Ok! Sa nu radeti de mine dar daca cineva de aici stie ceva orice despre glet cum se aplica sau cum se prepara sa-mi spuneti si mie ca trag sperante ca pana la anul pe vremea asta o sa termin si eu zugraveala in totalitate
Raspunsuri
kkk spune:
Vreau sa dau cu glet intr-o camara care urmeaza a fi transformata in nisa unde o sa ascund frigiderul si o sa faca probabil sotul meu niste rafturi deasupra.Prima oara cand a facut materialul s-a uscat foarte repede si nu a apucat sa faca nimic din el.S-a transformat intr-un mare cataroi.Asta la dezamagit la culme si nu a mai vrut sa continue.Avand in vedere ca trebuie sa ne grabim m-am apucat sa citesc in reviste despre glet, sa-l incurajez macar sa se apuce din nou ca o sa vedem noi daca-i iese sau nu, asa ca v-am intrebat si pe voi daca stiti ceva...
Dar sunt mandra sa spun ca urmatorul glet pe care la pus pe pereti sotul meu este impecabil.A perseverat si a reusit.
pyssy spune:
Eu personal cand am dat cu glet la o camarutza .. am folosit glet din comert .. am dat parca 80 mii pe un sac de 20 kg ( dar a trecut ceva timp de atunci) l-am amestecat cu apa pana a devenit o crema.. ( adik mai mult apoasa decat tare ) si a mers foarte bine..
bafta si pupici
pyssy
Lorelai182003 spune:
Esti sigura ca primul glet nu a fost Ipsos? Fii atenta ca e diferenta intre glet de ipsos si ipsos pur si simplu. Ipsosul intra in reactie mult mai repede si se intareste imediat.
Poti folosi orice glet din comert si il amesteci cu apa (cum a spus si pyssy) pana se face ca o pasta si vezi sa nu ramana "cocoloashe" ca se intind mai greu si-ti lasa urme pe pereti.
Acum depinde si in ce stare este peretele. Daca este fin, fara multe imperfectiuni, merge sa dai un glet mai fin, daca este cu gaurele, shanturi si vrei sa-ti iasa bine(neted) poti sa dai cu un glet mai dur inainte si sa finisezi cu glet fin dupa ce se duc din imperfectiuni.
Si daca vrei sa-ti iasa lavabilul alb dupa aceea(sau culoarea pe care ti-o doresti tu) ti-as recomanda sa dai 2 maini de glet.
Nu-ti recomand Atlasul ca mana finala deoarece este mai galbui si poate skimba culoarea lavabilului.