Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Dar de unde esti Norina?

Flavia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Multumesc fetelor, eu m-am straduit, dar si daca picam examenele toate nu era foc! Era ultimul lucru la care ma gandeam, sa-mi iau examenele, cu Mateiul nazdravan, cu greturile infioratoare si cu durerile de burta! Asa ca ati pomenit, raman uimita pe cate fete le doare burtica... la prima sarcina nici nu mi-am simtit-o pana in momentul travaliului. Iar acum ma doare burta intr-un hal... hai sa nu zic intr-un ces rau ca de ieri nu m-a mai durut, dar ma astept sa ma apuce iar. Eu iau in continuare Duphaston si in ala mi-e toata speranta. Nu inteleg de ce ma doare si medicul mi-a dat No_spa, dar nu le iau ca suport durerea. Hai, inteleg la prima sarcina... uterul se mareste in volum, se intampla niste lucruri prima data in corpul unei femei, dar la a doua cand deja uterul a fost o data gravid...?! Nu mai inteleg nimic!!! In orice caz, e bine ca bb e sanatos si creste! In rest toate-s vechi... Va pup, mai intru maine, greturi usoare sau chiar deloc si sa nu va mai doara burta! AAAAAA am uitat sa va spun... eu am scapat de starea de neglijenta personala in care m-am aflat pentru aproape o luna! Acum am revenit la servici, mi-am cumparat doua perechi de pantaloni de gravide, super sexi si faini si arat traznet! HA! HA! HA! Adica intr-un cuvant ma simt bine in pielea mea ca mi-am cumparat lucruri noi si mi-am schimbat putin look-ul!Va pup si mai scrieti!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, ce mai credeti! Stare generala: nu-mi vine sa mai fac nimic, nu tu calcat, nu tu curatenie, nu tu nimic, eu si-asa nu ma oboseam prea tare cu gatitul... acum sunt un mare zero la aceste capitole. Ajung acasa de la servici si-mi vine sa ma arunc intr-un pat! OOOOfffff! Si cu mirosurile, ce sa mai zic, simt tot - eu care aveam simtul asta mai putin dezvoltat - sunt varza - nici macar nu mai pot sa ma dau cu parfum! Iar raul nu-mi mai trece...
Romana, felicitari, bravo tie!
Valen, eu n-am asa dureri de burta, de ce sa ma plang degeaba... eu stau rau cu .
Mihaela7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Flavia stau in Braila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu ma confrunt cu o mare lene!
Burta ma doare si pe mine cand si cand, iau Utrogestan.
Eu alta obsesie as avea: vi se intampla sa nu va mai doara sanii uneori?
De exemplu, azi nu m-au durut si mi-e foarte frica, mai ales ca alte simptome nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Antonia, nici pe mine nu ma mai prea dor. Noaptea, cand ma intorc pe burta am probeleme mai mari, dar in rest este OK.

Flavia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Tonnia, nici pe mine nu ma mai dor sanii. Cei drept si-au pastrat proportiile capatate de o vreme incoace, dar nu ma mai dor.
Nu-ti face griji, nu e obligatoriu sa te doara pe toata perioada sarcinii. Si mai bine sa nu te doara nimic.
Vecinica de care v-am mai povestit (cea cu sarcina toxica) este iar in spital, pentru a patra-cincea oara (nu le mai tin contul)...
LiaMia

Mergi la inceput

Revin cu o intrebare: voua vi se usuca pielea mai accentuat ca inainte? Pe maini cel putin, eu simt ca mai are putin si se crapa. Cred ca o sa schimb crema cu una mai hidratanta...
LiaMia

Mergi la inceput

Pentru NATYDEA . Am intrebat o viitoare mamica de mai cum e cu sughitul. a zis ca la ea a fost o perioada cu distractie maxima in aceasta privinta: in mijlocul sedintei la servici se trezea cu un sughit zgomotos de izbugneau cu totii in ras... Astfel, explicatia - nu exhaustiva si nici prea documentata stiintific - ar fi ca, pe masura ce creste bb se foieste prin burtica si isi face loc in defavoarea altor organe (stomac spre exemplu), creand in acest fel goluri care se 'inchid' printr-un ... SUGHIT.
Acum, ce sa zic, astept completari si eu de la cineva care a reusit sa afle mai multe despre.
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Tonnia: pe mine pana acum m-au durut foarte foarte rar si putin sanii. Au crescut putin, si atat. Deci linisteste-te, totul OK .

LiaMia: eu nu am observat pielea mai uscata pe maini, dar asta poate si pentru ca eu oricum folosesc de multa vreme crema de maini hidratanta primavara, toamna, iarna . Iar in rest, nu mi se pare mai uscata.

Adriana si bebitzu' in burtica, 11+ saptamani.

Mergi la inceput