simt eu.
FELIS meniul tau zilnic din ce consta?
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi