Probleme cu conectarea la Net
Cine se pricepe foarte bine la chestii de conectare il rog sa ma ajute !!! De curand am instalat XP-ul pe PC si de atunci de fiecare data cand deschid calculatorul trebuie dezinstalat driverul pentru modem si apoi restartat calculatorul dupa care reinstalat driverul. Se pare ca nu se pastreaza niste chestii. Deci dupa ce fac toata povestea ma pot conecta. Dupa ce opresc calculatorul si il deschid din nou, GATA, trebuie sa repet toata chestia de mai sus. DE CE ???? ... Sau poate stiti vreun site unde pot pune problema, ca sa nu mai caut ?
Raspunsuri
joxy spune:
1. fa-ti toate update-urile la win XP. (SP2 + update)
2. restarteaza pc-ul si instaleaza din nou modemul
3. restarteaza pc-ul.
4. incearca sa te conectezi.
Cu respect,
Florin
Choose life
dely99 spune:
quote:
Originally posted by joxy
1. fa-ti toate update-urile la win XP. (SP2 + update)
2. restarteaza pc-ul si instaleaza din nou modemul
3. restarteaza pc-ul.
4. incearca sa te conectezi.
Cu respect,
Florin
Choose life
Nu pot sa-mi fac update-urile ca nu stiu de unde sa le iau. Am incercat sa "downlodez" SP2 de pe net (l-am gasit pe kappa) dar nu trece de 3% si mi se deconecteazã singur. De aceea nici nu am mai reusit sa scriu ca parca merge din ce in ce mai prost...
bibyrox spune:
Normal cand deschizi windows-ul trebuie sa-ti apara automat Windows XP Upgrade Advisor care isi cauta singur apoi te anunta sa instalezi upgradarile. Totusi am impresia ca nu ai instalat bine windows-ul sau e incomplet. Incearca sa-l reinstalezi de pe alt cd sau ia-ti de aici Upgrade Advisor: http://www.microsoft.com/windowsxp/home/upgrading/advisor.mspx
Sau link-ul direct catre Windows Update:
http://windowsupdate.microsoft.com
Am incercat si eu sa downloadez SP2 de pe net si intr-adevar dureaza foarte mult... asa ca am facut rost de el pe un cd original. Este nemaipomenit! Merita instalat!
BAFTA!
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
dante01 spune:
daca e sa-ti iei spk 2 pe modem te vede Dumnezeu...
nu il va lua nici in 2-3 ore,chiar daca nu se va deconecta...
asa ca cel mai bine fa rost de undeva de el pe un cd si dupa ce il copiezi undeva la tine pe hdd in executi...
insa ar fi bine daca ai face operatia asta dupa o reinstalare de Xp, ca tot zici ca face pe nebunul...
asadar, reinstalezi Xp-ul, faci update la service pack 2 de pe cd (ar fi mult mai bine daca ai avea pe cd si alte update-uri si tot ce a mai aparut la capitolul securitate) apoi iti instalezi ce programe mai vrei tu pe acolo (office si mai stiu eu ce), instalaezi si modemul, desi in principiu daca nu e vre-un model ciudat in secunda in care il infigi windows-ul gaseste singurel driverul pt el si il instaleaza singurel, instalezi ce mai vrei tu apoi si happy borwsing...a, o recomandare, incearca sa iti pui si mozilla firewoks si sa-l folosesti in loc de internet explorer, e mai rapid decat primul si are mult mai putine gauri la capitoul securitate...
pentru a ajunge la windows update: start/windows update sau in internet explorer Tools/ Windows update... de acolo musai sunt cele de la critical updates and service packs, restul nu e chiar musai...
ar fi bine sa incerci sa vezi cam ce a mai aparut pe windows update cel putin o data pe luna, mereu apar chestii noi si folositoare...
daca iti pui mozilla firewors, nu mai lua de pe windows update toate patchurile referitoare la internet explorer, asta bine inteles daca nu-l mai folosesti deloc...
cam atat acum, daca mai ai intrebari mai zi si mai vedem...
bafta!
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...