de ce ne inseala barbatii?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Simona,eu tot mai cred ca este o gluma....si daca as vrea sa experimentez nu m-as fi maritat.si daca el vrea sa experimenteze e liber sa faca ce doreste.dar dupa ce divorteza de mine,mai intai.si sa vreau o aventura ca sa revigorez relatia..nue genul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

"De ce ne inseala barbatii ?" de fapt pentru mine e valabil "de ce inseala barbatzii ?"... raspunsul e simplu, pentru ca totdeauna gasesc o femeie disponibila . Parerea mea e, daca femeia nu ar accepta, el-barbatul si-ar vedea de viatza lui. Chiar daca sint apropo-uri din partea lui, femeia (serioasa) trebuie sa stie sa le respinga, daca barbatul insista si dupa... atunci asta se cheama hartzuire sexuala si ne incadram deja in alta parte, adica obsesie sexuala pentru barbat.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

poate de vina sa fie natura lor de vinator?
poate pt ca simt nevoia de a si hrani vanitatea?
poate pt ca au nevoie de confirmari ale propriei lor sexualitati?
poate ca intr un fel sau altul sint incurajati de societate? apropos de acel proverb cum ca barbatul isi ridica palaria si trece mai departe, ori cu ridicatul cozii femeii... sau citi dintre noi nu au auzit de X ca si inseala consoarta si prea putin i au interesat? ori am auzit deseori spunindu se ca tot nevasta sa este de vina...
poate pt ca uneori iubita, sotia isi fac din indispozitie un obicei? caci nu spune nimeni sa fim disponibile indiferent de moment, insa cunosc personal unele femei care sint intr o permanenta indispozitie
poate pt ca, asa cum spunea un preot, barbatul este fire mai slaba? desi noi sintem numite a fi sexul slab?
poate , poate, poate...

eu as cere altceva: discretie,
cineva imi spunea (ca filosofie personala de viata)ca 3 lucruri nu lasa, sau ar trebui sa nu lase, urma pe unde trec: pasarea in aer, pestele in apa si... amanta in viata lui

consider ca pentru a insela este musai sa fi destept: sa inseli, dar sa ti pastrezi si relatia actuala, familia, (caci excludem situatiile in are acei domni/doamne doresc sa scape dintr o relatie) iti trebuie ceva mai multa minte si multa memorie...
deranjant pentru cel inselat este atunci cind se rasufla sau se afla.. ori asta inseamna ca respectivul Don Juan este un tantalau, isi merita soarta

ei, hai ca incep sa bat cimpii si nu este cazul...

pe scurtul scurtului nu doresc nimanui SA AFLE ca este inselat! iar daca se intimpla intii sa se uite catre sine si sa se intrebe ce a facut pentru a nu fi inselat... si daca reuseste sa si dea un raspuns imbucurator sufletului sau, abea atunci sa ridice piatra

pupicei grasunei

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Si acum, dupa ce ati dezbatut pe toate fetele subiectul, sa va pofestesc ceva. O fac nu pentru a trage vreo concluzie, nu pentru a supara pe cineva, ci pur si simplu ca eveniment, din care putem trage totusi concluzii.
Am un prieten a carui casnicie la un moment dat era in pioneze. Tipul avea deja probleme, cand a intalnit dragostea vietii lui (o iubea de multi ani); a urmat o perioada de basm pentru el (cam un an) si de cosmar pentru familie, cu care totusi avea relatii decente.
Povestea lui de dragoste s-a sfarsit brusc, adica tipa i-a dat papucii, dupa ce facusera planuri marete. S-a dovedit a fi paranoica, a vrut sa-i faca rau, a iesit cu scandal, nasol.
Prietenul meu a iesit sifonat rau, era disperat: increderea in oameni (si mai ales in femei) era 0, stiti si voi. Si dupa o perioada scurta, a simtit ca trebuie sa cunoasca urgent multe femei, cu care sa aibe relatii, poate ii trece dorul.
Usor de zis, greu de facut, dupa mine. Dar nu dupa el. A trimis un anunt la o mica publicitate de la nu stiu ce revista si a asteptat. L-a sunat o tipa care lucra in redactie, anuntul nici nu aparuse. S-au intalnit si au pus-o repede. A fost singura tipa nemaritata (era divortata) din cele ce au urmat. Dupa doua saptamani, a vazut o tipa in curtea scolii fetelor noastre si s-a dus la ea s-o invite la o cafea. Si-au baut-o, pe aia si altele, in pat. Au urmat inca 4 daca imi aduc aminte, femei cu familii, agatate direct, fara ocolisuri, spunand direct ce vrea. Nu a primit nici un refuz, a refuzat el inca pe atatea care nu-i conveneau lui, din diverse motive.
O sa va intrebati de unde stiu, poate mintea. Le-am cunoscut pe majoritatea, iar escapadele se desfasurau in majoritate intr-o garsoniera, proprietatea mea.
Eu eram uimit. Era perioada in care, singur fiind, imi treceau si mie prin cap diverse ganduri. Dar ca pot sa obtin favorurile unei doamne dupa doar o cafea, nu ma gandeam in veci.
Am ramas cu ideea ca povestea cu barbatii care inseala prin definitie este, daca nu falsa, macar exagerata. Sau macar am ramas cu ideea ca a generaliza in orice domeniu este gresit

Mergi la inceput

Rufus,am intels ca el nu mai era casatorit la momentul cand se intalnea cu late femei.deci era fara obligatii.si pe cine insela atunci?poate pe el...si barbatii sunt folositi de catre femei,nu numai invers si nu ma refre aici la partea financiara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Si acum, dupa ce ati dezbatut pe toate fetele subiectul, sa va pofestesc ceva. O fac nu pentru a trage vreo concluzie, nu pentru a supara pe cineva, ci pur si simplu ca eveniment, din care putem trage totusi concluzii.
Am un prieten a carui casnicie la un moment dat era in pioneze. Tipul avea deja probleme, cand a intalnit dragostea vietii lui (o iubea de multi ani); a urmat o perioada de basm pentru el (cam un an) si de cosmar pentru familie, cu care totusi avea relatii decente.
Povestea lui de dragoste s-a sfarsit brusc, adica tipa i-a dat papucii, dupa ce facusera planuri marete. S-a dovedit a fi paranoica, a vrut sa-i faca rau, a iesit cu scandal, nasol.
Prietenul meu a iesit sifonat rau, era disperat: increderea in oameni (si mai ales in femei) era 0, stiti si voi. Si dupa o perioada scurta, a simtit ca trebuie sa cunoasca urgent multe femei, cu care sa aibe relatii, poate ii trece dorul.
Usor de zis, greu de facut, dupa mine. Dar nu dupa el. A trimis un anunt la o mica publicitate de la nu stiu ce revista si a asteptat. L-a sunat o tipa care lucra in redactie, anuntul nici nu aparuse. S-au intalnit si au pus-o repede. A fost singura tipa nemaritata (era divortata) din cele ce au urmat. Dupa doua saptamani, a vazut o tipa in curtea scolii fetelor noastre si s-a dus la ea s-o invite la o cafea. Si-au baut-o, pe aia si altele, in pat. Au urmat inca 4 daca imi aduc aminte, femei cu familii, agatate direct, fara ocolisuri, spunand direct ce vrea. Nu a primit nici un refuz, a refuzat el inca pe atatea care nu-i conveneau lui, din diverse motive.
O sa va intrebati de unde stiu, poate mintea. Le-am cunoscut pe majoritatea, iar escapadele se desfasurau in majoritate intr-o garsoniera, proprietatea mea.
Eu eram uimit. Era perioada in care, singur fiind, imi treceau si mie prin cap diverse ganduri. Dar ca pot sa obtin favorurile unei doamne dupa doar o cafea, nu ma gandeam in veci.
Am ramas cu ideea ca povestea cu barbatii care inseala prin definitie este, daca nu falsa, macar exagerata. Sau macar am ramas cu ideea ca a generaliza in orice domeniu este gresit

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Mama, ce roman ! (asta se petrecea im Bucuresti ?)

Eu cred ca unii (ei si ele deopotriva) sunt facuti sa fie fideli si altii dimpotriva.

Mik.

Mergi la inceput

si daca nu gasim un raspuns satisfacator,adica sa gasim greseala si la noi,ca de..asa zice lumea ca daca te inseala barbatul o face ca nu are ce-i trebuie acasa:sex,liniste,intelegere,respect.ce facem?ne complacem sa facem eforturi sa traim langa un barbat care a tradat odata si o poate face si a doua oara?eu zic ca, daca mi s-ar intampla si as stii ca am facut tot ce se poate omeneste sa-i fiu sotie si el a crezut de cuviinta sa ma insele..as arunca nu piatra,ce mai conteza faptul fiind consumat,i-as cumpara un crin alb.simbolul puritatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by mariagi

Rufus,am intels ca el nu mai era casatorit la momentul cand se intalnea cu late femei.deci era fara obligatii.si pe cine insela atunci?poate pe el...

El a facut viata de cosmar familiei si chiar daca pleci, nu e asa simplu. Sunt oameni si oameni, si cred ca si femeile gresesc, dar sigur recunosc mai greu. Si eu am cunoscut pe cineva asemanator cu o sotie super dar...nu inteleg nimic, de ce umbla cu niste parasute acum cu care nu isi gaseste linistea

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Maria, era casatorit si este si acum, viata lui s-a indreptat miraculos (de asta spun multora ca exista sanse pana in ultimul moment). Dar nu de el era vorba, ci de usurinta cu care gasea amatoare de aventuri. Fete tinere, aratoase, cu joburi faine, cu felurite obligatii (barbati, copii), dar...disponibile temporar. In nici un caz parasute. Asta m-a uimit, nu stiam ca exista si o astfel de lume. Si nu-s nascut de ieri si nici cu pluta nu-s venit! (...sau poate ca da)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Dar nu de el era vorba, ci de usurinta cu care gasea amatoare de aventuri. Fete tinere, aratoase, cu joburi faine, cu felurite obligatii (barbati, copii), dar...disponibile temporar. In nici un caz parasute. Asta m-a uimit, nu stiam ca exista si o astfel de lume.

Subscriu, nici un barbat nu inseala decit daca o femeie i se ofera. Ei si... barbatul e dator sa incerce, sa faca ochi dulci femeilor, dar... femeia e cea care zice da.
Si de ce sa spunem ca barbatzii inseala, cu cine inseala... cu o femeie bineintzeles, asa ca din punctul meu de vedere nu barbatul este de condamnat ci femeia.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput