Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
ane2 spune:
Anca bine bine nu e... a fost internat la spitalu Sf Pantelimon cu toate ca am dat o caruta de bani..nu sau ocupat de el...un exp mic la preinfarct i se administra cate juma de aspirina din 4 in 4 ore ...asta pana sa vin eu in ro...eu sunt genu care pune o suta de mii de intrebari si cercetez tot...bineinteles ca am facut mare tam-tam ..mai avm un pic si-o plesneam pe doctora...am vrut sa-l transefer la Urgente dar au aparut o groaza de probleme....acum e acasa si urmeza sa-i gasesc un medic bun cardiolog. Daca cunoasteti pe cineva v-as fi tare recunoscatoare. Nu conteaza cat ma costa vreau un medic competent care sa se ocupe de el.
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
ad_risnov spune:
Buna, Ane!
Chiar m-am gandit mult zilele astea ca ai disparut cu totul...dar uite ca am uitata sa intreb ce e cu tine. Acum s-a elucidat misterul.
Multa sanatate bunicului tau! Este tare trist ca se poate intampla asa ceva intr-un spital din Romania.
Socrul meu este bolnav cu inima si el vine regulat la controale la Spitalul Militar, la dr. Tintoiu. Noi am intrat prin cineva la el. Este f. bun, dar f. aglomerat si poti sta ore intregi la usa lui. Mai am o cunostinta tot la Spit. Militar, o prietena de-a noastra, rezidenta pe chirurgie vasculara. Ea lucreaza insa cu alti medici. Daca vrei, va pot pune in legatura cu Raluca, prietena noastra.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
layla spune:
Buna seara,
Ane m-am gandit eu ca s-a intamplat ceva de n-ai mai scris. Multa sanatate bunicului tau!!! Din pacate cam asta este situatia cu doctorii si spitalele din RO.
Cat despre Rachela cum sa nu te recunoasca?
Firuta acum dormim si noi mai bine, ca in rest cam un an de zile m-a frecat ca pe hotii de cai. De ce oare? Nu am aflat pana acum. Asa a fost el si gata! Cel mai "rau" copil la capitolul somn. Cred ca ne-a intrecut doar Alexutul Liei care nu prea doarme nici acum.
Bodyguard este aceeasi persoana cu Alex2004 ?
Noapte buna,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Emilly spune:
Fetele, eu am un nod in git, mi-am mutat locul de dormit din camera gizei...voi care nu dormiti cu bebeii in camere cum e??parca imi pare tare rau dar trebuia sa facem mutare caci in modul asta a cistigat galusca loc de joaca in camera ei si eu am scapt de jucariile din living si bucatarie.
Am zis ca avem perioada de proba 1 saptamina...
Ane sanatate multa bunicului tau!!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
ad_risnov spune:
Emilly, te inteleg perfect cu mutatul din camera gazei. Eu m-am mutat din camera lui Rares la 3,5 luni si imi venea sa plang ca dormea saracutul singurel, dar i-a fost tare bine asa.
El a dormit din prima zi in camera lui, in patutul lui. Nu l-am luat niciodata cu noi in pat si sa stii ca nu am regretat. Te vei obisnui cu timpul. Eu cred ca este o decizie corecta si buna atat pentru parinti cat si pentru copilas din f. multe puncte de vedere.
La noi insa nu functioneaza sa stea in camera lui ca sa se joace.
Rares colinda toata casa in cautare de "lucruri interesante" si cartierul general il are tot in sufragerie si bucatarie, printre picioarele mele. El nu mai sta singurel deloc, deloc. Asa ca m-am obisnuit ca toata casa sa fie plina nu doar de jucarii ci si de linguri, polonice, palnii, cutii, sticle de plastic...
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Babee spune:
Ane sanatate multa bunicului tau.Si totusi nu-mi vine a crede ca mandretea de Rachella si-a uitat mama.Sigur nu![floare2]
Adriana inteleg ca e totul in regula cu Rares, si ca se simte bine..Ma bucur
Asa..pentru ca a nostru copil refuza laptele dimineata si seara ii tot fac artificii.Dimineata branzica, iaurtele, in seara asta am facut orez cu lapte.Sa-l fi vazut ce manca..mama mama..Maine dimineata tot orez cu lapte ii voi da, ca mai am o portie.
Astazi i-am dat niste snitel de pui si l-a mancat cu lamaie si sos cocktail.Observ ca nu are probleme si mananca si mustar, si sosuri diferite, maioneza nu i-am dat si nici nu am de gand.Ciorbitele sunt la oridnul zilei, dar sa fie painica pusa.Ma tot gandesc ce sa-i mai dau ca sa nu se pictiseasca.
Emilly sa stii ca noi de 2 saptamani dormim singurei fara Bubu.Avem si noi spatiu mai mult, nu mai stau cu grija sa nu auda cand tusesc, cand ma intorc in pat sau mai stiu eu ce.Doarme toata noaptea fara probleme, dimineata cand se trezeste se joaca si-l aud.Nu plange aiurea si nici nu are alte nevoi.Si apoi..doar nu-l tineam cu mine pana cand se insura.daca aveam 3 camere nu ar fi stat nici o clipa cu noi, asta e sigur!
Noapte buna, fug si eu ca asta nu mai e camera de stat si m-aude tacanind pe taste.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
ane2 spune:
Fetelor din fericire eu nu prea am avut de aface cu sptitalele din ro...acum 4 ani m-am operat la spitalul Militar cu pile si am fost tratata super...acum am fost tare dezamagita, poti sa le dai si pe gura si pe nas ca tot deegeaba...
Adriana daca crezi ca prietena ta e medic bun as fi tare incantata, vreau sa i se faca toate analizele cap coada si sa se ocupe bine de el.e deja la al doilea preinfart.Astept Pm de la tine.Merci mult de tot
Emily, Rachella inca doarme cu noi in camera ca inca stam in apartament.Cateodata doarme la ea in patut dar de cele mai mute ori cu noi in pat. In curand casa se va termina si bineinteles ca va dormi singurica in camera.Sper ca se va obijnui repede.
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
otilica spune:
In sfarsit, dupa 2 sapt de probleme tehnice am reusit sa intru pe net. Va salut pe toate, sanatate la bb-i bolnaviori si La multi ani pt cei pe care nu i-am felicitat. Acum citesc pe rupte si apoi am sa mai si scriu.
Multumim pt aprecierile la adresa lui Robert Mergaretzu’.
Ramona
Otilia si Robert (24.12.2003)
http://community.webshots.com/user/otilia164
Emilly spune:
Mercic de incurajari!!
Ilinca a dormit mereu in patutul ei, problema mea e ca ramine sigurica in camera nu-s normala, de parca as lasa-o in starada
Mai e si faptul ca ea noaptea mai chitaie prin somn si eu sunt in piciore si vorba lui Babee de cite ori ma intorc ma aude ca asa imi fosnaie duna...sper sa ne obisnuim repede, repede cu schimbarile.
Adrianasunt convinsa ca nu o sa scap de jucariile prin toata casa, dar macar nu mai sunt gramada in sufragerie, poate nu reuseste sa si le aduca pe toate intr-o zi sau mai stii...
o noapte buna!!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Emilly spune:
Ce ziceti de fiicatzica mea...???
http://community.webshots.com/photo/275664765/275665633hlhYvD
http://community.webshots.com/photo/275664765/275665893XcauZU
Emilly cu gaza ei