Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
mav spune:
Mi-am mai amintit ceva!
...Noi am trecut la "scutece" Happy, am renuntat la Pampers (diferenta de pret este destul de mare) si par sa fie bune si acestea!
Azi l-am dus pe Sebi la mama si in sfarsit, pot sa-mi vad si eu de treburi.....
Nu v-am povestit ce isprava mare a facut Seba ieri (sunt asa uituca! desi am scris asa mult): l-am gasit cu crema/ luciul de pantofi in gura, sugand de zor la buretele ala nenorocit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deocamdata, se pare ca n-a patit nimic rau (n-a vomat, nu s-a deranjat la burtica), dar oricum sunt ingrozita!
Au trecut doua saptamani de cand a implinit Sebi 1 anisor si noi n-am facut inca vaccinul!!! Am tot amanat, din cauza bronsitei, apoi tot mi s-a parut ca are nasucul infundat, dar acum sunt sigura ca are din nou muci. Febra n-a mai facut si nici n-a mai tusit, dar..... Ma simt vinovata.... Si nu stiu cum sa procedam cu vaccinul, ca tare mi-e frica!
Vic & Sebi (04.02.2004)
anda141 spune:
Apropo de uitat, de cand zic sa-i scriu Adinei unde am vazut eu olita cu melodie. A intrebat ea acum n-spe mii de pagini in urma. Adina, eu am vazut in Metro olita cu cantec, chiar am incercat-o sa vad cum canta. In rest e simpla, fara manere, capete de animale si late cele, dar canta. In sfarsit, i-am raspuns, de cand ziiiic.... Tare uit si eu, nu stiu daca imi mai revin, eu care nu uitam absolut nimic.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
aramona spune:
'Neata, mamici frumoase!
Maysa doarme acu si-mi fac de cap, ma dau cu barca pe net!
Adriana, Babee, Andra, ce mai fac micutzii vostri, cum se simt? DAti-ne vesti!
Mav, eu am intarcat-o pe Maysa de Sf. IOn, am inceput sa am din ce in ce mai putin lapte, dar motivul a fost ca a trebuit sa incep un tratament medicamentos care nu era compatibil cu alaptatul...Am suferit putin (psihic...), dar odata si odata trebuia intarcata! Si acum ma cauta la piept, mi se cuibareste la san si-si baga degetzelul in gura...cere tzitzi... Ma incearca lacrimile cand vad asta...si mai mult cand constat ca la aproape doua luni, se uita la san si nu mai stie ce sa faca cu el...are o semnificatie, insa se pare ca a uitat ca a fost sursa ei de hrana...ma palpeaza, trage de sutien, dar atat!
Asta e si motivul pentru care sa adoarma mai ushor, ii pun un sutien in pat...il pipaie pana adoarme!
si eu folosesc scutece Happy, de cateva luni bune, Maysa n-a avut probleme cu ele, sunt putin mai subtiri, insa mai late...noi suntem multumiti.
Am incercat mai multe firme, si ne-am oprit la ele!
Va pupicesc, vorbim si mai incolo!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
A_Iulia spune:
Monica, dau o bere pt pont. Dac'ai sti de cand caut...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
aramona spune:
Tatiana,
Multumesc de lamurire, data viitoare voi face cu glazura...Oare in loc de banane ar merge si ananas? Incerc eu si vad cum e!
Eu imi practic ingineria la bucatarie...nu degeaba am diploma!
Pupici, voi incerca sa postez si eu retzete...
Voi incerca si praji postate de Babee! Multumim! si mai vrem...!
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Na, ca ma mai bag in seama...iata ce am citit in "Libertatea"
"Bebelus cu trei ace de cusut in el
Medicii constanteni au descoperit trei ace de cusut in esofagul si tubul digestiv ale unui bebelus de trei luni, internat de o saptamana in spital. Narcis M., din Constanta, fusese internat pentru ca prezenta simptomele unei bronhopneumonii. Acele au fost depistate pe radiografie, iar medicii apreciaza ca micutul nu le putea inghiti accidental. Bebelusul va fi adus la o clinica ORL din Bucuresti. "
Fara cuvinte!
Poze cu Maysa-"Duracell"
Babee spune:
Salutare..
Ca sa nu uit...am postat eu retete de prajituri????Cred ca ati gresit omul..Ramona..cauta exact unde am dat retetele si promit ca le fac la tot forumul daca e asa..Buli a dat..nu eu
Phillip e mai bine, am fost la control la doctorita cu el.Mai are putin rosu in gat, continuam pana la 7 zile cu Ospamox-ul si Ambrobene pana cand nu mai behaie..si da Doamne sa fi scapat.
Dara-el si Dara-ea si Maria Daria cred ca ne vor da vesti noi.Sa va dea Dumnezeu intelepciune si sanatate, indiferent cum e!
Adina la Fisher Price e olita de-aia ce canta...la noi exista dar nu am stiut daca vrei..taman de-aci.
E o zapada afara si e atat de frumos de nu va puteti imagina.O sa-mi iau copilul si vom da o fuga pana la politie sa-mi recuperez actele furate.Ce chestie, dupa 3 luni au aruncat portofelul si au gasit si restul, iar permisul de conducere a fost folosit in Slovacia si se pare ca a fost prins tipulCe stupid tu ca barbat sa folosesti permis de conducere al unei femei.Is curioasa ce detalii mai primesc...Oricum mi-am refacut intre timp toate actele si cartile de la banca...dar deh..Si mi-am luat si alt portofel.Vom merge si la medicul nostru de familie sa ne controlam nitelus si apoi acasa....
Zi faina fetele
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
aramona spune:
Scuze, Babee! Ce pacat ca te-am confundat...
Tere-mi era mie pofta acu de ceva prajituri...facute de tine!
Ziceam eu ca-s "batrana" si "uituca", da acu' mai si confuzez lumea!
Pupicei ametzitzi...
Poze cu Maysa-"Duracell"
layla spune:
ANDREA
Am vazut si eu la stiri povestea cu copilul din Constanta.Foarte trist.
Ieri Alex a vrut sa traga cratita de pe aragaz in care fierbeam laptele. Norocul lui si al meu este ca s-a fript si a tras repede mana. Mi-a stat pulsul cand l-am vazut si am realizat ca putea sa-si toarne laptele aproape clocotit pe el.
Weekend placut tuturor!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Babee spune:
Ramona nu-i bai scumpa...dar mie nu prea-mi sta in fire sa fac praji.Papa da...dar praji din an in paste..na ca fac maine Tiramisu(asta oricum e declarata prajitura casei).
Adina uite aici olita aia de care spuneam...http://www.toysrus.at/index.php?mapid=1&produkt=1232&details=1&PHPSESSID=6b9e2d0ee054174be35ad1f42a64ca73
Asta e??
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)