Mamici din Constanta (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Sinzi, sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste toate, si mult curaj! Offf nici nu pot sa scriu ce simt, m-am blocat citind mesajul tau, numai bine va doresc!
Multa sanatate sotului tau si lui David!
Aveti grija de voi!

Referitor la ce i s-a intimplat finutei tale e ff. , si eu am trecut in 2003 prin asa ceva cu viitorul nostru finut; vroiam sa-l botezam si a murit tot in jur de 7 luni in burtica la prietena mea, a fost un soc, m-a urmarit luni intregi chestia asta! E ff. greu sa uiti, doar timpul le va rezolva pe toate si mai ales pt. fina ta.

toate cele bune
si sa aveti grija de voi toti
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello.
Sanzi curaj! lucrurile rele pier repede si ramin doar cele bune!
ati terminat cu mutatul? vaeti probleme la masina, aveti nevoie de ceva ajutor la reparat?
Tatiana, pupici, intr-adevar Bia e taaree umblareata! bravo, super progrese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Sanzi, imi pare rau pentru fina ta. Si o prietena de-a mea a trecut print-o asemenea drama, dar, cu timpul si-a revenit si acum are un baietel de un an. Ii doresc multa sanatate finutei tale!
David si sotul tau cred ca s-au speriat... mi-e groaza de accidente
Va doresc sa treceti cu bine peste toate relele!

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sanzi, ce soc! Cred ca este tare-tare greu pt fina ta....
Si sotul meu are un coleg de serviciu, al carui copilas a murit acum doua luni, la doar 10 luni si jumatate (era mai mic decat Sebi cu 2 saptamani). Si noi am fost foarte tristi cand am aflat....
Dar, hai sa ne gandim ca poate era grav bolnav si n-ar fi facut fatza unei vieti normale si... poate ca este mai bine asa, decat sa se chinuie si copilul si parintii......
Voi trebuie sa fiti alaturi de saraca femeie, din toate punctele de vedere!!!! ....Oricum: nimeni si nimic nu-i va alina suferinta vreodata.... Poate doar timpul.... Cine stie?!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna la mamici si la burtici!
Sanzi, m-a socat ce s-a intimplat cu finuta ta!!! Imi pare rau pentru ea. Sa-i dea D-zeu sa-si revina cit mai curind si un bebe sanatos! Si eu stiu 3 intimplari tragice de acest gen, dar incerc sa fiu optimista si sa alung gindurile rele, desi ma gindesc mereu daca la bebelina mea ii este bine in burtica.
Fetelor, vreau sa va intreb ce brand-uri de hainute pentru bebe sunt in Constanta? Incep sa caut aici hainute pentru bebe, dar in toate magazinele vad numai Albimini(Turcia). Cred ca o sa iau strictul necesar pentru prima perioada si apoi, la vara, cind ne mutam in Constanta, o sa completam garderoba.
Pupici la toate si multa sanatate,
P.S. mai avem 2 poze noi in album.
Nati si bebe(30 sapt.)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

, fetelor!
Am fost profund socata si inca nu mi-am revenit, cand am citit mesajul tau, Sanzi!!! Multa putere finutei tale si multa sanatate sotului si fiului tau!
Noi venim cu o veste...in scurt timp, nu ma voi mai incadra in ceea ce se numeste "Mamici de Constanta" si asta pentru ca eu si sotul meu am luat o decizie foarte importanta pentru viitorul nostru si implicit al Dariei si ne vom muta in orasul care a facut posibila intalnirea noastra. Stim ca asa va fi cel mai bine atat pentru noi cat si pentru ingerasul nostru. Ne va fi greu, dar avem ajutoare si totul va fi mai mult decat ok.
Oricum, mai vorbim intre timp.
Multa sanatate si

Geani cu Daria(31 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna ziua mamici si burtici!
Cat ati mai scris de cand nu am mai venit la serviciu!!!!
Of Doamne nici nu as vrea sa imi inchipui asa ceva...sa nu mai simt babaile de picioruse ale lui bebic...nuu nu concep asa ceva....nu vreau...este asa de bine sa il simt...l-a simtit si tati...iar acum cand ii spun ca misca..vine imediat si pune si el mana pe burtica sa il simta pe bebica....
Abia astept sa il mai vad...mi-am cumparat si un cd...[poate D-na Dr Lutescu are ecograful mai performant si pot sa il inregistrez pe bebe mic....
Va doresc o zi buna, fara peripetii..doar intamplari fericite...

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutare, mamici!
Noi abia ne-am intors de la munte, am fost sa-l plimbam pe bb la aer curat! A fost superb, am prin o zi cu ninsoare ca'n basme, dar si 24 de ore de ploaie torentiala. Ne-am odihnit, ne-am plimbat, am facut cumparaturi...tati i-a cumparat Alexandrei o rochita superba,galbena, f mica, cu bretele si volonase. I-a placut atat de mult ca nu s-a putut abtine sa n-o cumpere. Am mai luat si 2 perechi de sosetzele atat de dulci...le scoaterm aproape in fiecare seara sa le admiram!
Am auzit ceva de o intalnire de 1 martie??? sa ma treceti si pe mine pe lista!
Sinzi, imi pare foarte rau pentru finutza ta...si finei mele i-a murit bb la nastere, dupa o sarcina fara probleme (avea o malformatie la cord). Sunt atatea cazuri nefericite...asta e cosmarul oricarei mame. Traiesc cu speranta ca Dumnezeu are grija de copilasul meu si ca totul va fi bine...cu toate ca din cand in cand ma mai napadesc gandurile rele. Cred ca orice viitoare mama trece prin asa ceva.

Va pup,
Mygirl si Alexandra (28 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello gagici.
hai, nasucurile sus.....totul va fi bine!!!
Geani, sa fie intr-un ceas bun mutare si cu noroc! asteptam totusi vesti de la tine!
Nati, sunt mai multe marci de hainutze...oricum trebuie sa iei deja strictul necesar (body-uri, pantalonasi..) ca sa nu alergi atunci,...vreo 4-5 saptamini nu prea o sa iti arda de cumparaturi! dar sa stii ca si eu am primit niste seturi turcesti, sunt de calitate, molcutze...asa ca ia-le linistita, sa fie 100% bumbac doar.
pupici tuturor, ma duc sa la pitaku meu care e cam mucios de ieri.... (tocmai ce ma laudam ca nu mi-a fost o zi bolnavior!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salutare si de la noi!
Roxi, sanatate lui Patrick!
Geani, numai bine va doresc, unde va mutati?
Tania si tie multa sanatate, ce-ti mai face maseluta?
Cornelia, ma bucur ca Mariuta e mai bine cu somnul!

Noi sintem bine, Patrick s-a conformat uimitor de repede sa adoarma fara suzi, a oftat pina ieri dupa ea(doar la culcare) si azi nici n-a mai amintit de ea, a si adormit din prima! Nici nu-mi venea sa cred! I-am pus in patuturi azi la prinz, am tras jaluzelele, am stins lumina, si liniste a fost, inca dorm!

toate cele bine
narcisa

Mergi la inceput