Cand dai unui om un deget ......

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Merci de raspunsuri.
Oricum, una peste alta concluzia e una singura, barbata-meu e cel care va trebui sa poarte discutia cu fratele lui, indiferent cat de greu ii va fi. Si cred ca ar fi bine s-o faca , cat mai curand, pentru ca vad ca eu deja am devenit ingrozitor de irascibila si ciufuta in ultima vreme si nu se stie cand voi rabufni, si atunci e posibil sa stric totul cu gura mea mare!
Asa e, problema principala tine de intimitate, nu de spatiu sau bani. Cel putin nu deocamdata.
Si a doua problema care ma deranjeaza e faptul ca nu se agita sa-si caute, pentru ca daca l-as vedea cu ziarele-n brate, mergand la vizionari as zice ca asta e, n-a gasit nimic baiatul, dar macar se straduie. Insa cand vad dezinteres total in a-si cauta altceva, mi se pune pata.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Am observat ca aici, pe DC, oamenii sunt foarte saritori.I-am vazut ajutand pe cineva sa-si gaseasca ceva de inchiriat.Daca zici ca nu ai timp, de ce nu-i rogi pe cei de pe DC sa te ajute cumva (poate sunt si oameni care muncesc la agentii imobiliare...).Da sfoara in tara si du-te acasa cu vraful de oferte...poate intelege omul ca e timpul sa ia in serios problema si chiar incepe sa caute!Succese! Mi-am dat si eu cu parerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Nu stiu cum rezisti.Eu cedam nervos oricat de bine s-ar fi dat cumnatul
1:II spun sotului ca daca nu pleaca cumnatul plec eu-si asa as face ca sa-l sperii si sa ia atitudine
2-ii spun cumnatului in fata ca nu se mai poate si-i insiri frumos tot ce ne-ai spus si noua:ca nu e spatiu,ca aveti nevoie de intimitate,etc
eu cred ca cumnatul fuge de responsabilitati.Se gandeste ca daca se va muta singur va trebui sa-si cheme si familia si cred ca s-a invatat lenes.De ce sa-ti distrugi casnicia?Mai ales acum cand veti fi 4 si ai nevoie de aer, de spatiu si de liniste sufleteasca?
inca o data:Daca sotul se complace in situatia asta atunci sa ramana el cu cumnatul.Eu asa as face.astept vesti bune
Da-i un ultimatum cumnatului de 2 saptamani si sa vezi ce repede gaseste
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nu am apucat sa citesc toate raspunsurile primite, dar ai dreptate. Eu am 4 camere si nu asi suporta sa mai stea cineva pe termen lung cu noi.Am o prietena care a patit-o mai rau ca tine. S-a mutat cumnatul cu ea, sotul ei si bb al lor de 2 anisi 8 luni, in GARSONIERA.Si au trait asa mai mult de juma de an, ca el, cumnatul se certase cu nevasta, care ramasese la parinti cu copiii. Si el, cumnatul, nu punea mana sa faca nimic si nu dadea un ban. Groaznic. Eu nu asi rezista, sincer.Si vecina mea s-a procopsit cu un var al sotului. 3 camere si bb de 1 an. Si var care nu vine decat cu ceva mancare de la tara, face facultatea aici, si in rest doar rele. DA muzica tare la ora 7, nu spala vasele, foloseste totul la comun cu ei, nu are nici pasta de dinti. Nu cumpara nici macar o paine, si nu da bani decat partea de intretinere. Greseala e a lor ca au acceptat si nu i-au impus anumite limite. Dar cica va pleca de la ei la camin in anul 2. Pana atunci, spala Ionela, gateste Ionela, da bani Ionela de la gura lui bb. Si mai suporta si mitocanii. Si saraca femeie nu doarme toata noaptea pentru ca bb nu prea doarme noaptea, se trezeste la o ora doua, adoarme seara la 8 si dimineata la 5-6 e treaz. Eu cred ca asi innebuni.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma deranjeaza foarte mult cand ajut pe cineva si cere mai mult sau nu stie sa te mai cunoasca pe urma.
Rup orice contact si daca este cazul nu o mai recunosc nici eu.
Va rog sa fiti mai pe pozitie cu cei obraznici si sa nu le permiteti sa va injoseasca si umili ca nu meritati. Dati vina pe copii, ca nu aveti spatiu, sunt obraznici...m-am ingrozit ce am citit. Am trecut si eu prin ceva asemanator dar cu un strain si nu am ripostai ca mi-a fost mila de copil(copil de 6 luni si iarna afara), nu mai fac asa ceva in viata mea.
curaj si tarie de a spune NU

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Propun sa uiti computerul deschis exact la subiectul asta,cand stii ca s-ar putea apropia de computer sa caute ceva pe net...sa zicem.Poate i-ar atrage atentia discutia asta,care ,culmea,seamana cu situatia in care este el

Acum ,pe bune,trebuie sa ai o discutie serioasa cu sotul tau si sa-i explici ca el este cel care trebuie sa-i spuna ca ar fi cazul sa-si caute de drum.Daca tu te stresezi atata,nu-i faci bine bebelusului,iar sotul ar trebui sa stie asta.Si spune-i ca daca nu-i va spune el,ii vei spune tu.Si zau asa,chiar trebuie s-o faci!
Unii oameni ,sunt atat de nesimtiti ca se bazeaza pe bunul simt al celor de langa ei.Adica nu face nimic sa plece,pentru ca stie ca va e rusine sa-i spuneti voi sa plece.Iar cand va pleca,tot el va fi cel suparat pe voi...ca vezi Doamne,l-ati dat afara.N-o sa mai aprecieze cat de mult l-ati tinut.

Cum te gandesti sa nu strici relatiile cu ei,cand ei nici nu se gandesc ca pot sa strice relatia ta cu sotul?Mai presus de orice esti tu si familia ta.Restul dupa!Asa ca actioneaza in consecintza.Dar mai intai pune-i in vedere sotzului,ca daca nu-i spune el,ii spui tu.
Mult succes si ...cat mai repede,pentru linistea ta!!!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Pana una alta am mai aflat ca al meu barbat a vorbit cu fratis-o de curand si se pare ca are o promisiune de inchiriat de undeva, iar deocamdata asteapta sa vada daca se rezolva ceva cu relatia pe care o are. A zis ca mai asteapta maxim o saptamana, dupa care va incepe sa caute din nou.
Nu prea am eu mare incredere ca se va rezolva ceva...dar cum am asteptat atata timp...inca o saptamana-doua n-o fi bai.

Claudya, degeaba uit deschis calculatorul aici, bag mana-n foc ca nu va citi nimic. Nu-i genul curios si nici nu si-a bagat vreodata nasul in ceva ce nu-i apartine, Iar daca cumva las ceva la calculator deschis il minimizeaza frumos si-si vede de treaba lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ufff, cita rabdare ai, eu cred ca incepeam sa sparg farfurii, sa tzip la barbat, nu stiu mie personal nu mi-ar place situatzia.
Daca vezi ca nu-si gaseste nici peste o saptamina, incepe sa-l pui la plata intretzinerii, la cheltuielile casei. O fi un baiat bun dar toate au o limita. Si cred ca sotzul tau ar trebui sa intzeleaga ca tu te-ai casatorit doar cu el nu si cu fratesu.
Ii spui clar, mai barbate ori eu - ori fratetu' ?

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Daneluta...am si nu prea mai am rabdare...am avut suficienta...am cam inceput sa mi-o pierd.
Cat despre pusul la plata intretinerii sau a altor cheltuieli asta ar insemna ca i-am dat unda verde sa ramana in continuare la noi.

Barbata-meu...de priceput pricepe....da ii e greu sa-si dea fratele afara...mai ales ca ei au mai stat vreo cativa ani buni impreuna (inainte sa-l cunosc eu) in Bucuresti cam la fel (cu chirie, dar chiria si restul cheltuielilor le platea doar barbata-meu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Imi cer scuze in avans, dar trebuie sa spun ce-mi trece prin cap

Ma intreb cum un sot de genul cumnatului (care da dovada ca stie si-i face placere sa stea cu un bebe, sa se ocupe de curatenie, sa ajute la alte evenimente casnice) nu se gandeste sa faca asta in propria familie, si nu in cea a fratelui sau. Cum nu se zbate, cel putin, sa gaseasca o solutie la situatia actuala, ce mi se pare de neacceptat pentru o relatie normala sot - sotie, care mai au si un copilas (ma refer la situatia fratelui, evident). De ce se complace in acest dolce vita, in loc de a face un pas inainte pentru el si ai lui, ca doar nu mai e-n studentie, sa stea cu gasca-n camera.

Prefera ce se intampla acum deoarece salveaza bani in acest fel, de comoditate?
Deoarece e-nvatat sa locuiasca alaturi de fratele lui?
Sau are anume sentimente mai avansate fata de voi?!... (pentru ca recunosc, atunci cand am scris primul rand, mi-am cerut scuze pentru o anume ipoteza ...)

Oricum ar fi, e cazul sa stie ca-i oricand binevenit in vizita pe la voi, in schimb e timpul sa mearga fiecare la casa lui. Cum spune si Paula, trebuie sa invatam sa spunem NU, indiferent de gradul de rudenie.
Nu de alta, dar cine vrea sa faca un bine... Mai ales intr-o astfel de situatie.

Bianca

Mergi la inceput