Bebelusi de mai-iunie 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna,
la multi ani Dominic, si Alina!
MADUTZA, sanatate Mariucai, la multi ani ! Te cred ca-i poluat Ploiestiul, ca de fapt cre' ca toate orasele din Ro, macar aici io am noroc ca e aer curat, desi la oras.
NALLY, si mama mea e tot din Buzau, mergeam pe acolo inainte in fievare vara, si neaparat in Crang :))

a inceput si Ingrid sa vrea in picioare, tocmai cand ziceam ca ea numa in fund sta, acum e mereu nemultumita ca tot vrea sus si se tine tot mai batzoasa zi de zi :))
ea nu mananca cu biberonul, lapte papa numa de la mine, si cereale de la inceput i-am dat cu lingurita.
va las, ca e nemultumita, ii e somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Ana-Maria! Madutza sa-ti traiasca frumusetea si sa fie sanatoasa!
La multi ani Dominic si Alina!

http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

madutza, imi pare rau ca mica zulufata e bolnavioara. Din pacate doctorita ta are foarte mare dreptate cu poluarea. Eu cand am fost cu Andrei in tara(avea 17 luni) , s-a imbolnavit si vreau sa zic ca am fost foarte surprinsa de cat de rapid evolueaza boala--adica in 2 zile face bronsita. Aici nu e asa. Se raceste, bag ceaiuri in el , comprese calde si gata. Acum 3 saptamani cand a fost racit a fost o exceptie ca a primit si antibiotic--nu mai luase de aproape 3 ani. Oricum bune sfaturi ti-a dat si faza cu mierea nu o stiam. Multa SANATATE Anei si La multi ani!!! ca e ziua ei astazi. Aaa, si noi multumim ca ne impartasesti si noua din sfaturile ce le primesti

Carmen, eu ce sa zic. daca tu simti ca e timpul sa-l intarci, atunci fa-o. Eu, cu Andrei, am aplicat metoda cu datul sa suga DOAR atunci cand ma dureau sanii si numai un pic. Adica sa nu-i goleasca de tot. I-am dat si dupa 2 saptamani si nu a avut nimic.Poate a acceptat biberonul ca nu se mai satura de la tine.

Diana, mie mi-a spus doctorita sa-l pun la san dupa ce papa mancarea solida. In ultmele zile papa si al meu mai bine, dar cateodata mananca mai nimic toata ziua. De altfel, din experienta mea am invatat ca toti copii au perioade cand nu mannca si ma si miram oare cu ce traieste ca azi nu a papat decat o sticla cu lapte sau ceva acolo. Asta era cu Andrei.

Nally, copil cu personalitate, ce vrei? Stai sa vezi pe la 2 ani

Mergi la inceput

Grate, o idee foarte buna cu cascavalul dat prin razatoare. Si eu ii dau lui Stefa mancare gatita pt noi--eu oricum nu gatesc cu prea multa sare ca asa m-am obisnuit de cand cu Andrei.

La multi ani Dominic si Alina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Madutza, sa iti creasca mare puiul mic. Si multa sanatate! La multi ani!La multi ani, Dominic!
La multi ani, Alina!

Astazi copilul meu a fost tare agitat. Nu a vrut sa manance nimic, abia acum o pacaleste Andrei cu putin lapte si cereale. Si plange...
Dna doctor ne-a spus ca este posibil, pentru ca nu are nici un dinte pana acum, sa ii iasa mai multi o data. Si ne-a mai spus ca va fi crunt!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Ioana, din pacate este crunt. Lui Andrei i-au iesit 4 deodata cand avea 10 luni. ma trezeam la el de 10 ori pe noapte(pe numarate), dar scapi mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetelor,

Nu stiu daca va mai amintiti de mine, dar am postat si eu pe aici (destul de rar). Sper ca de acum in colo sa fiu mai harnica! De citit v-am citit cat am putut, asa ca eu va cunosc foarte bine din postari.
Vreau sa va multumesc pentru urarile voastre pentru fetita mea Maria Diana si sa va transmit si eu toate cele bune voua si puiutilor vostri!

La multi ani Cristina ! Sa cresti mare si frumoasa!

DianaR - jos palaria in fata ta! Tu dai o groaza de sfaturi la toata lumea si recunosc cinstit ca multe lucruri le-am aflat de la tine (chiar daca mai am o fata de 5 ani)
Mona- ce bine de tine ca pleci in vacanta! Tot timpul cand ma gandesc la tine am impresia ca duci o viata extraordinara, iar Lia este o bombonica de fetita. Pup-o mult din partea mea! Fetita mea de 5 ani tot timpul o admira in poze!

Grate cum ai reusit sa impui orele alea de culcare? te admir,pe bune. Maria se culca la 12 noaptea si se scoala la 12 ziua. Nu stiu cum sa-i schimb ora de culcare. Am incercat sa o scol dimineata mai devreme, dar dupa 30min. se culca la loc si face urat daca nu o las sa se culce. Spune-mi si mie cum ai facut?!
DanaA Felicitari pentru plimbaretul tau. Este tare harnic! Pupici!

Piatra Lunii - cat ai stat in Franta? Eu credeam ca te-ai mutat acolo definitiv. Pupici lui Ingrid!

Noi suntem bine! Luna aceasta am evoluat foarte mult. Ne-am ridicat in picioare! Facem pasi, dar sustinuta, merge dintr-un capat al canapelei in celalat capat, cateodata isi tine echilibru, iar apoi cade in fundulet, incercam sa vorbim si sa spunem cuvinte. Chiar cand a implinit 7 luni a spus MAMA foarte clar, a mai spus si tata, dar rar si caca. Acum incearca sa spuna NU si sa spuna numele fetitei mele mai mari (IOANA - zice ANA). De mancat nu avem probleme cu mancatul. Eu nu prea mai am lapte. Reusesc sa-mi extrag pe zi 30 ml. si il pun in biberon, macar pentru anticorpi (apropo de asta, luna asta a bantuit pe aici prin Franta o gripa nasoala si am luat-o si eu si sotul meu si fetita mea cea mare, doar Maria nu a avut). Cam asta este cu noi!

Va pup pe toate!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Bine ai revenit Ralu!

Sa-ti traiasca fetita si sa va insanatositi cit mai curind!
Felicitari pentru ridicatul in picioare, primii pasi si primele cuvinte! Vrea sa zica numele surorii sale? Ce luptatoare ai!Bravo!

Lui Patrick i-am facut program, deja este obisnuit cu el si pe la 8.30 - 9 se freaca la ochisori a somn. Inainte nu adormea decit pe la 11-12 noaptea. Incepem cu masa de seara (ceva mai consistent ca sa-i tzina de foame pentru noapte), apoi baita, masaj cu crema, schimbat in pijama, draganit si pupacit de taica-sau, pus la sin iar cind adoarme il pun in patucul sau. Acum se mai trezeste de 2 -3 ori pt alaptat, pe la 12-1 , la 4-5 si la 7-8. Ziua doarme de doua ori , 11-12 si 3-4 a cite o ora, daca nu devine agitat peste zi si nu adoarme linistit. La inceput e mai greu, prima saptamana, apoi bebe-ul se obisnuieste cu programul si se cere singur la culcare.
Pupacione mari pentru tine si pentru fetitele tale. Ai pus si poze?

Mergi la inceput

Carmen, rabdare iti urez si sa stii ca e bine chiar daca nu-l mai poti alapta. Pupici sa-ti treaca durerea de la sani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!
Din pacate nu prea intru des pe la voi da sa stiti ca pe fuga tot va mai citesc seara (de fapt, de cele mai multe ori, noaptea ca atunci prind cateva minute libere). DAnut se chinuie saracutul cu gingiutele lui fara dintisori, se musca furios de manute si noaptea se trezeste de multe ori. Ziua e totusi cumintel si vesel. N-o sa scriu decat putin ca nu am timp din pacate, dar voi nu va suparati, nu-i asa? Pupici la toate si la bebicii vostri!

Diana sa iti traiasca flacaul sa fie la fel de sufletist ca mamica lui!

Ioana la multi ani si Rebecai si felicitari pentru rezultatele vizitei medicale!

Madutza la multi ani Zulufatei MAriuci si sanatate multa! Nepotul meu era asa sensibil ca MAriuca ta si l-a dus sora mea la homeopat la Bucuresti si de cand ia nu stiu ce solutie e muuuuuult mai bine. Sa stii ca si eu eram curioasa de metoda aia de dormit, ca si puiul meu se trezeste foarte des. Da sper sa nu se mai trezeasca asa mult cand i-or da dintisorii...NUmai ca dupa primul dintisor vine al doilea, dupa al doilea, al treilea, ...dupa dinti, maselele si tot asa...si ma intreb cand o sa poata dormi si el saracutul linistit.

Monet ce frumos...vacanta...O sa ne ducem si noi probabil prin mai dar undeva prin Canada, nu foarte departe. Ne-ar fi tentat sa mergem undeva la mare dar nu aveam timp sa imi schimb pasaportul ca inca mi-a expirat, da e bine si asa. In Canada merge greu si cu actele copiilor, sunt in urma cu emiterea certificatelor de nastere si ar fi trebuit sa scoatem unul de urgenta si era mai complicat... Da oricum, vacanta e frumoasa oriunde ar fi...Am vazut pozele Liutei, e o dulceata.

Ralu bine ai revenit, Irinusha intreba de tine intr-un timp. NU te-am uitat! Mai asteptam povesti cu Ioana si MAria!

Carmen cred ca si eu o sa in intarc prin martie sau aprilie ca sa aiba timp sa se obisnuiasca pana plec eu la serviciu, sa nu fie probleme. O sa imi fie asa greu sa nu il mai pun la san, e asa de dragalas cand suge...Sa ne spui cum reactioneaza Justin. I-a trecut raceala?

Acris o sa iti spun o metoda cam ciudata recomandata unei prietene de un doctor de aici, cred ca se merita aplicata doar cand orice altceva e in zadar. Doctorul i-a recomandat sa ii puna fetitei niste Nesquick (sper sa fi scris corect) in lapte daca ii place. Asta desi cacao nu se recomanda la copiii pana la 2 ani, dar dupa ce accepta sa bea lapte cu cacao practic, se reduce doza de cacao pana se elimina complet. Ei bine, sa stii ca a mers, desi prietena mea s-a mirat ca i-a recomandat sa ii dea cacao fetitei (cred ca se apropia de un an sau doar ce implinise, deci nu era mult mai mare decat fetita ta). Sa ne spui ce mai face scumpica!

Dana ce baietel grabit ai! Bravo lui! Imi pare rau ca n-a mers cu Gripe Water. Acum sa iti mai dau alta idee (ca-s buna sa impui capul omului :-)). Noi avem de ceva timp umidificator central da uite ca se pare ca totusi nu e suficient, ca si eu si sotul avem uneori sange pe nas iar Danut suiera cand respira. AM inceput sa ii pun iar scutecele ude prin casa si infuzie de musetel la capul patului si se pare ca e mai bine cu toate durerile lui de gingiuta. Azi-noapte a dormit de doua ori si 2 ore legate, ca inainte mai mult de o ora nu dormea pana sa se trezeasca. Nu stiu cum e la voi si daca se aplica, da ete ca spusei, ca mai acu ceva timp ii ziceam lu' Grate referitor la sangerarile ei nazale de umidificator, da uite ca noi chiar si asa avem probleme totusi (desi umiditatea a crescut totusi in camera).

Va pupic acum ca sunt in pauza de idei.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput