Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
bits spune:
cu mancatul si noi tot la 4 ore cateodata chiar la 3 ore papam.cat suge nu prea am cum sa-mi dau seama
FLORYPOP bine ai venit in "clubul nostru".sa-ti traiasca bebelul
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
maiiii imi spune-ti si mie cum se numeste vaccinul de la 2 luni?(cel din piciorus)
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
MAMALUIDAVID m-am uitat la pozici si e tare dragalas DAVID.am vazut ca avem mese la fel
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
Noi azi am fost tareeeeeeeeee puturosi,ne-am trezit abia la 12:30
HENA insanotosire grabnica puiutzului, transmite-i pupici din partea noastra!
FLORYPOPbine ai venit si felicitari pentru pitic
BITS mi-ar face mare placere sa mergem impreuna,sotul o sa vina abia in iunie,de aceea am spus ca doar in iunie putem face botezul.Si eu ma gandeam sa merg pe 20,21 depinde cand o sa gasim bilete mai accesibile pentru ca de prin 25,26 o sa se scumpeasca din cauza GOLDEN WEEK.Si oricum vreau sa prind Pastile in tzara
Oricum,mai vorbim;tu ai gasit bilet? Pe unde ai vrea sa mergi? Pentru mine inafara de aeroflot si Airfrance e totul OK
Stefania si David 24.12.2004
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
mamaluidavid spune:
BITS certificatul de nastere il poti face la amdasada RO ,il poti face si in RO dar la ambasada ti-l da pe loc,in tzara trebuie sa astepti ,eu o sa il fac aici, daca vrei iti pot trimite un PM cu ce acte iti trebuie sa il faci aici ,sau daca vrei suna la ambasada,consulul este super de treaba si o sa te lamureasca,nr. este 03-347-903-11.
Fetelor scuzati off topic
Stefania si David 24.12.2004
http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/
roserb spune:
Neata!
Florypop, bine ai venit printre noi, sa va traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii!
Hena, multa sanatate lui Mihnea, si stai linistita ca nu e nimeni vinovat. La varsta lor orice raceala banala se poate transforma in pneumonie, asta nu inseamna ca trebuie sa devenim chiar paranoice cu masurile de precautie. Mihnea al meu a luat-o de la Bianca atunci, iar ea in afara de o raceala usoara cu tuse nu a avut nimic, la el a coborat la plamani...
Try, multumim de complimente. Bianca o avea ea fata de ingeras, insa caracterul. Cat despre plete, vreau sa le tund cat mai curand (si la cererea ei) pentru ca e foarte greu cu uscatul si mai ales cu "aranjatul"- ea cum e asa de zbuciumata, mereu e cu parul in dezordine. Asa ca- la foarfeca!
Ma bucur ca a inceput si Alexutu' sa-si faca un program ziua, e foarte bine asa, poti sa-ti stabilesti o rutina. S-a facut baiat mare, ce mai, nu o mai chinuie pe mami!
Adriana, ce dulci sunt gemenii, nu-i mai vazusem de mult.
Bits, bine ca ati scapat cu vaccinul. Cel de 2 luni este aici asa: Antidifteric, Atitetanic, antipertussis (DTP)+ Antipoliomielitic (VPO)+antihepatita B(AHB). Se administreaza 4 simultan printr-o injectie in piciorus+VPO pe gurita.
Cristina, foarte frumoase pozele de la botez, si ai niste papusici!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Eliza5 spune:
Roserb, multumesc pentru raspuns! Si eu banuiesc ca ii miroase urat kk din cauza constipatiei (cred ca e deja cronica pentru ca nu-mi aduc aminte de cand nu a mai iesit fara ajutor) . Sper ca atunci cand o sa incep diversificarea o sa se regleze.. Am lansat un subiect pe "Parintii intreaba" si asa mi s-a spus, ca dupa diversificare o sa fie mai usor.
Simona draga, pe mine nu prea mai ai cum sa ma vezi in parc decat in weekend pentru ca am inceput serviciul .
Ieri am observat ca din pacate imi scade productia de lapte (din cauza stresului de la birou) asa ca am decis sa iau masuri. Ma indop cu ceai de chimen si de anason si probabil o sa reincep sa iau Galactogil. Imi doresc tare mult sa alaptez!!! Momentele cand il tin la san si mananca si se uita in ochii mei sunt magice.
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101
florypop spune:
Multumim mult pentru primire, sunteti tare dragutze. Si eu va stiu pe multe dintre voi de la aspirante.Cu unele dintre voi chiar sunt foarte buna prietena.
Poze cu Andrei gasiti in album. Sper sa va placa....:). Sa nu ii puneti vreun gand cele care aveti fetite ca nu il dam...:).
Va pup,
Flory
andreap spune:
buna dimineata!In Pitesti e si mai uarat ddecat ieri,azi e po ceata!Din cate stiu eu nu ai voie sa-i scoti pe ceata,nu?Si p e mine ma enerveaza......
Try,Bits,Fulguletz,multumesc!Si eu sunt topita dupa ea,mai ales de cans s-a cumintit..acum nu mai e "terorista",e "ingerasul"..Mia face ea fitze uneori,dar de,e domnisoara,asa trebuie.Auzi,"pulpite de curcan"ha..ha...Adevarul este ca nu am mai cantarit-o de ceva timp,abia astept.
Roserb,cu "yahoo msn"cred ca suntem in contratimp..nu-i nimic,ne "intalnim"noi!Cu Monica am reusit sa vorbesc ieri.Referitor la falcute,pai nu trebuie sa-l ajunga pe Mihnea?
Fetelor,azi noapte a dormit in patututl ei!Dar mie mi-a lipsit cuimplit!Asa ca la 6 am luat-o langa mine din nou!
Acum e in copaita langa mine,cred ca vrea sa adoarma!Partea rea e ca in casa trebuie sa-i tin suzeta cu mana mea.....Si uite cum cu o mana o legan,cu alta ii tin suzeta si daca eram caracatita mai faceam si altceva.Afara i-o "proptesc"de costum..la primavara de ce o mai "proptesc"?Sper sa se invete si sa o tina singura in gurita.
Mai,cum am creat eu capitolul asta?Ca nu-mi aduc aminte......
O zi buna,
Andreea si Mariuca
http://community.webshots.com/user/andreap124
FELIS spune:
FLORYPOP ... bine ai venit printre noi!...
Ieri am fost la biserica si am stabilit botezul pt 26 februarie. Nici noi nu stim ce sa le luam inca nasilor. La nunta noastra i-am intrebat pur si simplu zicandu-le ca oricum le luam ceva si macar sa fie ce au nevoie. Au zis ca vor hota si hota le-am luat. Cred ca ii voi intreba si de data asta (ca tot ei sunt).
Aseara am fost f impresionata de baietii mei... Eram la baie si imi auzeam baietii gangurind (tati incearca sa vorbeasca uneori liba lui bb ), cand vad ca vine tati si ma cheama sa imi arate ceva: bb era pe burta, se aseaza si tati pe burta langa el si incepe tati sa faca precum bb cand ridica capusoru: ii zicea mai intai- "Hai tati, hai ridica capul" si ridica el capul (tati) si bb facea la fel. Am crezut prima data ca e coincidentza dar a facut de 4 ori la rand si imediat ce vedea ca tati ridica capul ridica si el!.. Cand s-a oprit tati credeam ca v-a continua, dar nu a mai ridicat capul. El ridica frecvent capul, da nu asa la "comanda" si are tendintza mai intai sa intoarca fetzisoara in jos si apoi sa ridice capul (de parca s-ar impinge in nas), dar cand il vedea pe tati ca ridica capul il ridica si el asa pe o parte uitandu-se la tati. S-a ridicat tati, bb s-a mai odihnit putin si apoi a mai ridicat capul, dar ducand mai intai fetzisoara spre cearsaf... Deci nu a fost o coincidentza... Eram asa de emotionata... nu-mi venea sa cred...
Bb seara e mai plangacios, nu vrea decat in bratze (ziua mai sta singur in patutz cu ochii pe pereti), dar aseara tati a stat "de vorba" cu el aproape 2 ore si bb mau nu a plans, ci "vorbea" cu tati stand unul langa altul in pat
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!