Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
ClaudiaH spune:
Buna ziua, dragi mamici!
Am aparut si eu ca musculita in lapte, caci nu sunt inca mamica. Imi voi tine ingerasul in brate abia peste o luna si jumatate. Daca aveti putin timp si bunavointa as avea nevoie de ajutorul vostru caci eu sunt la primul copil si deci experienta ioc. M-am apucat sa cumpar pentru bebelus cam tot ce ii trebuie si imi trebuie dar am ajuns in impas cu pompele pentru muls caci n-am cum sa le probez asa ca va cer voua parerea, de care aveti si care credeti ca sunt mai bune ca model si marca. Astept raspunsurile voastre!
Va pup, Claudia
Ela2001 spune:
Draga ClaudiaH eu mi-am cumparat o pompa Chicco tip seringa(in jur de 500.000 am dat pe ea;daca esti din BUcuresti, te sfatuiesc s-o cumperi din Cora ca acolo e cea mai ieftina). Am intrebat mai multe asistente si doctoritza de la copii in maternitate si toate mi-au spus ca pompa tip seringa e cea mai buna si din asta am cumparat;cea cu para de cauciuc nu e asa de rezistenta (treb s-o fierbi ca s-o sterilizezi si se uzeaza f repede). Bineinteles ca cea mai buna e pompa electrica, dar asta e si f scumpa.
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
bits spune:
mey CLAUDIA nu arunca banii pe pompe,mai bine cumpara ceva la bebe.eu mi-am luat 2 si tot mana a fost sfanta si e,adica ma mulg cu mana caci cu pompa doaree si nu suport.nastere usoara si un bebe sanatos!
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
andreap spune:
Claudia,eu nu mi-am cumparat pompa decat dupa ce am nascut,si atunci una manuala ieftina,pe care am folosit-o cam...1 data!de ce vrei sa arunci banii pe ceva care poate nici nu-ti va fi de folos?asteapta sa nasti!Vezi dupa daca ai nevoie si cumperi,se gasesc atat pe net(de ex."bebelusul ta.ro")cat si al farmacii....Parerea mea!
Bits,sorry,am inteles eu gresit!Ce sa- faci daca sunt....A mea ii suge si eu nu pot sa o dezvat!
Mai fetele care alaptati,am si eu o intrebare:cum faceti noaptea cand le dati sa suga?Ca eu o iau din patutul ei,o pun in pat cu mine,suge,o iau din nou si o pun in patutul ei.....Si asa se cam trezeste.Voi cum procedati?Eu pana acum n-am avut problema asta,dormea cu mine in pat,era simplu.Dar de 2 nopti.....Ajutor!!!Plus ca se trezeste,parca e ceas,la 12,3 si 6 dimineata.....Va dati seama sa fac operatiunea de 3 ori???????
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community,webshots.com/user/andreap124
bits spune:
quote:
in America de nord e cea mai mare rata de copii obezi...pt ca cerealele astea le stimuleaza gustul dulce etc.Si se ingrasa aiurea in loc sa aiba vitamine in plus
asa eeee!dar sa nu uitam si mancarea de tip junk-food.cum o fi sa-i dai copkilului la 1 ansi cateva luni cartofi si hamburgheri de la m i`m love`n it
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
mate spune:
[quote]Originally posted by FELIS
MATE... daca zici ca ai citit pe aici, cum de nu ai observat ca toata aceasta diversificare nu e propusa de bunici, vecini ci de DOCOTRII PEDIATRI ai bebelusilor...
Da Felis,scuze,am uitat sa-i amintesc si pe " competentii medici pediatri" dar o fac acum.Multumita?
Try,ceea ce spui tu despre diversificare se intampla si in NZ,exact asa,se incepe cu cereale fara gluten(poate provoca alergii) si se continua cu legume si fructe.
Oana
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
am pus si noi
pozici noi
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
E un dragutz blondutz. In poza in care sta pe burta parca ar fi Tudor al meu: asa sta si el si nu vrea sa-si ridice capul lenesul
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
eu azi sunt singura cu cele doua comori ale mele, azi noapte am dormit cu amandoi in camera fiindca alex nu a vrut sa doarma cu tati...noroc ca bbelina ruxi a fost super cumintzica si s-a trezit doar la 6 i-am dat sa pape si apoi la 9. apoi i-am rezolvat pe amandoi cu mancarica de dimineata si m-am apucat sa citesc si sa vizionez poze.
fulguletz, mai ce mandretze de ginere am sa ne traiasca...ziceai de cojitze...sigur ca ruxi il ia cu ele cu tot...pe inventar nu stiu cum dar noua ne-au disparut de tot cojitzele...ca prin minune, si nu am facut mai nimic, ne-am spalat insa mai des pe capsor si ne-am pieptanat.
felis, incearca sa-l cantaresti pe mihaitza cam la aceeasi ora, fara pampers sau alte hainutze pe el, astfel poti sa-ti dai seama daca a luat sau a scazut...asa ma speriasem si eu acum catva timp, o cantarisem pe ruxi imbracata cu pampers cu tot(nu stiu ce-a fost in mintea mea) si apoi goala...inainte de baie si in loc sa aibe in plus...era in minus dar acum asa cum ti-am scris mai sus fac si totul e ok...si poate ar fi bine daca i-ai mai baga o masa de milumil...sanatate multa si pupici
va pupici si sunt pe-aici...o zi minunata...mai vorbim
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by ClaudiaH
Buna ziua, dragi mamici!
Am aparut si eu ca musculita in lapte, caci nu sunt inca mamica. Imi voi tine ingerasul in brate abia peste o luna si jumatate. Daca aveti putin timp si bunavointa as avea nevoie de ajutorul vostru caci eu sunt la primul copil si deci experienta ioc. M-am apucat sa cumpar pentru bebelus cam tot ce ii trebuie si imi trebuie dar am ajuns in impas cu pompele pentru muls caci n-am cum sa le probez asa ca va cer voua parerea, de care aveti si care credeti ca sunt mai bune ca model si marca. Astept raspunsurile voastre!
Va pup, Claudia
Eu as zice sa nu te grabesti cu pompa ca poate nu ai nevoie. Dar daca tu asa vrei...uite eu am pompa de la Baby Nova, tip seringa care nu e f.scumpa cca 180.000lei si sunt multumita de ea
pozele noastre
ad_rianna spune:
FELIS de ce nu incerci sa-i pui in ceai neindulcit? Calciu nu se pune in lapte, stii de ce nu? Eu la inceput le faceam cEai indulcit INSA NU CU MIERE CI CU ZAHAR FIERT IN APA DE CEAI, asa ne-a recomandat pediatrul, si referitor la discutia de aici mi-a zis sa nu-i dau sub nici o forma MIERE PANA LA VARSTA DE 1 AN, si pe cat posibil SA INCERC SA NU MANANC NICI EU. Acum nu le mai pun deloc zahar si le place la nebunie ceaiul neindulcit, cred ca-l beau de sete.
MICHE mi-ai dat idei...doar ca e cam tarzior
Ieri ne-m "masurat" si noi: Bianca are 62 cm si 5.200 g iar Tudor are 64 cm si 5.320 g. Sunt niste lungani
pozele noastre