Bebelusi de mai-iunie 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
sandra20 spune:
Laureta nu e chaiar asa rau la analize...eu zic ca merita facute chiar daca voua vi se pare ca nu are nimik...Asa mi-a spus si mie doctora din Romania ..ca de ce sa intep baiatul degeaba ca a luat foarte bine in greutate si nu are semne de boala sau lipsa de ceva....dar eu am vrut sa le fac neaparat ptr ca aici sant fpoarte scumpe....si uite asa am aflat ca baietelul meu e alergic la laptele de vaca si ou plus lipsa de fier :(((( ...asa ca merita..pentru linistea voastra...
mephala30[b] Geo este rosu in obrajori si iritat pe picioruse...doctora mi-a spus ca dermatita poate a aprut din cauza alergiei...nu stiu ce sa zic dar ma bucur ca i-am facut anlizele ceea ce te-as sfatui si pe tine sa faci...Am citit la subiectul cu dermatita atopica ,ca eligel nu este bun,dar la noi a dat rezultate ( plus locoid)....nu este indicat sa dai foarte mult(1 data pe zi/seara) iar cand ii trece este bine sa intrerupi tratamentul pana cand reapare....doctoritza a mai spus ca pana pe la 2 ani si ceva -3 o sa avem probleme cu asta iar apoi sant sanse foarte mari sa dispara...Tu ce crema folosesti?ce sfaturi ti-a dat medicul?
[b]monet al meu face in general fitze la orice fel de mancare....am mai auzit cazuri cand mancau foarte bine de obicei si mai aveau zile cand nu ar manca decat lapte...mama mi-a zis ca si noi am facut asa cand eram bebei si ea era foarte seperiata si a mers la doctor...acesta ia spus ca asa sunt bebelushi,ca au momente in care organisumul lor este satul...nu e nimik care sa te ingrijoreze(deocamdata,au trecut doar 3 zile) ....
acris spune:
Multumim inca o data de aprecieri !!!
Toate avem niste copii tare reusiti !!!
Laureta, multumesc pt. link.Mi-a fost de mare ajutor. Am reusit sa o aduc pe brazda pe Amalia. De ieri de la ora 15 nu a mai facut caca deloc. M-am dus acasa si am pus in functiune ce am gasit.
I-am facu banana fiarta in coaja. A avut rezultat. Seara, in loc de laptic, i-am dat mucilagiu de orez (culmea, l-a baut, ca nu prea vroia asa ceva). Mey fetelor si a dormit...S-a trezit decat la 4 dim. in urlete. Cred ca o durea gingia de jos, ca-si baga pumnuletul in gura si suspina de mi se rupea sufletul...
I-am dat Nurofen si s-a calmat-o. A luat-o somnul si s-a mai trezit la 8 de dimineata.
Mona, eu zic ca daca Lia este vioaie si vesela nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji. Poate trece si ea printr-o pasa...
Incearca sa-i dai ce ii place ei cel mai mult si apoi sa-i strecori usor si din mancarea care o refuza.
Pupici si mai vb.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
sandra20 spune:
Daca albinutza mea ar putea sa vorbeasca v-ar spune asa:
" Azi fac 9 luni...am primit cadou de la mami,de la doctor si astept sa vina si tati sa vad ce-mi aduce ...de la domnul doctor am primit o linguritza de ceva bun..dulce...am auzit ca e ceva de genul vaccin...nu stiu ce e ala da a fost tare bun.......de la mami am primit o gecutza cu preferatul meu MICKEY si multi pupici.
De cand nu am mai vorbit cu voi s-au ontamplat multe....mami ma supara mai mereu...am fost la o doamna dragutza(la prima vedere) care dupa ce m-a facut sa rad m-a intepat cu un ac..am plans mult atunci mai ales ca in manutza zicea ea ca nu gaseste vena (oare ce o fii aia) si m-a intepat in piciorus.... mami mai ma supara si in fiecare seara dupa baitza ca ma curata in nasuc si nu-mi place ...si atungi plang....mai ma supara ca nu vrea sa-mi dea doar lapte mereu..ea tot incearca sa imi dea cartofi,morcov,spanac,orez si alte mancaruri care eu ca bebelush nu ar trebui sa le mananc...nu-i asa?cand o sa am si eu 20 de ani o sa mananc ...pana atunci eu ma satur cu lapte....poate stati si voi de vorba cu ea si o rugati sa nu ma mai chinuie asa
In rest ma distrez zilnic cand mamai face pe clovnul in fata mea si se stramba...mai iesim la plimbare...si cand ajungem pe la un magazinas ptr bebelushi nu plecam pana nu imi cumpara ceva..o jucarie,o bluzita ceva...asa e mami...daca ar fii dupa ea ar lua tot magazinul cred...aaaaaaaaa sa va zic cum ma razbun eu pe mami ptr tot ce-mi face...o trag de par ,dau din maini cand incearca sa-mi dea papa sise murdareste toata (atunci e cel mai haios) si toata zioua prin camera cu premergator sau fara examinez tot ce prind....de la 6 luni jumate fac pasi tinut de manutza si de 2 sapt am inceput sa ma ridic singurel in picoare tinandu^ma de vitrina,pat sau orice altceva gasesc in jurul meu...de atunci mami nu mai are liniste deloc...trag de monitorul calc,de tast si de mouse....v-am zis..tot ce gasesc...
eee cam atat ptr azi....Pana data viitoAre cand am sa revin si cu poze noi va pup pe toate si va rog sa nu uitati sa ii spuneti lui mamai ce v-am rugat "
Bebe Beca spune:
L amulti ani, Horia!
La multi ani, George!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
piatra lunii spune:
MADUTZA, mai, ce fata frumoasa ai! Mie-mi place poza aia "sexi" :)) unde e goala si se uita asa frumos la aparatul foto :)) da' toate's faine, e o dulce.
MONET, Lia cea frumoasa si cuminte nu mai papa? Zic si io sa mai vezi cum mai merge, si poate sa incerci sa-i strecori cate putina papa , nici cereale cu lapte nu vrea, cu lingurita? da' daca ea se simte bine, io cre' ca-i bine,nu?
SANDRA, la multi ani albinutzei si sa va aduca numa' bucurii si sa fie sanatos!
noi n-avem noutati, Ingrid papa si doarme bine, slava Domnului, si vrea tot in picioare, da' nu se tine singura, e la faza aia cand nu vrea sa stea in fund si ma innebuneste pe mine :)))
va las, ca am un bors (fara bors :)) pe foc, si cred ca mi s-a trezit si mademoiselle. Tre sa ma gandesc ce sa-i mai fac la pranz acu, de papa.
pupici
laureta spune:
La Multi Ani George!!!!
La Multi Ani Horia!!!!
Sandra si Mihaiuta sa va traisca voinici!!!
acris ma bucur ca sa facut bine fatuca
Maria si Sandra voi unde ati facut analizele si era vreun ac special am auzit ca este unul cu fluturas care e foarte subtire si nu doare deloc
Monet deja fitzele de printesa isi fac aparitia.Eu deja sunt obisnuita cu ele.Daca Lia e plina de viata si totu e normal poate asa simte ea o perioada sa pape.Sti sa si noi cei mari avem momentele noastre de mofturi(ma rog eu le am tot timpul si ma minunez cu cine oare seamana Inisa)
madutza stiu ca doare analiza de sange da macar aflu ce are de nu papa.Poate gasesc o metoda cat mai putin traumatizanta.
Am si eu niste poze la 8 luni facute rapid nici nu le am mai selectat.
Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)
Galusca Inisa 8 luni
mephala30 spune:
Sandra,acum nu fac decat sa-i hidratez bine pielea. Folosesc Atoderm PO Zinc, dar nu mi se pare grozav de buna. Baie ii fac la 3 zile, doar cu apa, fara nimic. Cred ca o sa-i reintroduc spuma de baie, sa vad cum se comporta.
La multi ani! lui George, sa creasca mare si sa fie sanatos.
La multi ani, Horia!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mamica_de_mai spune:
Continuam aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43613" target="_blank">Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (36)