Program de captura

Program de captura | Autor: pyssy

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca asta este locul potrivit pt un astfel de mesaj .. dar totusi incerc.. am nevoie de un program bun de captura (pt camera video digitala) si habar nu am ce sa mai incerc .. aveti vtr-o idee? stiti vre-un link ?
Mercic mult.. si pupici

pyssy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Asta presupune sa ai o placa de captura sau un alt "device" care sa faca treaba asta.
In general, acea placa/TV-tuner/ TV-in.. vine cu soft-ul sau.

Daca ai asa ceva, cumparat, si mai ai cd-urile, te sfatuiesc sa le studiezi.

Daca nu... vedem noi cum facem, sa gasesti un program free sau shareware.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Deci .. am placa de captura.. nu mai am cd-ul .. si ma intereseaza ceva mai calitativ... Asta-i problema mea.. nu sunt multzumita de calitatea capturii..
In mom de fatza folosesc Nero Vision Expres 3 dar are cateva gauri si acesta ...
Deci intrebarea mea .. stiti vre-un program BUN de captura ? (eventual un lick de download )

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Un program bun de captura dupa mine..este Ulead VideoStudio si/sau Pinnacle Studio.
Nu inteleg totusi la ce placa de captura va referiti... Eu nu am asa ceva! Am cumparat camera video Sony care avea un cd cu program dar..era o porcarie, asa ca am incercat Ulead pe care l-am primit free cu camera digitala de la servici. Sunt foarte multumita de el... So! Nu am nici o placa de captura si totusi imi scot filmele!

Aaaa era sa uit link-ul celor de la Pinnacle:
http://www.pinnaclesys.com/

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Roxi.. dar cum legi camera de calculator? Cu sireturi ?

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

probabil ca le transfera cu un cablu USB, ele fiind pe camera deja in format *avi

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Probabil ca da .. in cazul meu e necesara placa de captura deoarece folosesc un cablul ca cel USB dar capetele sunt mai mici ( spre rusinea mea ,nu stiu cum se numeste aceasta sertizare)

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by pyssy

Roxi.. dar cum legi camera de calculator? Cu sireturi ?

pyssy

Cu cablu USB... Si eu cand am cumparat camera mi s-a dat un cablu care avea capetele prea mici..dar mi-am cumparat un cablu USB!
Am pus o singura intrebare pentru ca, chiar nu stiam cum e cu placa aceea... Am mai auzit despre o astfel de placa si vroiam sa aflu si eu mai multe pentru ca ma pasioneaza si sunt la inceput... Nu e nimic de ras ca nu stiam!
Imi pare rau daca am deranjat...

O zii buna!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

@pussy
fire-wire cred ca se numeste...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

No comment !

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Daca'i digitala nu trebuie placa de captura pentru ca si le face singura'n cap digitale :)
Daca'i analogica adica singura legatura a camerei cu lumea exterioara sint cablurile AV atunci trebuie un tunner tv ( de la 35USD) sau o placa de captura ceva mai procopsita.

Software Mencoder din pachetul MPlayer da' nu merge pe Windoz :)

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput